4 Oyuncuyu Daha Kadromuza Kattık ve Transferi Noktaladık.
Kıvanç Karakaş
İzzet Yıldırım
Hikmet Balioğlu
Berat Çetinkaya
Transfer Özeti
4 Oyuncuyu Daha Kadromuza Kattık ve Transferi Noktaladık.
Kıvanç Karakaş
İzzet Yıldırım
Hikmet Balioğlu
Berat Çetinkaya
Transfer Özeti
TariboWest
Transfer yapmak maç yapmaktan daha zor hocam![]()
Transferler güzel ama tüm takım dağıldığından alışma süreci sancılı geçebilir.
Bu sezon Avrupa için oynayabileceğini düşünüyorum, başarılar.![]()
STSL 1-2-3-4-5-6. Hafta
STSL Puan Durumu
Hem para olmadığı için hem de oyuncuların bizi tercih etmemesinden dolayı tandeme kaliteli isimler alamamıştık. Hikmet ile İbrahim'in sakatlanması sonucu ortada Tanju ve Berat'ı kullanıyorum. Doğal olarak son haftalarda gol yememizin sebebi biraz da bu. Takımın uyum sorunu ise tahminimden daha uzun bir sürede olacak gibi. Kötü sonuçların ardından takımla bir toplantı gerçekleştirdik. Oyuncular pozitif reaksiyon gösterdiler. Geçen sezon da Beşiktaş maçından önce bu konuşmayı yapmıştım ve seri galibiyetlerle yukarıda kalmamızı sağlamıştı. Umarım bu sefer de aynısı olur.
TariboWest
STSL 7. Hafta
STSL 8. Hafta
Gidişat vahim. O yüzden geçen sezon kullandığım 4-1-4-1'e dönmeye karar verdim. Yoksa bu gidişle küme düşeceğiz.
TariboWest
Galibiyetlerimizi yeni yükselen takımlardan almak kötü.Toparlanmalıyız.
forvet hattı iyi olmuş ama sadece forvetler gol atabiliyo bu iyi değil
O kadar uğraştım. Emeğin boşa gitmesi üzüyor. O yüzden toplu halde koyuyorum ssleri.
STSL Puan Durumu
ZTK Gruplar
Antreman ve genç tesislerimiz yenilendi.
Yönetim şu anda görevimizi daha iyi yerimize getirmemiz gerektiğini düşünüyor. Eğer Türkiye Kupası maçlarında seri mağlubiyet alırsak kovulmamız söz konusu. Ama buna rağmen Eskişeir'den gelen teklifi reddettim.
Şu ana kadar olumlu yaptığımız tek şey Türkiye Kupası'nda gruplara kalmak. Devre arasında iki ön libero alıp geçen sezon olduğu gibi 4-1-4-1 ile devam edeceğim. Kalecimiz Bicik'in 2 ay sakatlanması ise çok kötü oldu. Bir an evvel gelmesi lazım yoksa işler daha da kötüye gidecek.
İlk yarı sona erdi...
TariboWest
Akhisar'da İlginç Olaylar Oluyor !
Gekas Boğa'yı Savundu !
TariboWest
Gekas'ın arkanda olması çok iyi ama birşey fayda etmiyor.![]()
Giden-Gelen'ler , değişen oyun anlayışı geçen sene ki uyumu bozmuş maalesef bir şekilde ligde kalıcagını düşünüyorum fakat geçen sene ki lig pozisyonu zor . Kadro isim olarak daha iyi fakat ruh kaybolmuş kolay gelsin ne diyelim![]()
You'll Never BeatThe Irish !
Devre arasında Mate Simao ile sözleşme imzaladık.
ZTK Gruplar
Yarı finalde Trabzonspor ile oynayacağız.
TariboWest
Kupa güzel gidiyor diğer eşleşmeye bakarak final demek avrupa demek ligde kal avrupaya git Trabzon macı öncesi ligde rotasyon bile yapılır
simao iyi transfer ligde de kalırız ama hedefler çok farklıydı
STSL 18-19-20-21-22-23. Hafta
STSL 23. Hafta Puan Durumu
Artık geçen seneki oyuncuların ahını aldığımızı düşünüyorum.Bir türlü yoluna sokamıyoruz takımı. Ardarda galibiyetler gelse bir anda ilk 8 e atabilirdik kendimizi. Ama başaramadık.
TariboWest
bursa yı deşmişiz birazcık toparlanma var gibi ama yetmez
Küme düşecek 2 takım bence şimdiden belli olmuş bu sene aşşagısı cok çekişmeli olmayacak bütün gücünü kupaya vermelisin ligde kalıcagına eminim düşmedikten sonra bu sene pozisyonun çok önemi yok avrupa vizesini kapmalısın kupa sayesinde
Ben galatasaraya çok şaşırdım 9 mağlubiyet.Nerdeyse senin takımınla aynı sayıda mağlubiyet almışFenerbahçe ise coşmuş.
ZTK Yarı Final
Akigolar Finalde !
Finalde Beşiktaş ile oynayacağız.
Ligdeki performansımızın tam tersini kupada gösterdik. Belki de Avrupa biletini almak böyle nasip olacak.
Şimdilik bu kadar. Ligi yarın bitiririz. Herkese iyi geceler...
TariboWest
Valla nickten çıkaramadım da SS'lerden farkettim.Sunum anlatım ve mükemmel transferler tam bir ümit kariyeri.Özlemişim kariyerlerini takip etmeyi.Merakla yeni ss'leri bekliyorum.başarılar.
Kupayı alırsak ligdeki olaylar pek önemsenmez.Toparlanmaya başlamışız.