Muslera eğer satılırsa biz Fenerbahçeliler
Muslera eğer satılırsa biz Fenerbahçeliler
Sinan Bolat için daha çabuk davranmalı Galatasaray eğer cidden istiyorsa, çünkü Beşiktaş'la bağlantıda.
Muslera satılırsa şerefsizim çok koyar,istedikleri paraları versinler hiç bir şeye değişmem Muslera'yı.
Gelecek yılda takımda olmasına kesin gözüyle bakıyorum,bu yıl ayrılmasının imkanı yok ancak gelecek yıl en az çeyrek final görmezsek Şampiyonlar Ligi'nde işte o zaman tutamayız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sanmam ben teklif geleceğini, sahaya yürek yiyip çıkıyor bana da güven vermiyor hiç ama bazen de çok acayip işler yapıyor. Sağlam bir stoper yeterli olur sorunu çözmek için, sadece oynayan değil aynı zamanda savunmanın liderliğini yapacak bir isim şart. Semih, Gökhan ve Dany de zaman zaman oynayacaktır. Trabzonspor'da Tolga da var, Onur'un sözleşmesinde söylenildiği gibi madde varsa transfer etmek çok zor olmaz. Yedek kaleci olarak Sinan'ın gelmesi fikri mantıklı, ama işte gelir mi o soru işareti.
adam ronaldoyu taça yollamis siz hala dany iyi degil diyorsunuz hangi stoper hata yapmiyor ?
Uijfalusi isterseniz 1 sezon para almadan oynarım demiş diyorlar adamın dibisin şef ve ben böyle adamların(elmander,drogba,şef gibileri teknik ekipte görmek isterim ya da alt yapıda görev almasını)
1461'de yetenekli bir kanat oyuncusu vardı ve 18 yaşında herhalde biz de rotasyonda iş yapabilir
Melo kesinlikle alınmalı
Ömer leverkusen clye gideceği için zor ama serdar taşçı olsun diyeceğim ama o da kaptan zor bunları almak
Bir Terim , birde Muslera bu ikisi gitsin Galatasaray o dağınık haline geri dönerDiğerlerinin yeri dolar ama bu isimden hangisi giderse gitsin yokluğu hissedilir. Muslera gibi çevik kaleci bulmak kolay iş değil. Ben Onur alınırsa Muslera gibi bir etki yapacağını düşünmüyorum.
İyi bir kalecin varsa zaten bir adım öndesin.
Muslera bana göre sadece çok iyi yer tutuyor. Bire birlerde falan çok başarılı. Şutlardaki açısı kaleyi kapatışı mükemmel. Refleks olarak pek iyi bulmuyorum. Ama bizim kurtarıcımız orası ayrı![]()
Muslera'nın en iyi yönü refleksleri hocam,aynı adamı izlediğimizden emin misin ?
Musleranın herşeyi iyi tek eksiği topu oyuna sokmak ve bu gerçekten berbat.Oyuncular topu kalecisine dönemiyor döndü mü Muslera rakip takım oyuncusuna teslim ediyor topu.Barcelona istiyor diye bi haberler çıkmıştı bence imkansız topu oyuna sokan kaleci çok önemli Barca için.
ohamusleranin en iyi ozelligi dostum topu oyuna sokma konusu zaten guney amerikaliliar dunyada en iyisidir topu oyunu sokma konusunda.
Topu oyuna sokmasımı eksik yapma etme gözünü seveyim
Muslera dünyada ilk 10 içindedir tartışmasız.
Karar verin herkes farklı bir özelliğine iyi diyor![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
http://www.youtube.com/watch?v=Unv1Tlu-lcE
Harbiden müthiş sokuyor topu oyuna.
Bu tek videodan Muslera'nın topu oyuna sokma becerisini yargılayamazsın bir kere.Bende sana bir video atıyorum şimdi topu ileriye dikmek yerine nasıl Selçuk'a pas veriyor Muslera.
http://www.youtube.com/watch?v=OmlbD16_kWc
Dediğin gibi harbiden müthiş sokuyor topu oyuna![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu gösterdiğin videodaki topu Amatör kümedeki kaleciler bile sokar.Gaziantepe de hatası var topu oyuna sokma konusunda.Geri paslarda hele topa her vuruşunda top rakipte.Kaldiramıyor topu havaya.
http://www.fanatik.com.tr/Galatasara...244486_111.htm
http://m.rerererarara.net/t/fernando+muslera?&sayfa=49
Bunlarda hem kendi taraftarının hemde yorumcuların birleştiği ortak nokta.
Çok şaşırdım:
dunyanin gelmis gecmis en pahali 5. kalecisi.
