"Bu gece Lahm gibi maşallah"
Ercan Taner'in,Gökhan Gönül için söylediği laf
edit: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
İki takımımızda bu sene , Türk takımlarının uzun süredir gelemediği yerlere geldiler , İnşallah bu sene Fenerbahçemiz kupayı da alırsa , Avrupa'ya güzel bir ders vermiş olacağız , eminim ki sağduyulu taraftarların hepsi , bu yolda Fenerbahçe'ye duaları ile katkı verecektir , Allah'a şükür haksızın yanında hiç olmadık , haklı kim ise de , hangi tarafta olursa olsun onun yanında olduk , bugün haklı biziz , HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ !
Gökhan Gönül, silindir gibi ezdi geçti Benfica'nın sol kanatını. Efsane oynadı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gökhan mükemmeldi gerçekten özellikle taçları neydi yahu öyle korner gibiydi resmen.![]()
Benfica yerine Chelsea gelse ezilirdik bence. İyi oldu Benfica eşleşmesi. Basel olsa daha da iyiydi ya neyse.
Yalnız finale kalırsak başka bir ruh hali ile oynanacak. Meireles olursa kazanabiliriz de kupayı finale kalırsak. Final bambaşka bir şeydir. Tura benzemez.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Biz yıllardır niye başarılı olamıyoruz. Rakiplerimizi öve öve bitiremediğimiz için. Bu her dönem böyledi, Fenerbahçe'ye , Galatasaray'a sırasıyla ''Bate,Schalke,Plzen'' gibi takımlar gelince öyle bir konustularki, yok efendim ''Bayern'e 3 atmıs, Şl'de hiç yenilmemiş,Napoliyi 3 lemişler.'' falan.
İddia ediyorum, Türk takımları iyi motivasyonla oynadıgı zaman ve işgüzarlık yapmadan gününde oldugu zaman yenemeyeceği takım yok. Futbol bu kadar basit. Ama biz yıllardır zorlaştırıyoruz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Galip gelmek güzelde bu nedir çözemedim
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu nedir ? Bence Egemen'i Asmamız lazım , böylelerini sallandıracaksın ! sadece Sarı Lacivert forma giydiği için bile 10 maç ceza almalı , çünkü ben asla mahrem bölgelerime dokunmayan bir adamım ve bence bu açıdan bakılırsa hem Aykut Kocaman'ın hem de Aziz Yıldırım'ın olduğu bölüme doğru yapılmış , sanırım ikisine de bir mesaj vermek istiyor.
kim yakalamış o fotoyu yahu ayıptırsporcular bu tür durumlarda pek utanmıyorlar. ama bundan bir anlam çıkarmaya kalkmak neyin kafasıdır?
Fenerbahçe çok iyi oynadığı maçta kazanmasını bildi. Daha farklı kazanabilirdi. 2-0 olsa zaten iş bitmiş derdim. Takım, taraftar her şey mükemmeldi. Benfica'lı oyuncular bu kadarını beklemiyordur. Galibiyet iyi, hoş ama Topal ve Webo'nun cezalı oluşu ikinci maçta hiç akmadı. Benfica ikinci maçta muhtemelen savunmayı önde kuracaktır. Stoperleri malum ayağı çok düzgün stoperler bugün izlediğim kadarıyla. Fenerbahçe'nin o bunaltıcı baskısına rağmen her seferinde geriden çok iyi çıkardılar takımı. Başka bir savunma dörtlüsü olsa bu kadarını yapamazdı. Webo rakip stoperleri rahatsız eden bi santrafor. Sow bunu yapmaz misal. Fenerbahçe'nin oyunu geride kabul ettiği maçlarda da Topal'ın etkisi ortadayken çok çok önemli iki oyuncu eksik kalacak. Topal yerine muhtemelen Selçuk ile başlar. Salih ikinci maçta o baskıyı kaldıramaz. İkinci maçta ilk 30 dakika Fenerbahçe'nin gol yememesi önemli. İlk 30 dakikayı atlatırsa Fenerbahçe rahatlar. İkinci maçta Benfica'da Lima olur. Direk Cardozo -- Lima çift forvet başlarlar. Birde Gökhan'ı çıkartmamak için Gaitan'ı sol içte başlatır bence.
