Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sonucunu kestiremediğim maç.Konstrasyonumuza bağlı herşey.
Sonucu belli olmaz, umarım takım çok hırslı çıkmaz maça. Gayet sıradan bir futbol oynarız, yenersek te güzel olur. Olmasa da kimse birşey demez. Ama Beşiktaş'a dikkat etmek lazım, malum şampiyonlar ligi.
Kaza bela olmasında... Benfica maçı için yeterince eksiğimiz var. Birde bu maçta aksilik olursa kan kaybetmiş oluruz. Bana göre 3 seçeneğede açık bir maç. Oylamada Fener'e verdim oyumu. İnşallah kazanırız.
Fenerbahçe kendini sakınarak oynayacaktır. Kaybetmesi veya berabere kalması muhtemel
Football is simple,but Football Manager is not
Rotasyonlu oynayalım. Lig zaten gitti artık. Kuyt Sow mümkünse Cris,Ziegler,Yobo,Gökhan falan dinlense fena olmaz. Dinlenmek neyse de Allah korusun sakatlık falan olursa büyük kayıp olur bu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Berabere biteceğini düşünüyorum, mantıken bakıldığında Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi şu şartlarda daha mümkün gözüküyor. Yoğun trafikte rotasyon yapılabilecek bir maç bu, zaten rövanşa 3 önemli eksikle gidilecek, ilk 11'in diğer isimlerine de bir şey olursa rövanşta yaşanacak stres artar. Ben çok ciddi rotasyon bekliyorum, galibiyete yakın olan da Kayserispor bana göre.
Bu maçta Benfica maçı düşünülerek rotasyona gidilmesi şart.Temposu düşük bir maç bekliyorum.1-0 olsun bizim olsun.
Ben Kayseri'nin açık bir oyun ortaya koyacağını düşünüyorum ancak Kadıköy'de galip gelemezler.
Normal şartlarda Fenerbahçe banko kazanır derdim ama rotasyon falan derken belki bir ihtimal beraberlik de çıkablilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Volkan - Gökhan - Yobo - Bekir - Hasan - Topal - Salih - Emre - Kayt - Sow - Webo
Rotasyon beklemiyorum, çıkabilecek en ideal kadro çıkar maça. Emre maçta olmayacak, yukarıdaki kadroya Emre yerine Cristian yazılır ve ilk 11 öyle olur diye bekliyorum.
Kazanırız.
"YÜCE ATATÜRK"
Emre neden yok?
Antremana çıkmış
Emre oynarsa bizim adımıza rahat bir maç olur, kazanırız.
Emre oynamazsa biraz zorlanır kazanırız.
Her türlü kazanırız yeter ki herhangi bir sakatlık ve sıkıntı yaşamayalım.
...
Büyük rotasyon bekliyorum lige havlu attık.Tek temenimiz Avrupa Ligi kaldı.Rotasyona gidilmeli.Boşu Boşuna yormayalım herkesi.Rostasyon kesinlikle şart.
Emre yok diye bir yerde okumuştum, o sebeple dedim.
Matematiksel olarak şans kalmayana kadar devam, Aykut Kocaman'ın da öyle düşündüğünü düşünüyorum, rotasyon beklemiyorum o sebeple.
"YÜCE ATATÜRK"
Sanki stoch veya krasic 11 başlıcak
Gönül ister ki Kayserispor kazansın ama son yıllarda Fenerbahçe'nin sürekli fark attığını görünce(2008 yılındaki 4-1'lik Kayseri galibiyeti hariç)umutsuzluğa kapılıyorum.Bakalım artık hayırlısı![]()
Bu yarış çoktan bitti bizim adımıza boşa direnmeye gerek yok.
Salın da demiyorum ancak Stoch - Krasic - Topuz gibi isimler oynayabilirler herhalde kaç para verilip alınan oyuncular bu maçta oynayamayacaksa ne zaman oynayacaklar.
Biraz dinlendirmek lazım özellikle savunma kısmını, ileriden de Kuyt dinlenmeli kesinlikle.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çok büyük yara aldık elbette ama hemen salmaya da gerek yok bugun Gs berabere kalırsa iş yine son haftaya kalıcak son hafta da şans işi.Maçı rahat bir skorla kazanırız gibi.
İlginç bir 11:
Serkan, Orhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, M.Topal, Cristian, Krasic, M.Topuz, Stoch, Webo.
Beklediğim gibi rotasyon gelmiş.
Yahu rotasyon var ama Cristian hala 11Valla bu adam kadar şanslısını göremedim ben.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bu kadromuz da yener kayserispor'u.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
En çok dinlenmesi gereken isim Webo diyecektim ki bu adam zaten hafta içi oynamayacak. İnşallah iyi bir maç çıkarır. Başarılar Fenerbahçe.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Maç kadrosu belli oldu.
Webo
Caner - Salih - Krasic
M. Topal - Selçuk
Hasan Ali - Serdar - Bekir - M. Topuz
Serkan
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bugün galatasaray puan kaybeder fener de kaybederse a.kocaman'ın başı bayağı ağrıyabilir.
lig zaten gitti der gibi bi kadro olmuş bu tahminimce kayseri kazanır bizde kazanırsak şampiyonluğumuzu ilan etmiş oluruz