Bu saaten sonra istersek 5 tane yiyelim ne fark eder ?
Beyler oynadığımı takım seneye Arsenal veya Chelsea CLye katılamazsa direk 1.torbadan katılacak.
Guldur yuzumuzu Fenerbahcem!!
Bir de newcastle maçında defansta hata yapılan taraftan hücum etmek lazım orda hatayı yapan matic ama diğer oyuncu da uyanmamış buna
Bu arada oscar cardozo yerine lima oynayacak deniliyor ilk yarı için
Adamlar ölümüne kontra oynayacaklar. Lazio maçı gibi başlar diye düşünüyorum, oyunu çok yavaş ve top çevirerek oynamak lazım. Ziegler'in kanadını otobana çevirirler ben de evde çıldırmamak için zor tutarım kendimi. Hasan Ali olunca hiç olmazsa Türk diyerek kendimi sakinleştirebiliyorum. Volkan'ın performansı çok önemli, tam toparladı dedik Gençler maçında yine kötü oynadı. Gökhan Gönül'e artık her topta Allah ne verdiyse ileri çıkmaması gerektiği söylenmeli. 2 takımda kesinlikle gol atar, umarım biz daha fazla atarız. FB kalecisi ve defans dörtlüsü maçın sonucunu belirler. Bazen harika bazen de rezalet oynuyorlar, ortası yok malesef.
Yalnız saatler geçtikçe fena heyecan yapıyorumEn son böyle bir heyecanı Moskova rövanş maçı öncesinde yaşamıştım, O maçtaki hayal kırıklığı ve sonrasındaki gelişmeler hangi Fener maçı olursa olsun bende sakin bir hava yaratıyordu ama bugün farklı, Bugün evi gol diye inletme günü : )
...
Uğur getirdiğini düşündüğüm herşeyi yaptım.
Benficaya handikaplı verdim, sevgilim Galatasaray'lıdır da Gençlerbirliği maçı öncesi inşAllah yenilirsiniz demişti
Ne olur ne olmaz diye ona da inşAllah kazanırsınız dedirttim. Maç saati yaklaştıkça cidden insan heyecanlanıyor. Allah'ın izni ile düzgün bir skor çıkacak..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zor bir maç Olacak Fenerbahçe için ben 1-3 Benfica galibiyeti bekliyorum.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Ercan Taner anlatıyorsa en kötü berabere kalır Fenerbahçe rahat olun.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Gaitan ve Lima yok.
Ziegler'in golü var, yazın bunu bir kenara.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Gaitan oynamıyor.
Bizim 11 klasik
Gaitan'ın olmaması çok iyi. İnşallah final heyecanını yaşatır bize Fenerbahçe.
Başarılar Fenerbahçe.
Benfica'nın önceliği lig herhalde veya hocaları farklı bir şeyler planlıyor. Kağıt üzerinde çıkan kadro Fenerbahçe için avantaj bence.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Aimar'ı izlemek zevkli olacak ama inşallah son vuruşları getiremezler tabii ki
Şimdiden başarılar Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
aimar yedeğe düşecek adammıydın be hey gidi valenciadaki günleri geldi aklıma
Aimar yedek mi hocam ? İlk 11 gösteriyor siteler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maç yaklaştıkça heyecan zirve yaptı. Gaitan ve Lima'nın olmaması iyi gibi görünüyor ama umarım gerçekten de öyle olur. Sonuçta takımda iyi oyuncu bitmiyor, Cardozo ve Aimar var. Sow baba ilk yarım saatte bir füze gönderse, hakemin görebileceği cinsten, ne güzel olur varya.
Ne Zieglermiş arkadaş demek bu adam olmasa biz küme düşecektik. Korkarım seneye de bu eleman bizde kalacak. Hayır darülacize gibiyiz ağlayan oynuyor. Neyse Allahtan Benfica önemli adamları yedek bırakmış da hemen basmayacaklar yoksa Ziegler bırakın gol atmayı o kanatta hattirck yaptırır. Bonus kafaya bir şey demiyorum zaten, Azıcık insansa hakkını verir ve mücadele eder.
Az kaldı artık heyecan had saffada şansın bol vurduğun gol olsun Fener'im !
...
Maç Star'da mı ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu Maç Berabere bitecek Gibi, Demedi Demeyin.
Kareografiye THY sponsor olmuş.
Şampiyonlar ligi marşı ne kadar güzelse Avrupa Ligi marşı o kadar kötü.
Bizim 2008-09 sezonunda deplasmanda 2-0 yendiğimiz Benfica kadrosunda David Luiz, di Maria, Reyes ve David Suazo ve Nuno Gomes gibi yıldızlar ile şimdiki kadrodan Cardozo, Aimar, Maxi Pereira gibi isimler vardı. O kadar da büyütmeyin gözünüzde Benfica'yı. İyi bir hava yakalamışlar, ligleri de kolay olduğundan ortada ürkütücü bir istatistik var belki ama o kadar iyi olsalardı Şampiyonlar ligi grubunda Celtic'in gerisinde kalıp 3.olmazlardı (6 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi / atılan 5, yenilen 5 gol).
Fenerbahçe çekinmeden kendi oyununu oynarsa sağlam bir savunmayla istediği skoru alabilir.
Ah sow ah gol olmalıydı
Taraftar çok iyi hatta süper şu ana kadar.
şu 3 toptan birisi gol olsa harika olacaktı yav