Sayfa 338 / 447 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
10,111 ile 10,140 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Geçen sezon Şampiyonlar liginden men edilmese,bazı oyuncular takımdan ayrılmak zorunda kalmasaydı eğer şu an Galatasaray'ın yaşadığını Fenerbahçe yaşamış olabilirdi. Hem elde edilecek gelirden oldunuz hemde iyi oyunculardan oldunuz. Yerine alınan oyuncular gidenlerin yerini dolduramadı. Yani yerine alınan oyuncular aynı tip oyuncular değildi. Giden oyuncular Kocaman'ın sisteminde gayet iyi oynuyorlardı.

HAK ve Ziegler Santos kadar iyi bir bek değil, Bekir ve Egemen Lugano kadar iyi değil, Sow'da Niang gibi hızlı bir forvet değil. Ama tabi kalite olarak Sow daha ağır basıyor.
    Last edited by Mamadou : 07.Mayıs.2013 at 00:30

Deşme o yarayı boşver
    Last edited by erdem344 : 07.Mayıs.2013 at 00:17

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Geçen sezon Şampiyonlar liginden men edilmese,bazı oyuncular takımdan ayrılmak zorunda kalmasaydı eğer şu an Galatasaray'ın yaşadığını Fenerbahçe yaşamış olabilirdi. Hem elde edilecek gelirden oldunuz hemde iyi oyunculardan oldunuz. Yerine alınan oyuncular gidenlerin yerini dolduramadı. Yani yerine alınan oyuncular aynı tip oyuncular değildi. Giden oyuncular Kocaman'ın sisteminde gayet iyi oynuyorlardı.

HAK ve Ziegler Santos kadar iyi bir bek değil, Bekir ve Egemen Lugano kadar iyi değil, Sow'da Niang gibi hızlı bir forvet değil. Ama tabi kalite olarak Sow daha ağır basıyor.
    ben o günkü niang ı sow a tercih ederim açıkcası niang sow dan oyun zekası olarak da ve karşı karşıya cepheden pozisyonlarda çok daha iyi bir oyuncu..

3 temmuz iyisiyle kötüsüyle atlatıldı bu yıl yaklaşık 40 milyon euro bonservis ödenerek kadro kuruldu
    cok cok kötü bir darbe aldık ama maddi açıdan bu yıl tolere edebilecek bir yıldı

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Sow'da Niang gibi hızlı bir forvet değil. Ama tabi kalite olarak Sow daha ağır basıyor.
    Niang Sowa göre daha teknik oyuncu . Niang daha büyük topçuydu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

FB taraftarının tahammül edemediği şey kupa alamamak değil sürekli karaktersiz futbol izlemek. Takımın başında 3 yıldır aynı teknik direktör duruyor, 150 üzerinde maça çıkmış ama hala takıma nasıl iyi futbol oynatacağını bilmiyor. Futbolcu geliştirmeyi öğrenememiş birisi var. Ondan önce de sadece Zico döneminde iyi futbol oynamayı başarmış bir takımız. Eğer FB takımı biraz güzel futbol oynuyor olsa taraftarın büyük kısmı "olsun bu şekilde oynarsak başarı da elbet gelir" derdi. Ama oynanan rezalet futbol, her sene aynı hataların tekrarlanması ve inanılmaz bir plansızlık taraftarı umutsuzluğa itiyor. Artık FB'nin ciddi bir değişime ihtiyacı var, bu değişim olmadığı sürece FB şuanki GS'a karşı başarılı olamaz. Ama hala sahadaki karaktersiz futbola rağmen yönetim ve hıcayı sonuna kadar savunan o kadar çok insan varki başarısızlık ta kaçınıllmaz oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by himone View Post
    FB taraftarının tahammül edemediği şey kupa alamamak değil sürekli karaktersiz futbol izlemek. Takımın başında 3 yıldır aynı teknik direktör duruyor, 150 üzerinde maça çıkmış ama hala takıma nasıl iyi futbol oynatacağını bilmiyor. Futbolcu geliştirmeyi öğrenememiş birisi var. Ondan önce de sadece Zico döneminde iyi futbol oynamayı başarmış bir takımız. Eğer FB takımı biraz güzel futbol oynuyor olsa taraftarın büyük kısmı "olsun bu şekilde oynarsak başarı da elbet gelir" derdi. Ama oynanan rezalet futbol, her sene aynı hataların tekrarlanması ve inanılmaz bir plansızlık taraftarı umutsuzluğa itiyor. Artık FB'nin ciddi bir değişime ihtiyacı var, bu değişim olmadığı sürece FB şuanki GS'a karşı başarılı olamaz. Ama hala sahadaki karaktersiz futbola rağmen yönetim ve hıcayı sonuna kadar savunan o kadar çok insan varki başarısızlık ta kaçınıllmaz oluyor.
    çok güzel izah etmişsin tebrik ederim gerçekten. Fener'in en büyük sorunu kesinlikle hoca ve başkandır kadroda istediğin kadar revizyona git baştaki isimler değişmediği sürece senaryo 3 aşağı 5 yukarı aynı kalır .

