Arkadaşlar hiç ümitlenmeyin her zamanki gibi transferler çok geç olacak.
Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın artık son şansı. Düzgün transferler yapılıp adam akıllı futbol oynanmazsa devre arasını bile göremezler. Uefa kupası yarı finali falan hikaye, 3 yıldır takımın iyi futbol oynadığı maç sayısı 20'yi geçmez. Zaten bu sene de adam akıll planlama yapılmazsa son seneleri olur. Ne kadar para verdikleri önemli değil yine 2-3 milyon için şampiyonlar ligi giderse o zaman yazık olur. Ama nedense son 3 yıldır yaşadıklarımızı tekrar yaşayacakmışız gibi bir his var içimde.
Tahminim yine sorunlu olan bölgeye son 1 hafta kala transfer yapılır.Sorunsuz olan bölgelere ise hemen.
Yanlış takımlardan bahsediyoruz galiba.Hangi sene transfer erken yapıldı? Hangi transfer kapma yetişti? Madem transferler erken yapıldı da Aykut her transferi kötü oynayınca kampa yetişemedi ondan diyip ona sığınıyor.Yapma Allah aşkına hiçbir zaman erken transfer yapmıyoruz.
Şu durumda tipik bir aziz başkan transferine 'Alper Potuk' ihtiyaç var.
Aziz Yıldırım taraftarın ağzına bir parmak bal sürerek kandıramaz gibime geliyor bu kez ama bakıp göreceğiz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahçe için en büyük transfer gidenler listesinde en başa yazılacak '' Aykut Kocaman '' ismi olur heralde.
Bizim için bu sezon Paşa maçında bitmişti gerçekçi olmak lazım . Şamiyonluğu hiçbir zaman hakketmedik
Artık önümüzde sezonda neler yapacız onu konuşmalıyız.Bu takımda oynayan en az 8 oyuncu o formayı haketmiyor.
Volkan - Gökhan - Egemen - Topal - Emre - Raul - Kayt - Sow
İskelet kadro bu olmalı.
2 stoper , 1 bek , 1 orta alan , 1 kanat , 1 forvet
Salihi unutmussunbence önümüzdeki sezon direk ilk 11 oynamali salih..
Salih ayrı bir yetenek. Mesela Gökay felanda bir ara parlamıştı. bir ara sağ bekimiz vardı. Ama Salih hepsinden çok daha yetenekli. +1 oyuncu kazanmış olduk orta saha gibi sıkıntılı olabilecek bir bölgeye. Seneye Egemen ile Serdar stoper de kalmalı.
Gidecekler Listesi:
Serkan Kırıntılı: Yedek kaleci için fazla birisi. Hem yaşı geçiyor. Onunda kariyeri açısından yollanması daha uygun.
Bekir İrtegün: Anadolu takımında oynayacak bir topçu. Kadro kalitemize yakışmıyor. Bir çok maçta yaptığı hatalarla yedirdiği gol sayısıda az değil.
Joseph Yobo: Artık yaşlandı. İyi bir isimdi. Ancak yaş ortalamamız çok sıkıntılı olmaya başladı. Yobo'nunda performansı düşüyor. Yabancı hakkımızı daha kaliteli ve büyük hedeflere koşabilecek bir oyuncudan yana kullanmak daha doğru.
Reto Ziegler: Sol bek için yetersiz bir isim. Kesinlikle Avrupa'da Ziegler gibi bir isimle yola devam edilmemeli. CL'de otobana çevirirler o kanadı. Çok yetersiz birisi.
Orhan Şam: Rotasyon için kalabilirde gönderilebilirde birşey diyemem.
Selçuk Şahin: Yollanmayacağını bilsekte gitmeli diyorum işte.
Caner Erkin: Kesinlikle bu oyuncuda yollanmalı. İstikrarsızlık abidesi.
Semih Şentürk: Artık gönderilsin. Adam paslandı iyice. Dünyada eşi benzeri yok bu oyuncunun. Yıllardır bir oyuncu aynı takımın kulübesinde oturur mu? Gitsin oynasın sürekli form tutsun. Bizim takımdada genç forvetlerin önü açılsın. Yarın bir gün Sow'un arkasından Alt yapıdan bir forvet girer kendini gösterir ama Semih varken nasıl olsa yedekte Semih var deyip gençlerin önü tıkanıyor. Kattığı birşeyde yok zaten.
Pierre Webó: Yabancı olarak yetersiz bir isim. Kota sebebi ile daha iyi bir isim alınmalı.
