Aslan rövanşta rahat!
- CANLI! -
38' - Mbokani skora dengeyi getirdi. De Zeeuw kafa ile topu Mbokani'yle buluşturdu, Mbokani karşı karşıya topu ağlara yolladı!
Aslan rövanşta rahat!
- CANLI! -
38' - Mbokani skora dengeyi getirdi. De Zeeuw kafa ile topu Mbokani'yle buluşturdu, Mbokani karşı karşıya topu ağlara yolladı!
Aslan rövanşta rahat!
- CANLI! -
45' - G. Saray'da Hamit girdi, Melo çıktı! İkinci yarıya G. Saray başlıyor..
Aslan rövanşta rahat!
- CANLI! -
73' - Drogba'nın verdiği pasta Amrabat haraketlendi, topu kalecinin üzerine yolladı!
Aslan rövanşta rahat!
- CANLI! -
77' - Hamit'in yolladığı uzun topta Drogba kaleciyle karşı karşıya kaldı, golünü attı! 2-1!
77' - Golün ardından G. Saray'da oyuncu değikliği, Burak girdi Sabri çıktı!
Aslan rövanşta rahat!
- CANLI! -
86' - G. Saray 3. oyuncu değişiklik hakkını kullandı! Selçuk çıktı, Yekta girdi!
Aslan rövanşta rahat!
- CANLI! -
90+3' - Mbokani Ujfalusi'nin hatası sonrası topu ağlarımıza yolladı! 2-2!
Aslan rövanşta rahat!
- CANLI! -
90' - Hakem son düdüğü çaldı! G. Saray çeyrek finalde!
Hocam, lightshot programını kullandığımdan ötürü .png formatını kullanmak zorunda kalıyorum. Program sayesinde PrtScr tuşuna basıp, ilgili alanı kesmek kalıyor bana. Sonrasında program imgur veya imgshack.us'tan linki yolluyor. Saniyeler içinde olduğundan ötürü programı kullanıyorum. Bu sebeple .png. Teşekkürler.![]()
Ben kariyerleri sırf sunuma göre takip ederim adam rastgele ekliyorsa hiç ilgilenmem ve çok kaırşık gelir açıkcası. : süper bir sunumun var zevk katıyor![]()
Cim-Bom'a zor kura!
Nyon'da çekilen kurada temsilcimiz Galatasaray Barcelona ile eşleşti! İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve UEFA Turnuvalar Direktörü Giorgio Marchetti'nin ev sahipliğinde düzenlenen kura çekiminde eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti.. İlk maç Camp Nou'da oynanacak. Rövanş içinse Barcelona 10 Nisan'da Arena'da olacak.
celtic ajax dan biri gelseymiş keşke![]()
Drogba zamanında elemişti Chelsea'yi, tarih niye tekerrür etmesin kiiyi bir defans anlayışı ve bulduğumuzu atmamız lazım.
İmkansız değil ancak bayağı zor bir kura oldu.![]()
Lider rahat kazandı: 2-0!
- STSL: 26. Hafta -
Defansif açısından sıkıntı çekeceğimizi düşündüğüm maçta Kayserispor'a pozisyon vermedik. Takım olarak harika bir maç geçirdik. Savunmadan yoksun olduğumuz maçta galibiyeti hak ettik ve aldık.
Spoiler: Veriler
Ben FM serilerine hep Galatasaray'la başlarım. Bu seride de Şampiyonlar Ligi'nde ilk sezon Barcelona'yla oynamıştım. Tabi o zaman maç motoru kusurluydu. Ofansif oynayıp atağa boğmuştum Barça'yı ama kontraya çok rahat çıktılar, e Messi ve Villa kaçırır mı 3 - 0 yendiler![]()
Yine olsa yine ofansif oynarım, kapanırsak çok iyi kontra oyuncularımız yok. Yani öyle Amrabat sağ kanattan alıp 40 metre top sürüp gol pası veremez. E gol atmadan da Barça'yı eleyemezsin![]()
Kontraya karşı savunma 4'lüsünü çakılı oynatacağım. Melo iki yönlü oynayacak, Selçuk ise Sneijder içeriye geçtiğinde yerini dolduracak. Kanatlar pek sağlam değil, o sebeple kanatları kullanmak istemiyorum. Hatta Hamit-Amrabat çıkıp - genelde Emre-Amrabat çıkıyordum - Hamit'in savunma yönünden bile yararlanabilirim.
Daha kafamda bi şey canlanmadı tam olarak, Benfica maçını izlemeye gidiyorum şimdilik. İyi akşamlar.![]()
Antep'e tek kurşun: 1-0!
- STSL: 27. Hafta -
Akıl dolu bir oyun sergileyerek maçı kazandık. Barcelona öncesi kendimizi yormadık, 3 puandan da olmadık. Antep'in oyun kurmasına izin verdik ancak paslaşmalar kontrolümüz altındaydı. 65. dakikadan sonra biraz gol aramaya başladık-70'de bulduk. Maçı kendimizi yormadan kazandık. Emre Çolak bir kez daha kendini kanıtladı.
Spoiler: Veriler
Hocam iyi gidiyorsun anlatım tarzın çok iyi grafikler felan .
malatyAdana!
Hedef: Avantajlı bir skor!
- CANLI -
Galatasaray, zorlu Barcelona deplasmanında. Tur için şans arayacak ekibimizde, eksikler çok! Engin Baytar, Sezer Özmen, Dany, Riera ve Aydın'dan yoksun maça çıkacak ekibimizin rakibi Barcelona'da ise, eksik bulunmuyor. Hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu belirten Fatih Terim, Galatasaray'ın Barcelona'ya elenmesinin garipsenmeyeceğini bu sebepten ötürü her riski göze alarak, her türlü oyunu deneyerek oynayacaklarını belirtti. Maç 21.45'te başlayacak.
- CANLI! -
1' - Maça Barcelona'nın santra vuruşu ile başlandı!
- CANLI! -
11' - Ujfalusi'nin büyük hatasında Messi, Muslera ile karşı karşıya kaldı, vurdu!.. Top dışarı çıktı!
- CANLI! -
16' - Sneijder'in serbest vuruştan ortasında Amrabat çok iyi yükseldi, kafa vuruşunu yaptı!.. Top dışarıya çıktı!
3-2 barcelona alacak gibime geliyor![]()
- CANLI! -
28' - KIRMIZI KART! Hakem Sneijder'e yaptığı haraket gerekçesiyle Mascherano'yu yanına çağırdı, kartı gösterdi!
Kırmızı kart iyi oldu hadi bakalım![]()
- CANLI! -
41' - GOOOOL! Amrabat'a yapılan faul sonrası Sneijder topun başına geçti, topu 90'a doğru attı, Valdes çaresiz!