Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

23 58.97%
  • Berabere biter

6 15.38%
  • Benfica kazanır

10 25.64%
1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Benfica | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galip gelmek güzelde bu nedir çözemedim

Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post

Kaşıyordur. Kendi taraftarına yapacak hali yok. Futbolcuların large halleri işte.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu nedir ? Bence Egemen'i Asmamız lazım , böylelerini sallandıracaksın ! sadece Sarı Lacivert forma giydiği için bile 10 maç ceza almalı , çünkü ben asla mahrem bölgelerime dokunmayan bir adamım ve bence bu açıdan bakılırsa hem Aykut Kocaman'ın hem de Aziz Yıldırım'ın olduğu bölüme doğru yapılmış , sanırım ikisine de bir mesaj vermek istiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe çok iyi oynadığı maçta kazanmasını bildi. Daha farklı kazanabilirdi. 2-0 olsa zaten iş bitmiş derdim. Takım, taraftar her şey mükemmeldi. Benfica'lı oyuncular bu kadarını beklemiyordur. Galibiyet iyi, hoş ama Topal ve Webo'nun cezalı oluşu ikinci maçta hiç akmadı. Benfica ikinci maçta muhtemelen savunmayı önde kuracaktır. Stoperleri malum ayağı çok düzgün stoperler bugün izlediğim kadarıyla. Fenerbahçe'nin o bunaltıcı baskısına rağmen her seferinde geriden çok iyi çıkardılar takımı. Başka bir savunma dörtlüsü olsa bu kadarını yapamazdı. Webo rakip stoperleri rahatsız eden bi santrafor. Sow bunu yapmaz misal. Fenerbahçe'nin oyunu geride kabul ettiği maçlarda da Topal'ın etkisi ortadayken çok çok önemli iki oyuncu eksik kalacak. Topal yerine muhtemelen Selçuk ile başlar. Salih ikinci maçta o baskıyı kaldıramaz. İkinci maçta ilk 30 dakika Fenerbahçe'nin gol yememesi önemli. İlk 30 dakikayı atlatırsa Fenerbahçe rahatlar. İkinci maçta Benfica'da Lima olur. Direk Cardozo -- Lima çift forvet başlarlar. Birde Gökhan'ı çıkartmamak için Gaitan'ı sol içte başlatır bence.

Futbolun içinde her 'şey' var diyor Egemen

Mesaj Yetkileri