17. Hafta
Ligin ilk yarısı Antep deplasmanında aldığımız galibiyetle sona eriyor.
17. Hafta
Ligin ilk yarısı Antep deplasmanında aldığımız galibiyetle sona eriyor.
...
Güzel kura
Çeltik Belediye Spor rakibimiz olamaz. 2. Turda başarılar, bol şans şimdiden![]()
Bu turu geçersin de diğer turda Roma gelirse biraz sıkıntılı![]()
Teşekkürler, 3 takımla da mücadele edecek gücümüz var ancak geçen sezon 2-0'dan verdiğimiz bir Dinamo turu da var (: Bu yüzden dikkatli olmak, üst turlara gitmenin anahtarı olacak.
Devre arasında bulabilirsem kiralık veya satılık (sezon sonuna kadar alabileceğim) Avrupa Liginde oynama durumu olan bir forvet takviyesi yapabilirim. Malum sadece Samed'le gidemeyiz.
...
celtic bu oyunda fazla abartılmış bir takım ama turu geçersin diye düşünüyorum
maçlar güzel uefada daha fazla başari yakalayabilcegini düsünüyorum umarım bi yari final felan görürüz![]()
...
Biz istedik bir göz, Allah verdi iki göz!
Artık Hurma'yı Kov Bence Seninde Hurma'dan Kalır Yanın Yok
Yeni Kaymağını Bulmuşsun Vincent Yeni Eto'o
Hurma'nın Yanında Kala Kala İyice Gözün AçıldıNeyle Besleniyorsun Uleyn Sen
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Aboubakar'ı 12'de almıştım çok verim vermemişti açıkcası.![]()
oy oy oy,harika transferler abou'yu 2 sezonda 30m'e satarız![]()
Emenike ve Vincet mi? Kardeşim sen ne yaptın.
Teşekkürler beyler : )
1 forvet almamız gerekiyodu çünkü hem Samed'in gelişiminde katkısı olacak hem de o alanda alternatif olacak bir isim arıyoduk 2 tane bulduk (: Emenike sezon sonuna kadar kiralık, sezon sonunda sözleşmesi bitecek. Vincent'ı ise sezon sonunda kadroya dahil edecez. Planım şu ki Emenike'den sezon sonuna kadar faydalanmak ve bonservisini almak. Vincent geldiği zaman kiraya göndermek (Çünkü yeni transferi satmak kolay olmuyor) kiradan dönünce gelecek sezon sonunda satıp tahminen 7-12 milyon € arası kâr etmek. Vincent planlarım ise gelecek sezonun tamamında yararlanmak, cilalamak parlatmak ve gelecek sezon sonunda 10-15 milyon € arası bir paraya elden çıkarmak. Sadece oyuncu geliştirerek bu tekneyi yürütemeyiz arada al sat yapacaz ki Sülo'nun gönlü hoş olsun![]()
...
iki forvet de mükemmel tabii samed de süper aboukar oyunun başında hangi takımda oluyo
transferler çok iyi bence![]()
...
Kaptan transferler ne öyle, Kayseri gerçekte yaşayamayacağı günler görüyor, sen nicki hurma_mir olarak değiştir bence![]()
...
Emenike'nin gelişinin ardından 2 sezon önce kullandığımız 4-3-1-2 olan sistemi tekrar çalışma programıza aldık. Hazır elimizde bir Pivot bir de Fırsatçı golcü varken ayrıca Orta alanda ayağına hakim oyuncular bulunurken bu sistem Avrupa Ligi maçları öncesi B plan olarak kenarda dursun. Sistem daha çok kontrol oyununu hedef alan, ayağa pasa dayalı ve düşük tempoda iş gören ancak oyunu karşı alanda domine etmek adına rakip kaleye daha fazla yaklaşmamızı sağlayan bir düzen. Ligde bu sistemle 2 maça çıktık, sonuçlar ve istatistikler.
18. Hafta
19. Hafta
...
İbrahim senin kariyerleri gördükçe kariyer yapasım geliyorAma ogame'e fena sardım bu ara , lig maçlarını oynamak için kullanıyorum sadece fm'i
Tebrikler yine süper bir kariyer![]()
maçlar güzel o kadar pas yapman rahat galibiyetler almanı saglamış gibi![]()
Maho 50 yaşına geldin hala Ogame, bırak onu boşver Fm hayattır (:
Bu B planında amaç pasa dayalı oyun ama sadece pas değil tabi, sistemi dizayn ederken o şekil başlamıştık, 600-700 pas yaptığım maçları hatırlıyorum ama o kadar pas yapıyorduk ki karşı kaleye gitmiyorduk : ) Sistemin son hali 450-600 arasında başarılı pas oranına, oyunu domine etmeye ve karşı kalede daha fazla varlık göstermeye yarıyor. Emenike'nin gelmesiyle beraber her iki sistemi de uygulamaya çalışacaz.
...
Takım antrenmanını Çok Ağır olacak şekilde Kondisyon olarak ayarla. Bireysel antrenmanlarla fiziksel özellikleri tek tek seç ve gelişimi takip et. Bunların yanında takımın antrenman tesislerinin kalitesi ve antrenörlerin kalitesi diğer etkenler olacak. Ayrıca maç tecrübesi de çok önemli bu oyuncuları bol bol oynatman gerekiyor.
Maç öncesi veya içinde pek kenar talimatı kullanmam çünkü benim sistemlerimde oyunculara birebir komutlar verilmiş durumda. Yine de sert geçen maçlarda "Rakibi rahatsız et" ve "Ayakta Savun" gol atmamız gerektiği zamanlarda "Topu ileriye oyna" ve "Rakip savunmanın üstüne git" seçeneklerini ara ara kullanırım.
...
20. Hafta
21. Hafta
Uzun bir aradan sonra liderliği tekrar alıyoruz, bundan sonra Şampiyon olmak istiyorsak daha dikkatli olmak gerekecek, bitime her geçen hafta biraz daha yaklaşırken hatayı en aza indirmek lazım : )
...
şampiyon olacaz yine![]()
Umarım : )
Oyunda ilk sezonda çıkan ve kadromuzda bulunan tek regen olan genç kalecimiz Erhan Candemir, Ertuğrul'un elinde pişe pişe artık onu geçti mi ne ? Son Galatasaray maçında ona şans verdim, Yaşının genç olmasından olsa gerek basit bir gol yese de zamanla iyi olacaktır. Sezon sonuna kadar biraz daha fazla şans verip gelecek sezondan itibaren kaleyi ona devretmeyi düşünüyorum, Yerli Casillas'ımız olur fena mı : )
...
...