Ben de katılıyorum kısmen ama kadro hakkında sizinle hem fikir değilim.
    Bundan once de 150kere söylemişimdir Fb kadrosunda hem de ilk 11inde görev yapan bazı oyuncular o seviyede futbol oynamayı HAKETMİYORLAR.
    Hemen örnekler;
    Caner,Bekir,Volkan,Hasan Ali,Ziegler,Christian,Webo,Selçuk.

Şu adamların sezon içinde en kötüsünün 20 maç oynadıgı bir takım ligi 2. ve Uefa yarı-finalisti olarak bitirmişse bence büyük iş.
    Hea bu adamları kim aldırdı veya oynatıyor tabi ki asıl sorumlular onlar, işte sizinle birleştiğim nokta bu.

Bir de biri bana açıklayabilir mi Webo'nun Semih'ten fazlası nedir ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bir de biri bana açıklayabilir mi Webo'nun Semih'ten fazlası nedir ?
    Yabancı diye.Sadece fark bu.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Yapmayın Allah aşkına Webonun hızının yarısı Semihte yok.Gol koklamasının yarısı Semihte yok.Semih 90 dk kaldıramıyor.Semihin 1 maçını söyleyin ilk 11 de başlayıp 90dk sahada kalıp iyi işler yaptığını.Şimdi diyeceksiniz ki Aykut Kocaman koysa yapacak da o adamı antremanda izleyen de Aykut.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    15 senede 7 gs 5 fb 2 bjk 1 bursa sampiyonluklari var. bu donemde baska takimlarin yarista olmamasi yonetimin sucu mu? fb bu yillarda hep yarisin icinde oldu ama son noktayi koyamadi bir cogunda. elde edilen basarilari hice sayip nankorluk etmemelisiniz. aziz yildirim donemi fenerbahce icin basarili gecmistir, burda hayiflanan fbliler degil diger takim taraftarlari olmalidir. hic sampiyon olamamis gibi ifade ediyorsunuz. 5 sampiyonluk, SL ceyrek finali ve AL yari finali.
    Bence Aziz Yildirim'in basarili donemi 1999-2006 donemiydi. Bu donemde Fenerbahce'nin stadi yenilendi. Bu sayede kulup ve taraftar endustriyel futbola ayak uydurdu. Stad insaatinin bitmesiyle rakiplerini gelir olarak katladiktan sonra bu gelirleri verimli kullanma konusunda ise Aziz Yildirim sinifta kaldi.

Bu gelirleri yaratmasi karsiliginda da secilmeye devam edilerek onore edildi ama sahip oldugu gelirlerle her yil sampiyon olacak, hatta Sampiyonlar Ligi gruplarinda surekli olmasi gereken Fenerbahce bunu idari yanlislar yuzunden basaramadi.