Caner bence kalmalı.İyi bir yedek olur.
Şu listeye ek olarak Cristian, Topuz ve Krasic yazılabilir. Cristian hakkında konuşmaya gerek bile yok. Krasic'ten bütün camia bir beklenti içinde ama hepsi boşa gidecek, hiç güvenmeden 3-4 demeyip göndermek lazım. Ve Topuz dünkü maçta inanılmaz kötüydü, bence rotasyon oyuncusu bile olamaz. Özellikle ilk golde oyuncuya basacağına geri kaçıp izlemekle yetindi bir oyuncu nasıl böyle bir hata yapar anlamış değilim, üstelkik koştuğu alanda da oyuncu yoktu. Tekniği zaten iyi değildi mental ve fizik olarak işi götürüyodu bu sene ikisini de kaybetmiş. 2,9 milyon alan bir futbolcunun bu kadar kalitesiz olmasını anlamış değilim. Eğer yıllık 500 bini kabul ederse kalsın yoksa kapı gösterilsin.
Webo, Caner ve Semih'in gönderileceğini zannetmiyorum. Caner Türk olduğu için, Webo yeni transfer edildiği için Semih te Avrupa'da altyapıdan yetişen oyuncu statüsünde olduğu içn takımda kalırlar ama hiçbiri 11 oyuncusu olmaz. Mümkünse Caner bir daha takıma da alınmasın ama malesef bizim istediklerimiz olmuyor.
İlk 11'e çok kaliteli 4 isim alınmalı ve yedek kulübesi revize edilmeli. Bu sene 7-8 tane transfer bekliyorum ben.
Gökhan inler hocasıyla kavga etmiş .
Meirelesi gönder hemen. Gökhan - Emre - Belhanda
Hala mı Belhanda![]()
Krasic ve Stoch için gönderilsin raporu vermiş Aykut Kocaman inş gönderirler ikisinide.
Last edited by Kryptonite : 06.Mayıs.2013 at 17:26
Alper ile geçen sene anlaşmazlığa düşen ve hoşnutsuzlukla biten transfer serüveninden sonra Fenerbahçe'nin bir adım atacağını düşünmüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hamit'i bilmiyorum. Selçuk'u da bilmiyorum aslında ama galatasaray'lı olabilir o. Bir de önceden söz vermiş olabilir falan öyle okumuştum sanki.
Bana göre neden yanıldığını söyleyeyim. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da hedefleri benzer,maddi güçleri yatırımları benzer,seneye katılacakları kupa çok yüksek ihtimalle aynı. Yani kariyerini düşünen bir oyuncu için takımlar arasında fark yok. Zira 2 sene galatasaray şampiyon olur sonra 2 sene biz oluruz bu çok olası.
Kariyerini düşünen Galatasaray'a gelir derken karşısında Beşiktaş(maddi sıkıntıları yüzünden) veya Trabzonspor olmalı Galatasaray'ın,Fenerbahçe değil.
Benim fikrim dediğiniz düşünce ukalaca rakibine saygı duymamaktan öte birşey değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Selçuk kariyerini seçseydi - o zamanki şartlar altında - bizi seçmesi gerekirdi.
Selçuk kariyeri veya parayı değil tuttuğu takımı seçti,Fatih Terim ve Arda Turan ayrı bir cazibeydi tabi ki kendisi için.Arda Turan'ın Galatasaray'a yaptığı son hayırlı şey Selçuk İnan oldu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
hedefler benzer ama uzun zamandır şampiyonlar ligine gidemeyen bir takım var beşiktaş sohbet alanınada yazdığım gibi bu senede şampiyonlar liginde 2 takım hayal gibi bir şey
Şimdi olaya biraz tarafsızca bakın siz hangisine giderdiniz sadece oynadığınız takımı tutuyor olsanız ve ukalalık yapmak istemediğim yanlış anlamak için de kesin bir dille konuşmuyordum yanlış anlaşıldım herhalde
o dönem hiç bir şey belli değildi ne yazık ki ve fenerbahçeye gitseydi şu anda fenerbahçe bu orta saha ile tüm kupaları toplardı
Hamit ve Alper parayı seçti tabii ki.Selçuk da Trabzondayken devre arası bizimle anlaştı Aziz Yıldırım bu etik olmaz sezon sonu oturur konuşuruz dedi.Selçuk'a ters geldi galiba bu gitti gsye.Normal şeyler bunlar ama kariyerle alakası yok.gs 2 senedir avrupaya gidiyor ama Fenerbahçe her sene.![]()