1 gianluigi buffon parma juventus £33m €54.2m 2001
2 manuel neuer schalke 04 bayern munchen £18m €22m 2011
3 david de gea atletico de madrid manchester united £17m €21m 2011
4 angelo peruzzi internazionale lazio £15.7m €17.8m 2000
5 fernando muslera lazio galatasaray £9.93m €11.75m 2011
6 craig gordon hearts sunderland £9m €10.2m 2007
7 thibaut courtois racing genk chelsea £7.8m €8.8m 2011
8 fabien barthes as monaco manchester united £7.8m €8.8m 2000
9 roberto jiménez gago [10] benfica real zaragoza £7.6m €8.6m 2011
Sonuçta herkesin kendi düşünce genel kanı da tek eksiği topu oyuna sokamaması yönünde ama diğer özelliklerine kimse laf edemez.Taffarel en kısa zamanda bu konuda yardımcı olur Musleraya.Cordoba gibi sokamıyor topu oyuna ama çok iyi kaleci.
Oyun kurmasını falan mı bekliyorsunuz adamın ?
Muslera'nın oynadığı bütün maçları izledim,Muslera'nın tek eksiği savunma ile iletişimi biraz kesik, yoksa rakip takımların boş beleşten attığı onca golü yemezdik.
Tabi Dany'nin yediği yürekleri de saymak lazım yediğimiz gollerde.
Selçuk'u kaleye geçirelim,iyi oyun kurar.
Sende haklısın kardeşim.
Bu takımın sezon boyu oynadığı maçların her saniyesini izliyorsam bırakın da biraz haklılık payım olsun.Siz gelmişsiniz dünyanın en saçma golünü gösterip 2-3 kişinin 1,5 yıl önce söylediği lafları burada paylaşıyorsunuz.
Cidden ben o kadar maçı izleyip fark edemedim siz 1 video ve 2-3 kişinin yorumu ile ikna olmuşsunuz,ne diyeyim.
Savunmaların bu kadar geride kurulduğu bir düzende ne bekliyorsunuz. Adam çıkıp libero mu oynasın anlamadım. Barca'da Valdes'in sağında, solunda, önünde oynayan her oyuncunun pas yüzdesi yüksek. Barca'da her oyuncunun oyun kurucu özelliği var. Barca'ya transfer olayı çok ucuk olmuş.
Biraz fazla abartılıyor bu Muslera olayı zaten klasik biizm türk medyamızın sayesinde oluyor bunlar.Bir kaç maç iyi oynasın hemen türkiyenin en iyi kalecisi olmayı bırak dünyanın en iyi 5 kalecisi yok 10 kalecisinden biri oluyor.Biz türkler bir maç iyi oynayan adamı göklere, bir maç kötü oynayan adamı yerin dibine sokarız.Muslera öyle ahım şahım bir kurtarışı bir maçı kazandırışı yokkki bu adam dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olsun.Yok barcelona trasnfer olacakmıs 20m euroya yok Man utd Muslerayı 20m euroya alıcakmıs haberleri siz bu haberleri geçin kim 25 m euro vermişte man utd r.madrıd vericek.Tamam peki dersiniz şimdi gecen sene Muslera 8-9 maç hiç gol yemedi bunun sebebi Muslera veya onun inanılmaz kurtarısları panter kesılmesı degıldı bunun sebebı gs ın ıyı takım oyunu ve saglam savunmasından kaynaklanıyordu.Benim Muslera hakkında düşüncelerim bunlar ama iyi kaleci olduğu hakkında hemfikiriz, fakat biraz fazla abarmıyormusunuz ?
Barcelona Ter Stegen'i alır, her iki ayağını da onun kadar iyi kullanan kaleci yok denecek kadar az.
Gideceği takım hakkında kimse kesin konuşamaz ki,bize göre hiç gitmesin daha iyi.Banane Manchester'a gitmiş veya o takım ayarında bir takıma gitmiş,bizden gittikten sonra gittiği takımın hiç bir önemi yok.
Arkadaşlar Muslerayı övebilirsiniz herşey güzel tamam da doğru adamı izlediğimizden emin misin yok Selçuk geçsin o mu kursun oyunu gibi gereksiz yorumlar yapmayın.Buraya herkes kendi fikrini yazıyor.2-3 videosuyla mı karar veriyorsunuz demiş bir kardeşimiz.Biz zaten hiç Galatasaray maçı izlemiyoruz sanki de göremiyoruz sadece kendisi izliyor arkadaşın.Başka yorumlara laf atacağınıza kendi yorumunuzu atın geçin bırakın boş işleri.