Fenerbahce artik 2006-2011 yillari arasinda sahip oldugu kadar buyuk gelir avantajina da sahip degil. Hem Digiturk'ten gelen para ile ligin orta ve alt siralarindaki takimlar guclendi. Dusuk maliyetli ama mutevazi bir futbol anlayisini sonuca cevirebilen oyunculari alabilir hale geldiler. Hem de Galatasaray'in o donemde yasadigi finansal sorunlar gecmiste kaldi. Uc, bes yila kadar Besiktas'ta mevcut sorunlarindan kurtulacaktir.

Bursaspor basta olmak uzere bir cok kulup yeni stat sahibi olacak onumuzdeki 3-5 senede. Bu da daha ciddi gelir kaynaklarinin ortaya cikmasi, makasin kapanmaya devam etmesi demek.

Gelir olarak buyuk fark acmis Fenerbahce eger Aziz Yildirim doneminde ligi domine edemediyse, bu makasin kapanmasiyla Aziz Yildirim'in kulube ne kadar basari yasatabilecegi de dogal olarak sorgulanacaktir. Simdiye kadar oturtamadigi kurumsal anlayis da Aziz Yildirim aleyhinde bir veri bence. Ya oturtmak istemedi, veya basaramadi ama sonucta hala her konuda Aziz Yildirim'in agizinin icine bakan bir yonetim anlayisina sahip Fenerbahce'nin onemli ve en cok gelir getiren branslari. Artik insa edilecek tesis kalmadi. Hepsine sahip Fenerbahce. Yani Aziz Yildirim'in da suresi doldu.

Tabii bir de kulubun basina getirdigi sike meselesini de es gecemeyiz. Bunu Fenerbahce'ye karsi bir operasyon vs. olarak degerlendirenler olacaktir ama bu sonuclarin cikmasina neden olan o konusmalari yapan, savcilarin eline delilleri veren Aziz Yildirim ve kendi sectigi yoneticilerden baskasi olmadigi da bir gercek.

Ben acikcasi bir cok Fenerbahce taraftarinin uykudan uyanmasini olumlu karsiliyorum. Demokraside sizi yonetenleri sorgulamak vatandasin gorevidir. Yillarca bu sorgulama Fenerbahce'de yapilmadigi (sorgulayanlar da dislandigi) icin Aziz Yildirim yonetmede eksik kalmasina ragmen Fenerbahce'nin lideri olmaya devam edebildi. Kulube buyuk zarar verecek seyler yaptigi donemlerde bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım döneminde Galatasaray'ın elde ettiği şampiyonluk sayısını geçtim de şöyle bir gerçek de ortada var. Lig içinde Galatasaray'ın yarışta olduğu her sene rahatlıkla Fenerbahçe'yi alt etmiş. Nitekim 1998'den bu yana Galatasaray'ın elde etmiş olduğu 8 şampiyonlukta 6 defa Fenerbahçe'yle çekiştiğini görüyoruz. Diğer iki şampiyonluğu Beşiktaş'ın elinden almış. Fenerbahçe ise bu dönemde elde ettiği 5 şampiyonluktan sadece 1 tanesinde (2001 sezonu) Galatasaray'ı durdurabilmiş. Bunun dışında 3 defa Trabzon'un 1 defa da Beşiktaş'ın önünde zafere ulaşmış. Yani yarışın içinde Galatasaray yoksa Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimali daha yüksek olmuş.

Enteresan.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"BİZİM ÇİLEKLE FALAN İŞİMİZ YOK"

Transfer listesindeki futbolcuların isimleriyle ilgili yorum yapmayan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'ye de bir veya birkaç çilek gelecek mi?" sorusuna ise, "Ne çileği? Bizim çilekle, böcekle işimiz yok. Fenerbahçe'ye kim yararlı olacaksa, taraftarı kimler mutlu edecekse göreceksiniz o transferler yapılacak" karşılığını verdi.

