1 ile 30 arası toplam 1294 sonuç

Konu: Part III: Bebeler Milli Takımda | Türkiye | 6.Sezon

Hybrid View

maçlar güzel o kadar pas yapman rahat galibiyetler almanı saglamış gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Mahoo03 View Post
    İbrahim senin kariyerleri gördükçe kariyer yapasım geliyor Ama ogame'e fena sardım bu ara , lig maçlarını oynamak için kullanıyorum sadece fm'i

Tebrikler yine süper bir kariyer
    Maho 50 yaşına geldin hala Ogame, bırak onu boşver Fm hayattır (:
    Quote Originally Posted by Axion50 View Post
    maçlar güzel o kadar pas yapman rahat galibiyetler almanı saglamış gibi
    Bu B planında amaç pasa dayalı oyun ama sadece pas değil tabi, sistemi dizayn ederken o şekil başlamıştık, 600-700 pas yaptığım maçları hatırlıyorum ama o kadar pas yapıyorduk ki karşı kaleye gitmiyorduk : ) Sistemin son hali 450-600 arasında başarılı pas oranına, oyunu domine etmeye ve karşı kalede daha fazla varlık göstermeye yarıyor. Emenike'nin gelmesiyle beraber her iki sistemi de uygulamaya çalışacaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maho 50 yaşına geldin hala Ogame, bırak onu boşver Fm hayattır (:

Bu B planında amaç pasa dayalı oyun ama sadece pas değil tabi, sistemi dizayn ederken o şekil başlamıştık, 600-700 pas yaptığım maçları hatırlıyorum ama o kadar pas yapıyorduk ki karşı kaleye gitmiyorduk : ) Sistemin son hali 450-600 arasında başarılı pas oranına, oyunu domine etmeye ve karşı kalede daha fazla varlık göstermeye yarıyor. Emenike'nin gelmesiyle beraber her iki sistemi de uygulamaya çalışacaz.
    kariyerin süper gidiyor merak ettiğim bazı şeyler var antreman yaptırıken oyuncu fiziklerini yükseltmek için ne yapmak lazım birde oynarken kenar talimatlarını ne kadar kullanıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by 20_kral_20 View Post
    kariyerin süper gidiyor merak ettiğim bazı şeyler var antreman yaptırıken oyuncu fiziklerini yükseltmek için ne yapmak lazım birde oynarken kenar talimatlarını ne kadar kullanıyorsun
    Takım antrenmanını Çok Ağır olacak şekilde Kondisyon olarak ayarla. Bireysel antrenmanlarla fiziksel özellikleri tek tek seç ve gelişimi takip et. Bunların yanında takımın antrenman tesislerinin kalitesi ve antrenörlerin kalitesi diğer etkenler olacak. Ayrıca maç tecrübesi de çok önemli bu oyuncuları bol bol oynatman gerekiyor.

Maç öncesi veya içinde pek kenar talimatı kullanmam çünkü benim sistemlerimde oyunculara birebir komutlar verilmiş durumda. Yine de sert geçen maçlarda "Rakibi rahatsız et" ve "Ayakta Savun" gol atmamız gerektiği zamanlarda "Topu ileriye oyna" ve "Rakip savunmanın üstüne git" seçeneklerini ara ara kullanırım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri