Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

7 26.92%
  • Berabere biter

7 26.92%
  • Fenerbahçe kazanır

12 46.15%
1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe | STSL 30. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman: "Galatasaray'ın saha içinde ve saha dışında yaptıklarıyla 7 puanı yitireceğini düşünmüyorum."

Aykut Kocaman:"Rakibimizle ilgili de konuşacaklarım var ama onları şimdilik rezerv tutuyorum. Çünkü Benfica maçına odaklanmalıyız."

Maçla ilgili yorumu yok, yine rakibi hakkında konuşuyor. Kendi hatalarını konuşmak yerine bize çamur atıyor, imalarda bulunuyor. Ne güzel iş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aykut Kocaman: "Galatasaray'ın saha içinde ve saha dışında yaptıklarıyla 7 puanı yitireceğini düşünmüyorum."

Aykut Kocaman:"Rakibimizle ilgili de konuşacaklarım var ama onları şimdilik rezerv tutuyorum. Çünkü Benfica maçına odaklanmalıyız."

Maçla ilgili yorumu yok, yine rakibi hakkında konuşuyor. Kendi hatalarını konuşmak yerine bize çamur atıyor, imalarda bulunuyor. Ne güzel iş.
    ondan onceside boyle : Aykut KOCAMAN: Mantıklı konuşmak gerekirse 7 puanlık farkı kapatmak kolay olmayacak. G.Saray’ın bu kadar… Neyse bu konulara sonra gireriz. Birkaç hafta sonra bu konulara girerim zaten.. Nefes nefese gidiyordu ama bugünkü maçta şampiyonluğu yitirmedik. Bugünkü maç son nokta oldu. Şampiyonluk yarışını ilk yarıda yitirdik.

"aykut hoca" cok yanlis yerlere giriyor ortaligi durduk yere bulandiriyor..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

neden her cezalarını indirildiğini söylememiş acaba

Yakışmıyor böyle açıklamalar hem de bunu en son söylemesi gereken adam

Mesaj Yetkileri