Ayrıca bence Cristian Baroni'yi taraftarın bağrına basması lazım , kazanmalıyız onu , emin olun çok yetenekli gelecek sene yedek bile kalsa , takımda kalmalı , takım ruhunu katkıda bulunmalı , bir sene daha kaybeder miyiz ? olsun varsın , böyle adamlarla kaybedelim , bizimle beraber ağlayıp , bizimle beraber gülsün , vardır bir sorunu elbet , biz belki de dünyanın en duygusal halkı olarak her futbolcuyu profesyonel olamamakla suçluyoruz , Büyük Fenerbahçe taraftarı , kötü zamanlarımızda kendini tutamayıp ağlayan Selçuk'a da , bir penaltı kaçırdı diye kendini tutamayıp ağlayan Baroni'ye de sahip çıkmalı , boşuna demedik çünkü "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" diye , son olarak ; Pierre Webo , Moussa Sow'uyla , Orta Sahada Salih Uçan'la , Ceza Alan Taraftarla , Gidiyoruz Amsterdam'a !! ( Bekle bizi Platini )
Bu kadar iyimser konuşuyoruz. Ancak maçta Fenerbahçe' nin ara ara konsantrasyon kopuklukları oldu ve o sıralarda Benfica neredeyse %100 lük gol pozisyonlarını harcadı. 2.maçta bu tip konsantrasyon bozukluklarını minimuma indirgemek gerekiyor. Yoksa 2 hata çok pahalıya mal olabilir.
Football is simple,but Football Manager is not
4-0 olacak maç 1-0 bitti çok şanssızdı FB.
Benfica berbat oynadı Fb'nin mücadelesi de tabi buna etkendi. Ancak 5 metre yanındaki adama pas atmakta bile zorlandılar. En zayıf halka Jardel deniyordu ama dün Benfica'da tek ayakta kalan isimdi desek yanlış olmaz heralde.
Helal olsun ne diyelim. Büyük iş.
Topalla neredeyse aynı işi yapıyolar. Topal'la beraber oynadıkları zaman Selçuk çok lüks ve sıkıntı oluyor ama Topal yokken özellikle bu sistemde olmazsa olmaz. O bölgede kontraları engelleyecek, o alanda dolanacak ve rakibi rahatsız edecek biri lazım. Cristian bunu kesinlikle yapmaz, adamın huyu değil. Elde Selçuk varken mecburen onu kullanacaz. En azından gamsız ve samimiyetsiz değil.
Maçtan önce Bayern'in durumunu örnek vererek mücadele etmeliyiz demiştim. Gökhan rakibin sol tarafını felç etti. Yobo bütün gücüyle oynadı, Egemen hırçınlığını iyi kullandı ve Cardozo'ya nefes aldırmadı. Golde de inadı büyüktü ve Kuyt, Duracell gibi 90 dakika boyunca bastı mücadele etti. İşte ikinci maçta finali aralayacak olan bu sayıyı arttırmak olacak, daha fazla mücadele ve istek.
Webo'nun olmaması bizim yararımıza, Yaşının da vermiş olduğu yorgunluk göze çarpıyor, deplasmanda kontra için fırsatlar bulabiliriz bunları Webo ile değerlendirmek imkansız, Sow o maçın oyuncusu olabilir. Ayrıca sahada zor ayakta durabilen Krasiç yerine ikinci maça Stoch'u sonradan olsa bile kullanmak inanılmaz yararlı olur. Artık oynamak için hocaya sarılır ağlar mı ne yapar bilmiyorum ama hem takım hem de bizler için oraya giden ekipte mutlaka olmalı.
