Serbest Kalma Maddesinde 37 Milyon Euro yazıyor, adamlarda vermiş almış. Suç Dortmund'da bence. 37 Milyon Euro Götze için nedir ki ? Hemde 20 yaşındaki bir futbolcu için. Yazsana oraya 60-70 Milyon Euro diye. Bu olaydan sonra akıllanırlar umarım.
Serbest Kalma Maddesinde 37 Milyon Euro yazıyor, adamlarda vermiş almış. Suç Dortmund'da bence. 37 Milyon Euro Götze için nedir ki ? Hemde 20 yaşındaki bir futbolcu için. Yazsana oraya 60-70 Milyon Euro diye. Bu olaydan sonra akıllanırlar umarım.
Canım FEDA olsun sana !
kulüp rakip olunca zarar görmesini daha çok isteyebilirgeçen senede sene sonu için shaqiri yi almışlardı hatta ondan sonra basel le bayern şl de eşleşmişti bişey olmamıştı artık lig bitmiş kupayı almış bayern şl finalinde eşleşmedikleri sürece büyütülcek bişey değil
Ben Bayern'e bir şey söylemiyorum ki,Götze'ye söylüyorum.Bir kişi kulübüne bundan çok zarar veremez uğraşsa da.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bayern istemiştir böyle yapmasını.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Almanya'da tek rakipleri var, onu da içten çökertiyorlar. Güzel politika.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Götze suçlu diyorum işte.Altyapısından çıkıp onun hayatını değiştiren bir kulübe böyle davranması hiç hoş değil.Bayern bildiğimiz Bayern zaten![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Jupp Heynckes'in menajeri Enrique Reyes: 'Bayern, Lewandowski'nin transferini de bitirdi. Problem şu ki Bayern'nin çok parası var.'
City ve PSG bitti, şimdi de bunlar çıktı başımıza. Önüne geleni alıyor adamlar.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Lewandowski haberide doğruysa artık net olarak Bayern Munchen Dünya'nın en iyisi diyebiliriz bence.
Nuri muhteşem bir gol atmış
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Final provası müthiş başladı Bayern her ne kadar rotasyona gitse de attı golünü 1-1 devam ediyor maç dakika 30.
Dortmund Miniero'lu Bernard ile ilgileniyormuş.
Söz konusu rakam 20 milyon €.
Bernard'ın potansiyeli çok yüsek, gelişmeye açık bir zamanda. Jurgen Klopp'un elinde çok iyi yetişir. Uyum sürecini de atlatırsa Dortmund için kesinlikle faydalı bir transfer olur.
Canım FEDA olsun sana !
Evet öyle ama Dortmund o kadar para verir mi orası meçhul
20 Milyon € vermek büyük risk ancak bu riski almaya değer, iyi bir yatırım olacaktır.
Canım FEDA olsun sana !
Ben Bittencourt'u bu sene daha çok kullanacaklarını düşünüyorum Götze'nin yerine. Yatırım iyi olur ama o para bence verilmez. Yada CL Finalinin durumuna göre diyelim.![]()
Yaptıkları en pahalı transfer Reus'u 16 milyon € mu ne vermişlerdi serbest kalma maddesini kullanmak için. Takıma bakınca Lewandowski ve Götze'nin yerine iki isim geliyor aklıma, biri Ajax'tan Eriksen, diğeri Vitesse'den Bony. Cuk otururlar takıma bence.
Adamlar şampiyonlar ligi finaline çıktılar, bu seviyede kalıcı olmak istiyorlarsa 2 tane pahalı transfer yapmak zorundalar. İlk 3 sene çok iyi doldur boşalt yaptılar, Nuri gitti Kagawa geldi, Kagawa gitti İlkay ve Reus geldi(devre arasında birini daha satmışlardı ama adını hatırlamıyorum). Şimdi de Götze ve Lewandowski yerine alttan gelecek oyuncu olmadığı için mecbur transfer. Götze'nin yeri dolabilir ama Lewandowski'nin yerne kesin transfer olur, sağlam da para verirler.
Negredo alınabilir forvet hattına. Ayrıca Götze'nin yerine de Bernard'ı düşünmüyorlarsa eğer, Eriksen veya Kevin de Bruyne takviyeleri yapılabilir.
Canım FEDA olsun sana !
Eğer Ajax makul bir fiyata Eriksen'i bırakacaksa Eriksen mantıklı olabilir ama onun dışında Eriksen imkanı vermiyorum ben.
Onun dışında orta sahada Nuri-Bender-Gundogan 3'lüsü de kullanılabilir Götze'nin yokluğunda. Lewandowski ayrılacak mı orası daha net değil. Dzeko ismi 1-2'kez Dortmund ile anılmıştı. Lewandowski ayrılırsa gerçekleşme ihtimali var. Orta saha içinse büyük isimli bir transfer beklemiyorum.
Bernard'da ideal olabilir.
Siem De Jong'da gelebilir. Herhangi bir yere de gidebilir. Kesinlikle ayrılacaktır Ajax'tan.
Ayrıca santrafor adayı da bunun Mochengladbach'da oynayan kardeşi Luuk de jong da olabilir.
Zira Mochengladbach ile Dortmund arasında transferler çok oluyor. Bence iki kardeş de çok kaliteli isimler.
Siem De Jong'u Gladbach'ta düşünüyor.
Yeni sezonda Luuk De Jong'a bir partner alacaklar. Siem'de bu adaylar içerisinde.
Bu arada Gladbach Herrman'ın kontratını 2016'ya kadar uzattığını açıkladı. Ayrıca sol kanat için Baselli Stocker ile de ilgileniliyor.
Gladbach 1-0 geriye düştüğü maçta Mainz'i 4-2 mağlup etti. 19 yaşında ki genç İsveçli Hrgota hat-trick yapmış.
Şampiyon Bayern, Augsburg'u 3-0 mağlup etti.
2. Dortmund ise Deplasmanda Wolfsburg ile 3-3 berabere kaldı.
Brezilyalı yıldız Neymar'ın yeni sezonda hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken Santos'un eski başkan yardımcısı Vicente Cascione'dan çarpıcı bir yorum geldi.
Cascione, "Neymar'ın Bayern Münih'e transferi bitti. Ağustos ayından itibaren Almanya'da forma giyecek" dedi.
hadi bakalim hayirlisigelirse bomba olur..
Gelmez inşAllah şu kadroları zaten tüm kupalar için yeterli Neymar Barça,PSG,United,Real,Milan bu 5 takımdan birine giderse iyi olur.En azından Bayern'i zorlarlar.
50'den aşağı satmazlar, Münih'de bu parayı hayatta vermez. Neymar'ı alıp ne yapacaklar ki zaten, Almanya Liginde ezilip büzülür bu adam. Yalan haber olduğunu düşünüyorum. Eğer doğru ise büyük hata yapmış olurlar.
Canım FEDA olsun sana !
niye vermesinler adamlar para basiyor götzeye 37 milyon euro verdiler neymara 50 mi veremeyeceklerbayern icin 50 milyon para degil