...
1. Hafta
Ligin ilk maçında lige yeni çıkan Adana karşısında yedek oyuncularımızla sahada yer aldık ve rahat bir galibiyet elde ettik. Gelecek hafta Manisa deplasmanına gidiyoruz.
...
Kombine satışlarımızda yükseliş devam ediyor hedef 1-2 sene içinde 10 bin !
Bu arada Canlı sunum programımız bu sezon şu şekil.
Tüm Şampiyonlar Ligi Maçları
Tüm Avrupa Ligi Maçları
Fenerbahçe ve Galatasaray maçları
Her türlü Kupa final müsabakası
...
Güzel başladık böyle devam
...
Güzel başlamışız.![]()
...
Çok iyi gidiyoruz gidişat çok güzel.![]()
İyi başlamışsın,başarılar.
...
Kuralar Çekildi
Rakipleri Görünce Ben
Rakipleri Görünce Süleymen Hurma
...
Maşallah.Allah nazarlardan sakalsın gruba bak
![]()
Bu gruptan çıkarsak şampiyon oluruz![]()
Gruba bak beRahat rahat lider çıkmanı bekliyorum.
TariboWest
...
lige iyi baslamısız ama gruplar biraz zor gibi![]()
...
3. Hafta
Anadolu derbisinde tek taraflı resital. Okay ve Samed iyi oyunlarının yanlarına gol de ekleyerek gecenin kahramanları oldular.
...
Gayet güzel gidiyoruz.![]()
Dk. 1 Galatasaray oyuna hızlı başlıyor ve Burak'ın kafa vuruşunda 1-0 öne geçiyor.
![]()
...
Dk. 4 Kerim Frei sakatlanıyor ve yerini Ömer Bayram'a bırakıyor.
...
Dk. 10 Sağ kanattan aldığı topu çaprazlamasına ceza alanına süren Serdar topu sağına çekiyor ve mükemmel bir gole imza atıyor 1-1
![]()
...
Dk. 19 Okay Yokuşlu sakatlanıyor ve yerini Salih Uçan'a bırakıyor.
...
Dk. 26 Sağ taraftan ceza alanımıza bir orta, Sezer vuramayınca Burak maçtaki ikinci golüne imza atıyor 2-1
![]()
...
İlk Yarı Sona Erdi Pozisyonun az olduğu ve Sert bir mücadelenin sürdüğü maçta ilk yarı Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi
...
Dk. 63 Ceza alanına gelen ortada Ömer topu kontrol etti ve çok düzgün bir vuruşla skora tekrar dengeyi getirdi 2-2
![]()
...
4. Hafta
4. haftada konuk olduğumuz Arena'da kaybettiğimiz puandan çok sakatlanan iki oyuncumuza üzüldük. Umarım ciddi sakatlıkları yoktur. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçları varken sakatlıklar can sıkabilir.
...
sakatlıklar kötü olmuş cidden. ben de çoğu zaman kaybettiğim puanlardan çok sakatlanan oyunculara üzülüyorum
sakatlıklar kötü olmuş ama yinede iyi bi puan cıkarmısız şampiyonlar liginde başarilar![]()