...
egemen benfica feneri tir gibi ezip gecer diyenlere yapiyordur belkide o hareketi..
galip gelmek güzel de, onu çözemeyenlere yardımcı olayım. egemen'in eli ve şeyi...
hani kaşıyordur belki falan. öyle kare kare şeyler koyup insanları yermek kolay. videosunu bulun, ters bir hareket varsa başta ben eleştireceğim...
(/s)
Rahat fark olacak maç, 1-0 bitti. Yazık oldu. O penaltı girse, 2. devrede de 1 gol atıp 2-0'a bağlardı F.Bahçe. Rövanş çok zor olacak. Orta saha da çöktü. M.Topal yok, Meireles sakatlandı ve durumunun ne olacağı belirsiz. Selçuk-Salih-Cristian 3'lüsü ne yapacak, muamma. Yine de tebrikler F.Bahçe.
O hareket sonrası takımla ilişkisi kesilmişti Nouma'nın.
Nouma o harekette elini içeriye atıyor ayrıca belki Egemen'in o bölgesine top geldi ?
Sıcakla ve terle birlikte sağa sola yapışan cinsel uzuvu düzeltmek kadar doğal ne olabilir ki ? Bunları konuşmak bile ayıptır yahu. Eğer ki Egemen hakaret amaçlı yaptığını söyleyen varsa videosunu buraya koysun izleyelim ondan sonra yaparız yorumumuzu.
Noumanın hareketiyle egemenin hareketi bir mi allah aşkına,bir şey bulamadınız burdan mı saldıracaksınız şimdi?
Ben demiştim Ercan Taner anlatırsa en kötü berabere biter diye.Bu adamda birşey var, bu sezon anlattığı maçların hiçbirinde temsilcilerimiz yenilmedi, en kötü berabere kaldı. İlginç istatistik.
![]()
Gelelim maça ; Şampiyonluğu kaybedince UEFA için yüksek konsantrasyon gösterdi Fenerbahçe, neredeyse hiç oynatmadı Benfica'yı. Maç aslında daha farklı olabilirdi ama direkler izin vermedi. Golden önceki korner aslında korner olmasa da Fenerbahçe kazanmayı bu oyun ile kesinlikle hak etmişti, tebrikler. 1-0 çok riskli bir skor yalnız. Benfica kendi evinde gol arayacak, hücum oynayacak. Fenerbahçe'nin orada defansif değilde ofansif oynaması gerekir. Ne yapıp ne edip orada 1 gol atmalı Fenerbahçe.
Canım FEDA olsun sana !
Şu fotoları koyan arkadas şaka yapıyorsun sanırım ciddi oldugunu düsünmek istemiyorum cünkü.Maçtan sonra yaptı onu yukarda bir arkadasında dedigi gibi terleyen yerini siliyor adam.Hey Allahım tartıstıgımız şeye bak trajikomik.
Şok şok şok Egemen maçtan sonra duş almış hemde soyunarak !!! Ne ima ediyor acaba ???
Fenerbahçe'yi bu sezon ilk defa bu kadar iyi gördüm diyebilirim. Muhteşem bir maç çıkardılar takım olarak oyuncular. Rakip Benfica olmasına rağmen neredeyse pozisyon vermeden, pozisyonlar bularak ve maçı sonuna kadar hak ederek kazanmasını bildiler. Değil 1-0, 3-0 bile olabilirdi. Fenerbahçe'nin deplasmanda da gol bulacağını düşünüyorum; Benfica defansını hiç iyi görmedim. Önemli olan 3 gol yememek ki Benfica bu maçtaki gibi durdurulabilirse 3 gol atamazlar zaten.
ikinci maç bence şu kadroyla çıkacak kocaman:
sow kuyt
caner selçuk baroni topuz
gerisi aynı.