Metin Tekin ne güzel konuştu be helal olsun sana
Metin Tekin ne güzel konuştu be helal olsun sana
Stoch hariç dediğim kadro çıktı.
Maç Duası
Allah'ım sen futbolcularımıza güç kuvvet ver, Vücutlarına direnç enerjilerine enerji kat, Onların umutlarını ve ümitlerini 1 dakika bile tüketme, bugün zafer şerbetinden içmemizi sağla, milyonlarca taraftarımızı sevinç göz yaşlarına boğ ve bizleri mutlu et (Amin)
...
Evinde 19 maçtır kaybetmiyorlarmış, bozulacak bir seri var yine
Valla seri falan umrumda değil turu geçelimde hiç sorun değil.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Stres başladı yahu. Finale kalalım nasıl olursa olsun hiç önemli değil. O heyecanı yaşayalım artık zamanı geldi. Yaptığımız kadrolarda boşuna bugün ismin hiç bir önemi olmayacaktır herkes terinin son damlasına kadar oynayacaktır.
İsmail Kartal çok açık konuştu![]()
![]()
Benficanın kadro nedir öyle yahu resmen 4 0 6 çıkmışlar
Benficanın kadroya baktığımızda beklediğimiz kadroyu çıkarmışlar hoca ilk maçta yaptığı hataya düşmemiş.Lima 11'de işimiz zor bu kadro mutlaka gol atar bize inşAllah cevap verebiliriz.
Selçuk reyizin yaptığı hareketleri gören var mı ?![]()
![]()
![]()
![]()
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeye 3-0 skor oynadım, bana güvenin, rüyamda gördümEn az galibiyet bekliyorum.
Profil resmimi Ziegler yapacaktım vazgeçtim. adam geçen maç iyi oynadı , bozmayalım iyi oyunu şimdi![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
zaman geçmiyor arkadaş
Atmosfer harika. Stad hınca hınç dolu. Çok zevkli ve güzel bir maç olacağını hissediyorum. Haydi hayırlısı.
Selcuk şahin'e uefa'da yarı final oynatan rabbim sen nelere kadirsin
alintidir
O kadar kolay deil Benficayı burada yenmek..Taraftarları fena.. FEner gol atamassa işi çokzor
baya baskili basladilar ilk 25 dakkayi atlatirsa temsilcimiz gerisi kolay.
Benfica baya baskılı derken gol oldu Gailtan attı.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Gaitan cok tehlikeli demistim maalesef 1-0
Adamlar Hızlı Başladı Malesef
Gaitan Attı 1-0
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Gaitan oynamayacak diyorlardı sanırım, yanlışım varsa uyarın. Adam çıktı, gol attı.
Şu Selçuk niçin oynar anlamış değilim ya
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Penaltııııııııııııııııııııı
Tarihi fırsat, tarihi! Bunu da kaçırmayın sakın!
Ve Kuyt, gol! Final geliyor!
Bu kaçıncı penaltı gerçekten sayamadımHer maç ortalamasına en az bir penaltı veriliyor
Pozisyonda ofsayt var..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tam zamanında geldi gol. Fenerbahçe yemeden kapamalı devreyi.
Net ofsayt var..
Tur geldi diyebiliriz penaltı doğru karar.
Ben Baroni'nin Yerinde Olsam Hayata KüserdimO Derece Yani
Kuyt Harika Attı Penaltıyı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Cristian finalde yok eğerki kalırsak finale.