Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Benfica kazanır

17 42.50%
  • Berabere biter

12 30.00%
  • Fenerbahçe kazanır

11 27.50%
1 ile 30 arası toplam 340 sonuç

Konu: Benfica - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhtemelen Selçuk-Salih-Cristian üçlüsü çıkacaktır ki eldekilerin en ideali bu 3'lü. Salih'in geçen maç sonradan oyuna girdiğinde göstermiş olduğu performans akıllarda soru işaretleri bırakmış ama maçın en tempolu halde olduğu bir dakikada oyuna daha ısınmamış birinin sahada olması es geçiliyor. Salih oynarsa eğer Ön orta sahada organize işini iyi bir şekilde üstlenir ve o bölgede topun biraz daha ayağımızda kalmasına yardımcı olur. Ayrıca Benfica çıkacakken yapacağı şok presler 3.bölgede savunma anlayışına uygun olur.

Selçuk bugün elinden geleni yapacaktır. Cristian da umarım mücadele eder ve o eli belinden iner. Ziegler için sadece dua ediyorum : ) Bunlar zayıf noktalarımız. Diğer oyuncular umarım mevcut performansların üzerine koyarak oynar.

Caner-Stoch tercihi de bizim ne kadar ileride veya geride olacağımızı belirleyecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Salih girer girmez topu tutmuştu. Sol tarafa yardım falan da etmişti, benim gram şüphem yok.

Sadece o korner pozisyonunda yaptığı bir hata vardı ki çok kritikti ama beğenmediğimiz Ziegler araya girmişti

Bu takımda Ziegler'e gelene kadar Baroni adında bir adam oynuyorken ben kusura bakmayın ama koşan top attığında bişeyler yapmaya çalışan ve forması uğrunu gerçekten göz yaşı döken birisini konuşmam.

Baroni penaltı pozisyonunda ağladı falan deniyodu, Baroni ağlamaz

Salih oynarsa bence gole en yakın oyuncu olacak umarım gol atar. Çok heyecanlıyım çoook..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri