1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by Facx View Post
    evet ne fernandes nede oğuzhan holmen kadar iyi savunma yapmıyo
    Savunma yapan ortasaha ayrı oyun kuran ayrı. Şuan defansa yardımcı olan Veli, Necip var. Holmen'e pek gerek var mı bilmiyorum ama bonservissiz olması çok iyi.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bonservissiz oyuncu alacaklar diye kadroyu da şişirmelerine gerek yok. Bir yığın gönderilmesi gereken oyuncu var. Holmen bizim aradığımız özellikte oyuncumu pek emin değilim. Daha çok defansif yönü ağır basan, top kontrolü iyi olan, savunma ile hucum hattındaki organizasyonu sağlayacak bir tipte oyuncu lazım. Geçen transfer sezonunda Diame'yi alabilseydik harika olurdu. Holmen'i alalım yanına da yırtıcı bir oyuncu alınsın. Holmen ve yeni transfer edilecek oyuncu Oğuzhan'ı iyi desteklerler. Fernandes satılırsa satılsın ama Türkiye dışında başka bir takıma.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Savunma yapan ortasaha ayrı oyun kuran ayrı. Şuan defansa yardımcı olan Veli, Necip var. Holmen'e pek gerek var mı bilmiyorum ama bonservissiz olması çok iyi.
    ikisini birden oynaması gerekiyo işte artık oyuncuların(tüm oyuncular için şart değil tabi) holmende bunu yapabiliyo ayrıca oğuzhandan hücumda da daha iyi evet oğuzhan genç çok yetenekli ama o istikrara sahip olduğunu zannetmiyorum henüz zaten büyük ihtimal fernandes yerine alınıyodur holmen

Mesaj Yetkileri