Futbolcuları inşaat işcisi olarak gören bir başkanımız var.Taraftarı kim mutlu ederse.Taraftarı mutlu edicek isimler değil.İyi oyuncular getirin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İyi oyuncu taraftarı mutlu eder zaten
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ın hocalardan bağımsız bir şekilde kendi insiyatifiyle getirdiği oyuncuları buraya yazarsak mutuluktan dört köşe oluruz. Ama en müthişi şüphesiz Josico'ydu. Sen git Fenerbahçe'ye dinamizm lazım, istikrar lazım diye Aragones'i getir -O sene İspanya'da en iyi emekli ödülünü almıştı- Adam senden Xabi Alonso ayarında oyuncu istesin aylarca Senna'nın peşinde koş ve gidip Josico'yu transfer et : )

Ziegler'in bonservisi almasalar darılırım ama...
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ziegler'in bonservisi almasalar darılırım ama...
    Gönlünü ferah tut o konuda hiç şüphen olmasın...

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aziz Yıldırım döneminde Galatasaray'ın elde ettiği şampiyonluk sayısını geçtim de şöyle bir gerçek de ortada var. Lig içinde Galatasaray'ın yarışta olduğu her sene rahatlıkla Fenerbahçe'yi alt etmiş. Nitekim 1998'den bu yana Galatasaray'ın elde etmiş olduğu 8 şampiyonlukta 6 defa Fenerbahçe'yle çekiştiğini görüyoruz. Diğer iki şampiyonluğu Beşiktaş'ın elinden almış. Fenerbahçe ise bu dönemde elde ettiği 5 şampiyonluktan sadece 1 tanesinde (2001 sezonu) Galatasaray'ı durdurabilmiş. Bunun dışında 3 defa Trabzon'un 1 defa da Beşiktaş'ın önünde zafere ulaşmış. Yani yarışın içinde Galatasaray yoksa Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimali daha yüksek olmuş.

Enteresan.
    Gs'ın son 10/15 sezon içinde şampiyonluk yarısında olmadıgı sezonları aşağı yukarı hepimiz hatırlıyoruz.
    Borçlar ve ekonomik sebeplerden dolayı dogru duzgun transfer yapamayan futbolcuların alacaklarında sıkıntı olan dönemler. Bir sezon da Zulümpiyat stadı dönemi var.
    Yani GS uefa kupasından sonraki dönemde ekonomik sıkıntılar cekmemiş olsaydı belki de Aziz Yıldırım döneminde FB'nin daha az şampiyonlugu olacaktı bu bağlamda düşünürsek düz mantıkla.

Bunu söylememin sebebi GS FB'ye üstünlük saglıyor hebele hübele demek değil. Aslında Fenerbahce'nin harika kaynaklara sahip olmasına ragmen ne kadar kötü yönetildiğini göstermek adına söylüyorum.

Bunu ben Gs'lı olarak yıllardır söylüyorum her defasında da Aziz Yıldırım'ı savunan Fenerli arkadaşlar çıkıyor. Adam taraftarın dilinden gerçekten anlıyor. Taraftar gözüyle çıkıyor konuşuyor, sürekli herkesi yönlendiriyor hata da yapsa küme de düşürse öyle bir konuşuyorki butun FB camiası adamın arkasında duruyor. Yoksa Aziz Yıldırım'ın Fenerbahce'ye getirdikleri götürdüklerinden cok cok daha az.

Hea Fb kötü olsun hep böyle arkamızda kalsın düşüncesiyle bakarsam tabi ki Aziz Yıldırım kalsın isterim çünkü onun sürüklediği kaos ortamı hep bizim işimize yaradı. Onun sayesinde hep ezilen hakkı yenen taraf muamelesi gördük ve bu sayede diger takımların her zaman sempatisini kazandık.

Hea ama Fb için objektif davranıp gerçekleri söylemek durumundaysam ki öyleyim, Aziz Yıldırım ve gibilerinin kati suretle bırakması gerekmektedir. Taa Saadettin Saran aday olacagım dediği dönemde onu klupten ihracına kadar götüren süreç bile Aziz Yıldırım'ın Fb camiasına nasıl zarar verdiğinin göstergesi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"GERÇEK BORÇ 950 MİLYON"
    Fenerbahçe Denetleme Kurulu'nun kulübün borcunun 143 milyon euro olarak açıkladığını belirten Hulusi Belgü, ''Borç bunun çok üzerinde Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin tahakkuk ettirdiği gelirler var. Ya bunları geri ödeyeceksiniz ya da hizmet bedeli olarak ödeyeceksiniz. Fakat bu borç olarak gösterilmiyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği bağlı olduğu şirketlerden borç almış, bunu da borç olarak görmüyor. Alınan avanslar var. 177 milyon lira. Tesis yapımı için alınmış paralar. Ya yapacaksınız ya da geri ödeyeceksiniz. Fenerbahçe'nin 600 milyon TL'nin üzerinde borcu var. Artı Fenrebahçe Futbol AŞ, derneğin bir uzantısı, 320-330 milyon civarında bir borç var. İki şirketin toplam borcu 950 milyon TL'nin üzerindedir. 143 milyon borç var açıklamasını nasıl yapılıyor. Bunu anlamıyorum'' ifadelerini kullandı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    "GERÇEK BORÇ 950 MİLYON"
    Fenerbahçe Denetleme Kurulu'nun kulübün borcunun 143 milyon euro olarak açıkladığını belirten Hulusi Belgü, ''Borç bunun çok üzerinde Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin tahakkuk ettirdiği gelirler var. Ya bunları geri ödeyeceksiniz ya da hizmet bedeli olarak ödeyeceksiniz. Fakat bu borç olarak gösterilmiyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği bağlı olduğu şirketlerden borç almış, bunu da borç olarak görmüyor. Alınan avanslar var. 177 milyon lira. Tesis yapımı için alınmış paralar. Ya yapacaksınız ya da geri ödeyeceksiniz. Fenerbahçe'nin 600 milyon TL'nin üzerinde borcu var. Artı Fenrebahçe Futbol AŞ, derneğin bir uzantısı, 320-330 milyon civarında bir borç var. İki şirketin toplam borcu 950 milyon TL'nin üzerindedir. 143 milyon borç var açıklamasını nasıl yapılıyor. Bunu anlamıyorum'' ifadelerini kullandı.
    Sanki Aziz Yıldırım yapıyor açıklamayı, koskoca bağımsız denetim firması gelip rapor hazırılıyor ve borca 143 milyon diyor ona bile mualefet. Artık cıvkı çıkmaya başladı. Derneklein yasaları farklıdır ve normal ticari işletmelerden ayrı yükümlülükleri vardır. Hiçbir futbol kulübü derneklerle konsolide mali tablo açıklamaz. Bu arada 950 milyon borç olsa kulüp çoktan batmıştı, ne içmiş bu adam.

Çevrende herkes şaşırsa bunu da senden bilse
    sen aklı başında kalabilirsen eğer
    herkes senden kuşku duyarken hem kuşkuya yer bırakır
    hem kendine güvenebilirsen eğer
    bekleyebilirsen usanmadan
    yalanla karşılık vermezsen yalana
    kendini evliya sanmadan
    kin tutmayabilirsen kin tutana

Düşlere kapılmadan düş kurabilir
    yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer
    ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir
    ikisine de vermeyebilirsen değer
    söylediğin gerçeği eğip büken düzenbaz
    kandırabilir diye safları dert edinmezsen
    ömür verdiğin işler bozulsa da yılmaz
    koyulabilirsen işe yeniden

