STSL 24-25-26-27-28-29-30. Hafta
STSL Puan Durumu
Ligde şu andaki konumumuz hem yönetimin hem taraftarın hem de basının beklentilerini karşılıyor. Uzak bir ihtimal olsa da son 4 haftada 12 puan alıp ligi 6. sırada bitirmek hedefim...
STSL 24-25-26-27-28-29-30. Hafta
STSL Puan Durumu
Ligde şu andaki konumumuz hem yönetimin hem taraftarın hem de basının beklentilerini karşılıyor. Uzak bir ihtimal olsa da son 4 haftada 12 puan alıp ligi 6. sırada bitirmek hedefim...
TariboWest
Bence iyi toparlanmışız.Önümüzdeki tüm maçları kazanırız inş.
Potadan çıkmışız yerimiz gayet iyi.![]()
Ziraat Türkiye Kupası Final
ŞAMPİYON AKHİSAR !!!
Bu Final Yıllarca Unutulmaz ! Akigolar 9 Kişi Kaldığı Finalde Kupayı Kaldırmayı Başardı !
Kupa Şampiyonluğu Sonrası Görüşler
TariboWest
Kupa hem senin kariyerin için hem maddi açıdan hemde avrupa vizesi adına mükemmel oldu resmen Besiktas , Fenerbahce'nin sampiyonlugu kacırdıgı Trabzon macı gibi kaleyi dövmüş anlasılan sans lazım bazen senin de yanındaymıs tebrik ederim 2.sezon Türkiye kupası !
You'll Never BeatThe Irish !
STSL 31-32-33-34. Hafta
STSL Puan Durumu
Ligde hayal kırıklığı yaratsak da kupa ile bunu telafi ettik. Seneye daha güçlü kadro ile en kötü Avrupa Ligi bileti için oynamayı planlıyorum.
Sezon biterken stad genişletme çalışmaları da tamamlandı.
TariboWest
Gerçekten iyi başarı.![]()
Yönetim stadın yeni büyütme projesini açıkladı. Her ne kadar 10.000 kişilik stada kavuşacak olsak da şu an için iyi mi kötü mü kararsız kaldım. Bir dahaki sezondan itibaren artık kendi şehrimizde oynayacağız. Fakat 7 m € gibi bir para çıkacak kasamızdan. Transfer bütçesini mutlaka etkileyecek. Ayrıca bu sezon 19 Mayıs Stadyumunda oynayacağız. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum 19 Mayıs Stadyumu hem dolmuyor hem de bize yaramıyor. Bu sezon 16 bin küsur kapasiteli stadda 1000 kişiye oynadık hep. Hatta bazen deplasman ekiplerinin taraftarı daha fazlaydı. ( Özellikle 4 büyükler ) Umarım bizim için hayırlı olur.
TariboWest
Avrupa lig sıralamasında ligimiz 4 basamak daha düşerek 18. sıraya geriledi. Zaten itibarımız nedeniyle oyuncu bulamıyoruz şimdi hepten hapı yuttuk.![]()
TariboWest
Yeni sezonda transfer bütçemiz 2 m €
TariboWest
Sezonun bitmesiyle Stracqualursi'nin talipleri arttı. Bolton'un peşin teklifini böyle bir anda reddetmek mantıksızlık olacağı için kabul ettim. Umarım anlaşırlar da iyi bir para elde ederiz.
TariboWest
Süper bir para umarım anlaşırlar.![]()
Ve Theofanis Gekas Emekli Oldu !
Yolun Açık Olsun Gekas. Akhisar Halkı Seni Asla Unutmayacak !
Takım zor gittiğinde liderlik yaptı, yol gösterdi. Yetmedi basına açıklamalar yaptı, benim bile arkamda durdu. Futbol dışında karakterini dosta düşmana gösterdi. Oynadığı iki sezonda toplam 43 gol attı ve kulübün, taraftarın takdirini kazandı.
TariboWest
Yönetim antreman ve alt yapı tesisleri için projelerini duyurdu.
TariboWest
Avrupa'ya gitmek takıma sınıf atlatırır hocam ne olursa olsun Gruplara kalmaya bka.O zaman transfelerin kalitesi artar...Başarılar Gelir Geçer Asaletin Bize Yeter !
Gekas bir sene daha oynasaydı iyidi Forvet kalmayacak elinde.![]()
Gekas'a emeklerinden dolayı teşekkürlerTesisleşmene hayran kaldım bu arada
![]()
Gruplara kalırsak çok iyi olur. Rakipler de önemli tabi.
2 forvetimizi kaybettik. Mehmet Yıldız ile Kerem Bulut kaldı elimizde. Bir kaliteli santrafor almayı planlıyorum.
Gekas 2 senede çok iş yaptı gerçekten. Tesisleşme için ise daha da büyük düşünüyorum. Stadyum tamamlandığında, antreman tesisleri tamamlandığında ortalama tesislere sahip olacağız. Yani devamı gelecek.![]()
TariboWest
Cristian Danalache'yi 500.000 € bedelle transfer ettik.
Romanyalı oyuncu Cristian Danalache 4 sezondur Çin'in Jiangsu takımında oynuyordu. Takımıyla çıktığı 101 maçta 55 gol, 8 asist yapmayı başarmıştı.
Ertuğrul Taşkıran'ı 475.000 € ya kadromuza kattık.
Geçen sezon kadromuzda kiralık olarak oynayan İbrahim Kaş'ı sözleşmesi bitiminde kadromuza kattık.
Mustafa Aşan yuvaya dönüş yaptı. Karabükspor'a 130.000 € ödeyeceğiz.
TariboWest
Danalache dışında ki transferlerin güzel ama Danalache'ye 5 M € vermek gerçekten çok gereksiz ve fazla olmuş diye düşünüyorum.![]()
Mustafa Aşan'ı tekrar kulupte görmek güzel hocam.Transfeler gayet iyi.Avrupa başarısı bekliyoruz en azından Grupalara kalalım ilk sezondan yeter![]()
Kupa mükemmel olmuşAvrupa'ya kaldık ya yeter,fakat daha ileriye gitmeliyiz.Dana transferi güzel
![]()
Transferler harika, süper gidiyorsun![]()
oo avrupaya kalmışız çok iyi hedefimiz ne europa ligde