taktik 13.3 te işe yaramıyor sanırım 4-2-4 (4-4-2) taktik lazım hocam şunu 13.3 e uyarlasan ne güzel olur![]()
taktik 13.3 te işe yaramıyor sanırım 4-2-4 (4-4-2) taktik lazım hocam şunu 13.3 e uyarlasan ne güzel olur![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
hocam link kırıkmış taktiği upload edip koyabilir misin buraya?
EK : 4.sayfadaki link sağlammış dostum ordan indirdim
EK2 : Sen sağ st yi amc ye çekip sneijderi orda oynattın sanırım sonuçlarına baktım taktiğin kendi kullandığın halini upload edip koysan çok makbule geçer hocam![]()
ben taktiği hiç değiştirmedim. kullandığım ilk on biri aynen yazıyorum:
--------------- muslera ------------------
eboue --- semih --- dany --- hakan ---
----------- melo ---- selçuk -------------
hamit -------------------------- sneijder
---------- drogba --- burak -------------
sneijder sol tarafta da gayet başarılı oluyor. oyuncu değişikliği için sol tarafta hakan <-> riera, sneijder <-> amrabat; sağ tarafta eboue veya hamit yerine sabri; dany veya semih yerine gökhan zan; forvette drogba <-> umut değişiklikleri yaptım çoğunlukla
özellikle ekran görüntülerine bakarsanız deplasmanda çok iyi neticeler aldığımı görürsünüz. bence bu taktik ofansif gibi görünmesine rağmen defansif olarak da iyi bir şekilde hazırlanmış bir taktik. ayrıca deplasmanlarda gol bulabilme olasılığınız da çok yüksek oluyor. bir şekilde kitliyosunuz deplasmanda.![]()