Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Benfica kazanır

17 42.50%
  • Berabere biter

12 30.00%
  • Fenerbahçe kazanır

11 27.50%
Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 340 sonuç

Konu: Benfica - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence 1-0dan 1-1 e getirirsek 2-1 bile yapabiliriz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu kez taraftar avantajı Benfica'da olacak.Topal-Miereles büyük handikap.Selçuk-Salih ne kadar verim alınır muaama..Orta sahalar maçın kaderinin belirler..Caner iyiki geldi Sow ileri cekip caneri sola cekip oraya daha güvene alırız..

Eğerki ilk yarım saat gol yemesek turu geçebniliriz.Benfica cok saldırıcak ilk yarı gol bulmak için.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milli futbolcu Arda Turan, takımı Atletico Madrid'le birlikte özel bir maç için geldiği Bakü'de basın toplantısı düzenledi.

Arda Turan, Fenerbahçe'ye Benfika karşısında başarılar diledi. Bütün Türk takımlarına Avrupa kupalarında başarılar dileyen Arda, ' Bir Türk olarak Fenerbahçe'nin başarısını çok fazla istiyorum. Umarım UEFA kupasını kazanır ve ülkemize getirirler. "dedi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ayrıca bence Meireles'in olmaması takım için avantaj. Pek bir şey oynadığını düşünmüyorum kendisinin.

Volkan
    Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler
    Kuyt - Salih - Selçuk- Cristian - Caner
    Sow

İyi bir 11 olacaktır diye düşünüyorum.
    Meireles geçen maçın en iyilerindendi özellikle ligin ikinci yarı itibari ile en iyi oynayan 2-3 futbolcumuzdan biri.Mükemmel bir kademe anlayışı var,direkt futbolculara girmeyip alan kapatmayı tercih ediyor sık sık.

Nesil
    2006

En büyük avantajımız Benfica'nın kırılacak anları olması oda gol yemesi nasıl Lazio'ya gol attıktan sonra onları mat ettik Benfica içinde aynısı geçerli yani biz bile S.Moskova maçında 2-1 rövanşında hemen gol yiyince oyundan düştük Benfica içinde geçerli olacak. Maç başında gol atıp oyun kontrolünü almalıyız.

Webo'nun olmaması avantaj yaşı gereği bu tempoyu kaldıramıyor. Sow orada daha hızlı olacaktır; umarım Caner Kayseri maçındaki gibi agresif olmaz. O zaman sol kanatta avantaj sağlar. Ortasahada Salih Uçan gereksiz işlere kalkışmaması gerek.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

Milli futbolcu Arda Turan, takımı Atletico Madrid'le birlikte özel bir maç için geldiği Bakü'de basın toplantısı düzenledi.

Arda Turan, Fenerbahçe'ye Benfika karşısında başarılar diledi. Bütün Türk takımlarına Avrupa kupalarında başarılar dileyen Arda, ' Bir Türk olarak Fenerbahçe'nin başarısını çok fazla istiyorum. Umarım UEFA kupasını kazanır ve ülkemize getirirler. "dedi.
    Tipe bak ya iyice Faruk'a döndü

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

o tip ne ya taniyamadim ardayi neanderthalere benzemis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem Stephen Lannoy. İstanbul'daki Real maçını yöneten dayımız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Volkan
    GG yabo dayi egemen reto
    Selcuk caner cristian
    Kuyt sow stoch

Bu kadroyla cikariz gibi. Erken gol yeriz. Oyun dengede gider. Sonra Ugurumuz salih girer, 60 sonrasi golu atariz, son dakikalarada 2. Yeriz. Sonucta 2-1 yenilir turu geceriz.
    Aykut hoca ölürde Stoch u kanatta oynatmaz bu mac Orda her turlu Caner oynar. Nocna Mora'nin dedigi 11 cikar buyuk ihtimal

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hakem Fransız, Avrupa sıralamasından dolayı bize çalışır .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

19 kişilik kadroda Milos Krasiç yok. Riskli bir seçim bence. Yedeklere ihtiyaç duyulabilecek bir maç.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Hakem Fransız, Avrupa sıralamasından dolayı bize çalışır .
    Bu hakem iyi ya. Net hakem. Öyle kafası gözü fazla oynamıyor, anladın sen

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    19 kişilik kadroda Milos Krasiç yok. Riskli bir seçim bence. Yedeklere ihtiyaç duyulabilecek bir maç.
    Boşver abi ne Krasic'i, adam ayakta duramıyor. Onun yerine Stoch alınmıştır ve Kayseri maçındaki oyundan sonra kalan maçların büyük kısmında oynar diye düşünüyorum. Özellikle GS maçı hariç 2 lig maçı ve Eskişehir rövanş maçlarında oynayabilir. Benfica maçında da sonradan girerek tehlikeli olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

