Bence 1-0dan 1-1 e getirirsek 2-1 bile yapabiliriz..![]()
Bence 1-0dan 1-1 e getirirsek 2-1 bile yapabiliriz..![]()
Bu kez taraftar avantajı Benfica'da olacak.Topal-Miereles büyük handikap.Selçuk-Salih ne kadar verim alınır muaama..Orta sahalar maçın kaderinin belirler..Caner iyiki geldi Sow ileri cekip caneri sola cekip oraya daha güvene alırız..
Eğerki ilk yarım saat gol yemesek turu geçebniliriz.Benfica cok saldırıcak ilk yarı gol bulmak için.
Milli futbolcu Arda Turan, takımı Atletico Madrid'le birlikte özel bir maç için geldiği Bakü'de basın toplantısı düzenledi.
Arda Turan, Fenerbahçe'ye Benfika karşısında başarılar diledi. Bütün Türk takımlarına Avrupa kupalarında başarılar dileyen Arda, ' Bir Türk olarak Fenerbahçe'nin başarısını çok fazla istiyorum. Umarım UEFA kupasını kazanır ve ülkemize getirirler. "dedi.
...
En büyük avantajımız Benfica'nın kırılacak anları olması oda gol yemesi nasıl Lazio'ya gol attıktan sonra onları mat ettik Benfica içinde aynısı geçerli yani biz bile S.Moskova maçında 2-1 rövanşında hemen gol yiyince oyundan düştük Benfica içinde geçerli olacak. Maç başında gol atıp oyun kontrolünü almalıyız.
Webo'nun olmaması avantaj yaşı gereği bu tempoyu kaldıramıyor. Sow orada daha hızlı olacaktır; umarım Caner Kayseri maçındaki gibi agresif olmaz. O zaman sol kanatta avantaj sağlar. Ortasahada Salih Uçan gereksiz işlere kalkışmaması gerek.
o tip ne ya taniyamadim ardayineanderthalere benzemis
Hakem Stephen Lannoy. İstanbul'daki Real maçını yöneten dayımız.
Hakem Fransız, Avrupa sıralamasından dolayı bize çalışır.
19 kişilik kadroda Milos Krasiç yok. Riskli bir seçim bence. Yedeklere ihtiyaç duyulabilecek bir maç.
Boşver abi ne Krasic'i, adam ayakta duramıyor. Onun yerine Stoch alınmıştır ve Kayseri maçındaki oyundan sonra kalan maçların büyük kısmında oynar diye düşünüyorum. Özellikle GS maçı hariç 2 lig maçı ve Eskişehir rövanş maçlarında oynayabilir. Benfica maçında da sonradan girerek tehlikeli olabilir.
THY'den F.Bahçe'ye büyük jest geliyor!
UEFA'daki temsilcimiz Fenerbahçe eğer Benfica'yı elerse, Amsterdam'daki finale sarı-lacivert renklere boyanmış uçakla götürülecek
UEFA'daki temsilcimiz Fenerbahçe eğer Benfica'yı elerse, Amsterdam'daki finale sarı-lacivert renklere boyanmış uçakla götürülecek
Perşembe günü tarihinin en önemli maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de heyecanlı bekleyiş sürerken, THY de sarı-lacivertli ekibe sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe UEFA Avrupa Kupası yarı finalinde Benfica'yı elerse, THY de 15 Mayıs'ta oynanacak final için kafileyi Amsterdam'a götürecek uçağı sarı-lacivertli renklere boyayacak.
sporx.com
Yanlışlıkla bu gelmesin de ;
Not: gerçi onu da biz aldık![]()
Allah sevinç gözyaşlarıyla dönmeyi nasip etsin...
Last edited by erdem344 : 30.Nisan.2013 at 20:47
krasic tam bir hayal kirikligi.. bu saatten sonra kadroya almak risk olur asil..
Evet beyler totemleri alalım![]()
![]()
Benim kıza yarın Fenerbahçe yener inşAllah dedirteceğim.
Benfica handikap atar diyeceğim iddaa da, maç saati kızla konuşacağım. Bunları yapıcam valla çok işe yarıyor![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe cezalı oyuncularının eksikliğini arayacaktır. Orta sahada Mehmet Topal ve Raul Meireles'in yokluğunda Mehmet Topuz monte edilebilir. Selçuk Şahin , Mehmet Topuz , Baroni orta sahası rakibi durdurabilir. Salih'i sonradan oyunun gidişatına göre değerlendirecektir. Bu maçta ilk 11'de başlatacağını sanmam. Benfica'da Lima falan olacak sanırım. Zor bir maç Fenerbahçe'nin işi kolay olmayacak. Gol atması lazım Fenerbahçe'nin mutlaka. Tabi gol yemedikten sonra hiç bir sorun yok ama Benfica'da her türlü golü bulacaktır diye düşünüyorum.
En büyük totem yine Ercan Taner.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Meireles ve Topal savunma futbolunu kusursuz oynayabiliyorlar. İlerde kısıtlı yetenekleri ama defansif anlamda pozisyon almaları ve müdahaleleri 10 numara dersek yanlış olmaz. Onların sezgi yeteneği bu maç sahada olmayacak beni en çok bu korkutuyor. Topla Selçuk,M.Topal'dan daha bile iyidir lakin defansif anlamda onun çabukluğundan çok uzak. Meireles ile onun yerinde oynayacak Cristian'ı konuşmak bile yersiz. Umarım erken gol yemeyiz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Stoch 11'de çıkarsa şansımız yükselir, Caner 11'de çıkarsa 10 kişi kalma ihtimalimiz yükselir aha da yazdım buraya : )
...
yarin final maci olmasaydi 3-0 kaybeder eleniriz derdim ama bu mac ozelinde durum farkli olur diye dusunuyorum. son dakikaya kadar turun iki tarafa da gidebilecegi bir mac olabilir. cok iyi savunma yapmak zorundayiz, konsantrasyonumuzu 90 dakika bozmadan oynamaliyiz. ozellikle Kuyt avrupa yolunda takima cok sey katti, en cok guvendigim isim. hayallerin gercek olmasina 90 dakika mesafedeyiz, bir final daha yasayalim artik.
Ben de turu savunmamızın değil ofansımızın belirleyeceğini düşünüyorum. Savunma kurgumuz bir şekilde aynı olur ama hücumda biraz top tutabilirsek maçın gidişatını değiştirebiliriz. Mesela Lazio maçında maç 1-0 olduktan sonra 10 dk top çevirdik ve turu aldık. Bu maçta da 2 devre 15 dk top çevirsek bir şekilde gol bulabiliriz. Önemli olan topu Sow'a bir şekilde ulaştırıp hemen yardıma gitmek. Cristian son 2 maçta iyi oynuyor bence ve ileride değil geride olduğu zaman daha verimli zaten.
Stoch'u bu mac alirda 1-2gol atarsa adam taraftar demezmi bu adam sezon basindan beri nerde diye? Aykut Kocaman almaz boyle bir risk.
Olurda Stoch 1 helede 2 gol atıp finale çıkarırsa takımı kimse demez bence![]()
Açıkçası ben demem çünkü sene başından beri birtek Kayseri maçında hırslı ve güzel oynadı. Diğer tüm maçlarda Krasic gibiydi, hiçbir şekilde oynamayı haketmemişti. Ben Stoch konusunda Aykut Kocaman'a sonuna kadar hak veriyorum.