Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: 2012-2013 Sezonu Şampiyonu Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Harika bir fotoğraf gerçekten de.Masaüstü arkaplanı yaptım bile.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şampiyon olmuş gibi çek panpa
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

İki yıldır ligin en iyisi Galatasaray, bu gayet açık, net gözümüzün önünde. O çökmüş durumdan bu kadar hızlı ve güçlü çıkabilmek gerçekten takdire şayan. Tebrikler Galatasaray'a ve Galatasaray'lılara.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ünal Başgan geldiğinden beri üstümüze koymaya devam ediyoruz.Fatih hoca ve Ünal Başgan kaldığı sürece şampiyonluğu vermeyiz diye düşünüyorum kimselere.Ünal Başgan ne hedeflediyse hepsini başardı ŞL'de Çeyrek demişti hatta Fatih hoca bunu gruptan çıkmak olarak değiştirmişti ama Çeyrek yaptık.Seneye de yine Çeyrek Final oynarız inşAllah ve hatta Mayısları görürüz ŞL'de benim güvenim tam müthiş 2'liye.Ayrıca İnşAllah seneye de şampiyon olup 4. yıldızımızı alırız.Bu arada yılın oyuncusu net Selçuk İnan'dır.Bi adam bu kadar mı iyi olur arkadaş üstelik bonservissiz aldık Selçuk'u.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Tebrikler Galatasaray.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    üstelik bonservissiz aldık Selçuk'u.
    Şunu yazmayın artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mardin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aşiretçe kutluyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ünal Aysal gerçekten de büyük bir vizyona sahip. O devam ettiği sürece her yıl üzerine koyarak yolumuza devam ederiz. Önümüzdeki sene Şampiyonlar Liginde, ligde ve kupada daha önemli şeyler başaracağımıza inanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kimseye laf atmak için koymuyorum bu linki. Sadece bu kadar kısa sürede nereden nereye geldiğimizi göstermesi açısından önemli bir andı.

İşte herşeyin başladığı an...

http://s14.directupload.net/images/130428/pjgkqgnk.swf
    Football is simple,but Football Manager is not

Şampiyonluğumuz kutlu olsun.
    Tamam hakederek alnımızın akıyla şampiyon olduk. Bunu rakiplerimiz de kabul ediyor ve bizi tebrik ediyorlar zaten.
    Ben yine de şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bunu GS-FB muhabbetine döndürmeden güzelce sevinelim ve kutlayalım, bunu yürekten istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslanlarımıza tebrikler.Şampiyonluk sevinci bambaşka bir şey.2 senedir bize bu sevinci yaşattıkları için Fatih Terim başta olmak üzere tüm futbolculara helal olsun.

Aykut Kocamanın saçma sapan açıklamalarından sonra Galatasaray inşAllah Fenerbahçeyi kadıköydede yener ve bi kutlamada orada yaparlar.

Fatih Terim antipatik bir insandı Aykut Kocaman yakında 4-5 gömlek fark atacak antipatiklik konusunda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by ele888111 View Post
    Aykut Kocamanın saçma sapan açıklamalarından sonra Galatasaray inşAllah Fenerbahçeyi kadıköydede yener ve bi kutlamada orada yaparlar.

Fatih Terim antipatik bir insandı Aykut Kocaman yakında 4-5 gömlek fark atacak antipatiklik konusunda.
    terimde rakibe çamur atmak rakibi kucultecek rakibe saygisizlik edicek aciklamalar yoktur delikanli adamdir ozu sozu birdir. ha egosu fazla orasi ayri o yuzden antipatik oluyor.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    terimde rakibe çamur atmak rakibi kucultecek rakibe saygisizlik edicek aciklamalar yoktur delikanli adamdir ozu sozu birdir. ha egosu fazla orasi ayri o yuzden antipatik oluyor.
    İlk söylediğiniz kısımllar ile ilgili hemfikiriz ikinci söylediğiniz kısımlar ile tamamıyle hemfikiriz.

Zaten benimde antipatiklikden kastım buydu.Fatih Terim , Hikmet Karaman hareketler mimikler vs vs ama Aykut Kocaman bunları çarpıp toplayacak sonra yine çarpacak böyle giderse.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Cimbomlu arkadaşları tebrik ederim.