THY'den F.Bahçe'ye büyük jest geliyor!
    UEFA'daki temsilcimiz Fenerbahçe eğer Benfica'yı elerse, Amsterdam'daki finale sarı-lacivert renklere boyanmış uçakla götürülecek

UEFA'daki temsilcimiz Fenerbahçe eğer Benfica'yı elerse, Amsterdam'daki finale sarı-lacivert renklere boyanmış uçakla götürülecek

Perşembe günü tarihinin en önemli maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de heyecanlı bekleyiş sürerken, THY de sarı-lacivertli ekibe sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe UEFA Avrupa Kupası yarı finalinde Benfica'yı elerse, THY de 15 Mayıs'ta oynanacak final için kafileyi Amsterdam'a götürecek uçağı sarı-lacivertli renklere boyayacak.

sporx.com

Yanlışlıkla bu gelmesin de ;

Not: gerçi onu da biz aldık

Allah sevinç gözyaşlarıyla dönmeyi nasip etsin...
    Last edited by erdem344 : 30.Nisan.2013 at 20:47

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

krasic tam bir hayal kirikligi.. bu saatten sonra kadroya almak risk olur asil..

Evet beyler totemleri alalım

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Benim kıza yarın Fenerbahçe yener inşAllah dedirteceğim.

Benfica handikap atar diyeceğim iddaa da, maç saati kızla konuşacağım. Bunları yapıcam valla çok işe yarıyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fenerbahçe cezalı oyuncularının eksikliğini arayacaktır. Orta sahada Mehmet Topal ve Raul Meireles'in yokluğunda Mehmet Topuz monte edilebilir. Selçuk Şahin , Mehmet Topuz , Baroni orta sahası rakibi durdurabilir. Salih'i sonradan oyunun gidişatına göre değerlendirecektir. Bu maçta ilk 11'de başlatacağını sanmam. Benfica'da Lima falan olacak sanırım. Zor bir maç Fenerbahçe'nin işi kolay olmayacak. Gol atması lazım Fenerbahçe'nin mutlaka. Tabi gol yemedikten sonra hiç bir sorun yok ama Benfica'da her türlü golü bulacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En büyük totem yine Ercan Taner.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Meireles ve Topal savunma futbolunu kusursuz oynayabiliyorlar. İlerde kısıtlı yetenekleri ama defansif anlamda pozisyon almaları ve müdahaleleri 10 numara dersek yanlış olmaz. Onların sezgi yeteneği bu maç sahada olmayacak beni en çok bu korkutuyor. Topla Selçuk,M.Topal'dan daha bile iyidir lakin defansif anlamda onun çabukluğundan çok uzak. Meireles ile onun yerinde oynayacak Cristian'ı konuşmak bile yersiz. Umarım erken gol yemeyiz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch 11'de çıkarsa şansımız yükselir, Caner 11'de çıkarsa 10 kişi kalma ihtimalimiz yükselir aha da yazdım buraya : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yarin final maci olmasaydi 3-0 kaybeder eleniriz derdim ama bu mac ozelinde durum farkli olur diye dusunuyorum. son dakikaya kadar turun iki tarafa da gidebilecegi bir mac olabilir. cok iyi savunma yapmak zorundayiz, konsantrasyonumuzu 90 dakika bozmadan oynamaliyiz. ozellikle Kuyt avrupa yolunda takima cok sey katti, en cok guvendigim isim. hayallerin gercek olmasina 90 dakika mesafedeyiz, bir final daha yasayalim artik.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben de turu savunmamızın değil ofansımızın belirleyeceğini düşünüyorum. Savunma kurgumuz bir şekilde aynı olur ama hücumda biraz top tutabilirsek maçın gidişatını değiştirebiliriz. Mesela Lazio maçında maç 1-0 olduktan sonra 10 dk top çevirdik ve turu aldık. Bu maçta da 2 devre 15 dk top çevirsek bir şekilde gol bulabiliriz. Önemli olan topu Sow'a bir şekilde ulaştırıp hemen yardıma gitmek. Cristian son 2 maçta iyi oynuyor bence ve ileride değil geride olduğu zaman daha verimli zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Stoch'u bu mac alirda 1-2gol atarsa adam taraftar demezmi bu adam sezon basindan beri nerde diye? Aykut Kocaman almaz boyle bir risk.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Olurda Stoch 1 helede 2 gol atıp finale çıkarırsa takımı kimse demez bence

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Olurda Stoch 1 helede 2 gol atıp finale çıkarırsa takımı kimse demez bence
    Ben diyecekleri kanaatindeyim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Ben diyecekleri kanaatindeyim
    Ben şahsen güzel maça saklamış hoca ne güzel hırslandırmış derim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Açıkçası ben demem çünkü sene başından beri birtek Kayseri maçında hırslı ve güzel oynadı. Diğer tüm maçlarda Krasic gibiydi, hiçbir şekilde oynamayı haketmemişti. Ben Stoch konusunda Aykut Kocaman'a sonuna kadar hak veriyorum.

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri