İlginç bir mücadele oldu gerçekten. Takımlar benim FM'de yaşadığım problemi yaşadı; iç saha çok iyi deplasman berbat. Fenerbahçe'nin çok eksiği olması da Benfica'nın büyük üstünlük kurmasına katkıda bulundu. Ancak yine de basit goller yendi. Gaitan golüne lafım yok ancak Cardozo 3 kişi arasından vurup gol attı. 3. gol taçtan geldi ki Bekir'in ne yapmaya çalıştığını çözemedim. O kadar uzun taç kullandılar; uzun taç kullanıp gol atan takım mı kaldı derken adamlar attı gerçekten.

İşin aslı Fenerbahçe'nin bu yıl ki oyununu zaten beğenmiyordum. Defansif oynanır da en azından bir kontra vs. denenir. Hücum namına hiçbir şey yapmadan maç geçirilmez. Sadece bu maça özel değil sene içinde birkaç maç daha böyle oldu. En azından daha erkenden Stoch olsaydı adamların sağ beki sağ açık gibi oynayamazdı bence. İlk Benfica maçı harikaydı mesela. Fenerbahçe'nin bu seneki izlediğim en iyi oyunuydu diyebilirim. Oynaması gereken gibi oynadı ve kazandı. Bu maçta da ofansif oynansın demiyorum; sonuçta deplasman ama koskoca 90 dakikada 3-1'e kadar tek pozisyon Kuyt'ın kaçırdığı net pozisyonsa ciddi problem vardır.