Ayrıca o tartışmayı kapatın yoksa uzar o tartışma

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aykut kocaman rakibi alkislama hususundaki soruya daha ilimli yaklasmaliydi bence, tavizsiz bir tavir takinmis. hic gerek yok. milat olacaksa bu onumuzdeki mac olmali bence. kimse birsey kaybetmez bu yaptigindan oturu, aksine cok sey kazanirlar. sampiyon takimi hakettigi gibi karsilamali ve onlari alkislarla onore etmeliyiz diye dusunuyorum bir fenerbahceli olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alkış konusunda ki açıklamalarının önemi yok,hiç bir camianın başka bir camia tarafından alkışlanmasına ihtiyacı yoktur,ha olursa sportmenlik ve dostluk açısından güzel bir şey olur ancak Türkiye'de bunu beklemek hayalciliğe girer.

Asıl sıkıntı ''saha dışı'' açıklamaları.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Performans açısından hak edilen bir şampiyonluk oldu. Helal Olsun!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene hiç bir şekilde laf etmemiştim sonuna kadar hakederek şampiyon olmuştu Galatasaray. Bu sene de tabii ki akıttıkları alın terinin karşılığını aldılar, emeğe saygısızlık Beşiktaşlıya yakışmaz ama şahsi görüşümdür ki bu sene kötünün iyisi olan takım ipi göğüsledi. Her ne olursa olsun haklarını verip tebrik etmek vazifemiz.

Galatasaray camiasına hayırlı olsun , Galatasaraylı arkadaşlarımı , kardeşlerimi , abilerimi kutlarım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Galatasraylı arkadaşları kutlarım ben de.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bir Galatasaray taraftarı olarak şampiyonluğumuzu tebrik eden herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca ben de;

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ligde ve Avrupa'da birçok maçlarını seyircisiz oynamalarına karşın bu bahanenin arkasına sığınmayıp her kulvarda sonunda kadar mücadeleyi sürdürdükleri için. Avrupa'da aldıkları çifte standart cezalara karşın yarı finale kadar yükselmeyi başardıkları için...

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Sezona önemli sıkıntılarla başlayıp, sezon boyunca da sakatlıklar ve hakem hataları gibi büyük sorunlar da yaşamalarına karşın uzun süre şampiyonluk mücadelesinin içerisinde kalabildikleri için...

Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Son 2 sezondur kadrolarındaki en önemli yıldızları kaybetmelerine, kötü geçen sezona ve üzerlerindeki baskıya karşın kupada finale kadar yükselmeyi başardıkları için...

Bursaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum. Avrupa kupalarına katılma yolunda verdikleri mücadele için...

Elazığspor ve Akhisar Bld.Spor'u tebrik ediyorum. Ligin başında küme düşmelerine kesin gözle bakılırken özellikle ligin 2. yarısında inanılmaz bir mücadele sergileyip taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandıkları için...

Ve Galatasaray'ımı tebrik ediyorum. Rekor sayıda direkten dönen top ile oyuncularımızın orasına burasına çarpıp kalemizde gol olan nice şanssızlıklara, sezonun büyük bölümünde futbolumuzu olumsuz etkileyen bozuk zemine, ligin neredeyse yarısında takımın başında sahaya çıkamayan teknik direktörümüz ile aldığımız çifte standart cezalara ve ülke futbolunu böylesine kötü yöneten futbol federasyonuna rağmen şampiyon olmayı başarabildiği için. Avrupa'da Man Utd ve Real Madrid maçları başta olmak üzere verilmeyen penaltılarımız ve çifte standart hakem yönetimlerine karşın çeyrek finale yükselebildiği için...

Diğer takımlara da teşekkür ediyorum. Lige renk kattıkları için...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende böyle mükemmel bir futbol taraftarı olduğun için sana teşekkür ediyorum abi,bu forumda senin gibisi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Hakedilmiş bir şampiyonluk..Gururluyum seneye işallah 4.yıldızımızı takacagız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

+Lig niye var?
    - Şampiyon olmak için.

+ Şampiyon kim ?
    - Galatasaray.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya