Maçın hakkı 7-0 dı 3 Tane kaleci çıkardı 2 Direk 1 de penaltı ve 1 gol !
Yüreğinize sağlık 11 Adam ve 12 NUMARA !
Maçın hakkı 7-0 dı 3 Tane kaleci çıkardı 2 Direk 1 de penaltı ve 1 gol !
Yüreğinize sağlık 11 Adam ve 12 NUMARA !
Şu muskayı sadece 1 kaleye koyun dedim dedim dinletemedim. 2 kaleye de koyunca direkler sıkıntı yarattı![]()
Tebrikler Fenerbahçe !
Football is simple,but Football Manager is not
''Hiç bir takım yenilmez değildir.''
İyi söyledi Ercan Taner.
Fenerbahçe inşallah deplasmanda da böyle oynayıp finale çıkacak.Tebrikler Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gelde penaltıya yanma işte. Farkın kaçtığı bir maç oldu. En aşağı 5 tane atardık. Yazık ettik. 1-0'a sevinemiyorum vallahi içimde bir sinir var hala. Benfica'yı oynatmadık. Gerçekten bana göre Avrupa'da bu yılki oynadığımız en kusursuz maçtı. (Güzel oyun+bol pozisyon+az hata+galibiyet) tüm faktörler vardı. Bir iki olumsuzluk dışında çok harikaydık. Ancak dediğim gibi böyle bir Benfica'ya rahat 3 tane atardı bu takım. Çok şanssızdık. Sevinemiyorum maalesef. Rövanş var hala..
Gönül isterdi 3-4-5 0 yenelim ama şans yanımızda değildi bugün. Webo'nun sarı kartı çok anlamsızdı ve başımıza dert açacak rövanşta. Ama her şeye rağmen tebrikler Fenerbahçem, teşekkürler Fenerbahçem.
Tahmin ettigim gibi bitti maç.Allahım şükürler olsun dualarımızı kabul etti.Hayaller gerçek olacak kupa bizim olacak inşallah.
Tebrikler,Fenerbahçe harika oynadılar![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
38 maç hiç yenilmediler.
Bizimle karşılaşmadılar çünkü helal olsun size be !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İç saha da 1-0 kötü bir skor bence. Rövanşta Benfica fark yakalayabilir. Herşeye rağmen maç Fenerbahçe'nin hakkıydı öyle de oldu. Tebrikler.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Chelsea de deplasmanda yendi Basel'i. Finale çıkarsak rakip büyük ihtimal Chelsea.
Tahmin ettiğim gibi 1-0 bitti ama ben Fenerbahçe'nin bu kadar iyi oynayacağını düşünmemiştim.3-4 tane rahat atardı,atsa çok rahatlayacaktık bu skor riskli bir skor ama deplasmanda da böyle mücadele ederlerse her türlü geçerler turu.Yürekten tebrikler.
Bu sene Benfica'yı ilk defa izledim. Ya basın çok abartıyor ya da bu maç çok kötüydüler bilemiyorum. Her neyse bu şekilde oynarsak Amsterdam uzak değil, adamlara pozisyon vermedik.
Teşekkürler Fenerbahçe'm.
Tebrikler Aykut Hoca bu zafer senin. Rövanşta da Allah büyük, biz finale çıkacaz öyle ya da böyle bu olacak ! Biri şu Cristian'a bir zahmet şu ellerini gözlerinden çekmesini rica etsin, hayır göz yaşıda gelmiyor samimiyetsizlik 10 numara. Ve son olarak Salih'in sonradan girdiği ve bizim gol attığımız bir maç daha, Ateistler açıklarsa sorun yok
1-0 veya 3-0 fark etmez. Gol yemeden kazandık ya işte bu en önemlisiydi !
...
Yalnız 1-0 tehlikeli skor bu maçta çok rahat 2-3'ü bulabilirdik ama olmadı.2. Maçta direklerin affı olmaz çok dikkatli oynamamız lazım bulduğumuzu atmamız şart hele 1-0 öne geçersek tamamdır iş biter.
Güzel bir galibiyet aldık. En önemlisi Benfica'yı kitledik ve fazlasını da alabilirdik ama gol yemeden maçı bitirmek güzel oldu. Deplasmanda iyi oyun beklemiyorum sadece şansın şansı da olsa 1 gol bekliyorum.
