tur gitti galiba. 2 ve 3. goller çok komik gerçekten çok beceriksiz oyuncu grubumuz bizim gibi izliyorlar maçı...
tur gitti galiba. 2 ve 3. goller çok komik gerçekten çok beceriksiz oyuncu grubumuz bizim gibi izliyorlar maçı...
cardozo attı çok gömülmüştü fener
Turu hakeden Benfica'ydı tebrikler. Yarı finale gelebilek de başarı.
Çok saçma goller yedi bugün fb. 3 gol de değişikti. Yazık olacak eğer elenirlerse.
Neyse, Gökhan iyiymiş. Sevindim.
İlk maçta bizim çok daha net pozisyonlarımız vardı. Hakeden tarafa gelirsek bence biz hakettik turu...
Caner Erkin cidden ordan gol atacaginimi sandi
Salih çok çok etkisiz. Yanlıştı zaten Salih le başlamak. Çıkması lazım artık. Aykut hoca uyuma.
Benfica'ya gol ile karşılık vermemiz lazım.
1-0 oldu 1-1 yaptık.
2-1 oldu 2-2 yapamadık ancak yinede tur bizimdi.
3-1 oldu 3-2 yapamadık ve yemeden bir gol bulmak lazım artık...
Maç bitmedi daha ama Fenerbahçe beklediğimin çok gerisinde. Bu hakeme rağmen bu skorun çıkması iyi değil, gerçi 1 gol tur demek.
Çok büyük geçmiş olsun Gökhan'a,aldığı darbe baya şiddetliydi.
İnşallah kalan dakiklarda turu getirecek golü veya golleri buluruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hayatımın küfürünü ettim bugün sinirden hadi hayırlısı.
Tutturamadık
Football is simple,but Football Manager is not
Adamlar bittiler, artık atın bee..
Yalnız harbiden adamlar bitmişti. 20 dakika , 30 dakika aynı tempoda oynarsın. Ama adamlar 60 dakika aynı tempoda oynadı.
Kalecide cok gicik herif cikti
Volkan ve Selçuk Şahin emeklere yazık etti sanki, geçmiş olsun Fenerbahçelilere.
Çok yanlış oynadık ve elendik. Bu takım böyle rezil oynamaması lazım... Yarı finale gelmiş bir takım bu kadar mahkum oynar mı
Fener'e çok yazık oldu. Yine de tebrik etmek lazım, bu mücadelelerinden ve başarılarından ötürü.
Olmadı,geçmiş olsun.Teşekkürler Fenerbahçe.
Bu arada hakem çok kötü bir maç yönetti çoğunluk Fenerbahçe olmak üzere iki takım aleyhine çok hatalı kararlar verdi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
forza chelsea
Sezon sonu Selçuk Zikler, Baroni'nin yollanıp yerine adam alınması lazım. bu adamlar olduğu sürece çok maç kaybederiz.
Tebrikler Volkan Demirel, milyonlarca insanın hayalleri yıktın. Kolay birşey değil bu başardığın.
Yazık oldu keşke Stoch,Caner yerine 11'de başlasaydı en azından 2'yi bulurduk.Buraya kadar gelmekte büyük bir başarı belki 5-10 sene daha buralara gelemeyeceğiz hiç belli olmaz.Finali basit hatalarla kaybettik ama burada nasıl oynayacağımızı bilmemiz için daha zamana ihtiyacımız var.
Cardozo'ya, Gökhan'a yaptığı için kırmızı verseydi geçerdik turu.
Haketmedik bu skoru. Kabul etmiyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Geçmiş olsun fenerlilere.
Çok kötü futbol ve hakettiğimiz bir mağlubiyet, geçmiş olsun..
Burak
Artık yeni bir kaleciyide ısındırmanın vakti gelmiş. Volkan çok hantal kalıyor pozisyonlarda. Stoch'u ilk 11'de bekliyordum tam onun maçıydı. Zaten ilerde top tutan adam yok... Elimizdeki turu verdik. Yine geliyoruz ilk maça. Kaçan o penaltı olmasa veya direkten dönen toplar girse hadi olmadı Sow bu maçta dokunsa oda olmadı Kuyt boş kaleye yazsa... Yine olmaz ne yapsak elendik işte... Böyle elenmek çok koydu. Hiçbirşey katamadık yarıfinalde. Çok moralim bozuk. Kafama sıkasım var.
Bu arada Sow kafayı vuruyor herif kafasına kafa atıyor, Gökhan'ı biçiyorlar devam, bir çok ikili pozisyonda faul bile vermedi hakem...
Volkan, Selçuk mu ?
Egemen - Yobo - Sow - Caner ?
Ne yaptı bunlar ? Cardozo'yu bir allahın kulu tutamadı ya bana o koydu. İlk maçta nefes alamayan adam bu maç kahraman oldu. Caner'e de teşekkür ediyorum, ona güvenerek ne kadar büyük bir hata yaptığımı gösterdi.
Kumaşı belli adamdan nefis işler beklersen sonuç hayal kırıklığı olur. İlk gol hariç bir tane adam gibi gol atmadılar yazık oldu, bir yarı final takımı böyle oynamamalı idi.
Yazıklar olsun, ancak birini yüceltmek gerek ki Baroni as yerinde oynayınca ne kadar etkili olduğunu gösterdi, ofansif anlamda ileri çıkmayınca gerçekten çekilir bir oyuncu oldu Baroni.
Benfica kalecisine de 2 çift sözüm var, çirkef oyuncular listesi yapılsa sanırım birinci sırada olurdu. Kuyt'ın pozisyonunda neresine darbe geldi çooook merak ediyorum..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Her ne kadar temsilcimiz için üzülsek de Benfica çatır çatır oynadı bunu kabul etmek lazım.
Bence futbolda herşey mübahtır.( kalecinin yere yatması da 90 dakika defans yapıp kontradan gol atmak da ) Kalecinin yaptığı çirkeflik ama aynı zamanda o çok söylediğimiz " profesyonellik".
Sağlık olsun. Umarım seneye bu geldiğimiz yerden daha ilerilere gidebiliriz
Football is simple,but Football Manager is not
Ulan dünyada geri çekilerek gol yemeyeceğini sanan bir mantık var mı ya ! İstersen 100 tane ye ama böyle yenilme, elenme. 3 senedir şu futbol mantığından kurtaramadık kendimizi hey Allahım.
Benim futbolcum 45 metreden duran topu kaleye alakasız şekilde şut çekecek ve ben kenarda sessiz kalacam, böyle hocaya böyle oyuncu. Allah seni bildiği gibi yapsın Caner.
...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!