Deplasmanda Caner'in oynayacak olması ümit verici.![]()
TariboWest
Öncelikle tebrikler Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin aldığı 1-0'lık galibiyet gol yememesi ve kazanması açısından çok iyi oldu.Etkili bir futbolla kazandı.Yalnız skor çok pislik skor bana göre.1-0 rahat çıkarılabilir Benfica için moral sayılabilir bile.Yalnız Fenerbahçe böyle oynarsa Benfica buradan elenir gider.Ben skorun dediğim gibi zor bir skor olmasına rağmen finale kalacaktır.
Bu futbolu oynayalım biz rövanş maçı dert değil. İnşallah önümüzdeki 90 dakikayı atlatıp finale çıkarız.
Dedim ama Hamitle bu kadar dalga geçmeyin diyeMaça bakacak olursak, Fenerbahçe takım halinde gerçekten çok hırslıydı. Özellikle Gökhan Gönül, Yobo ve Sow çok fiziksel oynadı. Yalnız anlayamadığım nokta, Benfica bariz kontra atak futbolu oynamaya çalışıyor. Ancak forvetleri defanslarından daha yavaş olan Cardozo.
Rövanşta Lazio'ya karşı oynadığımız gibi mahkum oynamayız umarım, çünkü adamlar kule gibi her orta her duran top tehlike oluyor. Böyle yürekten oynadığımız sürece kupa kesinlikle hayal değil. Bana bu zevki yaşattığı için tüm Fenerbahçe takımına teşekkür ediyorum.
1-0 tabiki çevrilebilir gibi duruyor ama bence mükemmel bir skor. Rövanşta rakip gelmek zorunda Sow ve Caner oynayacak. Topal yokken kimin oynayacağı belli değil ama bence en şanssız anıımız bu oldu. Orada da kesin 1 tane atarız diye düşünüyorum, zaten atarsak turu da geçeriz.
benficayi bu kadar büyütmeyin demistik.. deplasman takimi degiller kesinlikle.. deplasmanda olurda kazayla 1 gol felan yersek uzatmalar belirler turu..
Harika oynayarak kazandık,bu kupa bizim olacak!
Bu arada Salih girmeden gol olmaz totemim bugünde işe yaradıForumda yazmasam da Salih girmeden gol olmaz dediğim bütün Avrupa maçlarında Salih girdi ve gol oldu
Deplasman maçında para ile söylemeyi düşünüyorum ticarete dökeceğim işi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok iyi bir sonuç aldı Fenerbahçe. Çoğu kişinin de dediği gibi daha da farklı olabilirdi. Golden sonra her iki takımda kontrolü kaybetti gibi. Fenerbahçe biraz daha akıllı oynasa ikinci gol gelebilirdi.
Rövanş çok farklı olabilir. İlk golü de atarsak mis olur. Ancak sanki maç özetlerinden anlaşılan Benfica'nın kendi sahasında çok çabuk havaya girdiği. Bakalım turun ciddi avantajını ele geçirdik.
Avrupa maçlarında alıştığımızdan çok farklı bir profil sergiliyor takım. Mekan oynatıyor denir ya, öyle oluyor sanki. Ligde ne kadar pasif oynasak da Avrupa'da oyunun iki yönünü de oynayabiliyoruz. Bunun nedeni de sanırım fazlasıyla maç yapmış oyuncuların maç seçmesi. Ligde rölantide davranıyorlar, Avrupa'da ne var ne yok koyuyorlar sahaya. Çift ayaklı maçlar için 1-0 çok pis bir sonuç. Ama deplasmandaki Lazio maçı bu tarz rövanşları da oynayabildiğimizi gösterdi bana. Umarım Lizbon'da da benzer bir şekilde, sonuca götürecek oyunu oynarız. Ben haliyle savunma ağırlıklı, aşırı kontrollü bir oyun bekliyorum Fenerbahçe'den. Sıkabilir yani biraz. Salih'e yüklenmek gibi olmasın ama o oyuna girdikten sonra savunmayı zora sokacak kritik hatalar yaptı. Umarım gerekli dersleri çıkarır. Tüm oyuncularımızın ve teknik ekibin yüreğine sağlık.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sonunda şu avrupada hakem sayesinde bizimde yüzümüz güldü. Korner bizden çıkmıştı hakem onlardan verdi kornerden gol bulduk. İnşallah bu sene Fenerbahçe alır UEFA Kupasını. İnşallah her sene bu seviyede başarılar gösterebilir takımlarımız. Helal olsun Fenerbahçeye.
Benfica'nın kendi evinde daha farklı olacağı kesin ancak burada biz o kadar net pozisyonlar yakaladıkta ne oldu? Önemli olan şansında yanınızda olması. Nasipse çıkarız zaten finale. İstemesekte adamlar kendi kalesine atar yine çıkarız.