Döküp ortaya varını yoğunu
    bir yazı-turada yitirsen bile
    yitirdiklerini dolamaksızın dile
    baştan tutabilirsen yolunu
    yüreğine sinirine dayan diyecek
    direncinden başka şeyin kalmasa da
    herkesin bırakıp gittiği noktada
    sen dayanabilirsen tek

Herkesle düşüp kalkar erdemli kalabilirsen
    unutmayabilirsen halkı krallarla gezerken
    dost da düşman da incitemezse seni
    ne küçümser ne de büyültürsen çevreni
    her saatin her dakkasına
    emeğini katarsan hakçasına
    her şeyiyle dünya önüne serilir
    üstelik oğlum adam oldun demektir

İngiliz şair Rudyard Kipling'in şiiri bu..
    Rahmetli şair-başbakan Bülent Ecevit tarafından "Adam Olmak" ismiiyle Türkçe'ye çevrildi.

Futbolun beşiği İngiltere'de her sene yapılan oylamada " en çok sevilen şiir" seçilir.

Sadece "adam" olmayı değil "adam gibi sporcu" olmayı da anlatır. "ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir ikisine de vermeyebilirsen değer" mısrası..
    Dünyanın en önemli tenis turnuvası Wimbledon'ın merkez kortunda, sporcuların giriş kapısında yazılıdır. Hatta, bu şiir baştan sona, Rogar Federer ve Rafael Nadal tarafından, birlikte okunmuştur. Meraklısı internette videosunu seyredebilir.

Ve Rudyard Kipling, tam da Fenerbahçe'nin kurulduğu sene, 1907'de Nobel'e layık görüldü. Ve bana sorarsanız, o 1907'nin bugününden tarif ettiği kişi, Aykut Kocaman'dır.

30 senedir bu memlekette gazetecilik yapıp, ahaliyi gözlemleyen biri olarak yazıyorum.. Zordur bu memleket Aykut Kocaman'lar için.. Zordur, emdyada kulis yapmazsan, siyasetçi abi'n olmazsa.. Zordur, efendiysen, centilmensen.. Zordur, bozuk düzene rağmen "düzgün" durabilmek.

Dolayısıyla..
    Yüreğine, sinirine dayan diyecek, direncinden başka bir şeyin kalmasa da herkesin bırakıp gittiği noktada tek başına dayan hoca!

Yılmaz ÖZDİL

18 yaşında başladığım ve büyük gururla sürdürdüğüm mesleğim ve bu memlekette yaptığım mesleği düşündüm.. Kendi yaptıklarımı..

Kulis yapmayı beceremem, insanların arkasından konuşmam, bana abuk sabuk laf söyleyen en yakın arkadaşlarıma, kalpleri kırılır diye yüzlerine kin kusmam..

Hiç ağabeyim olmadı.. Sessiz olmayı severim.. Çok insan bu yüzden beni çekingen zanneder.. Ama son hareketim hep radikaldir.. Hemen silerim ve nefret ederim..

Futbolcu Aykut Kocaman’ı çok iyi tanıyorum.. Yeşil sahada bir LORD vardı... Top oynarken, ona ne zaman mikrofon uzatsam kan ter içinde bile olsa hep konuşurdu... Fenerbahçe rakibini 7-1 yense bile ölçülüydü, rakibe saygılıydı.. Özel sohbetlerimizde kimse için kötü bir söz söylediğine şahit olmadım..

Gelelim sadede sayın okurlar, bizde maalesef böyle davranışa sahip insanlar makbul değildir.. Sahalardan örnek verecek olursak, durmadan bağırıp çağıran, hakemi bitiren, takla atan insan tiplerini severiz biz...

Medyada sağa sola durmadan saldıran, sessizliği korkaklık olarak tanımlayan yazarlara bayılırız biz..

İNANIN kendimi katarak, bütün kalbimle söylüyorum biz hep kaybedeceğiz.. Çığırtkanlar hep kazanacak...

Ercan TANER

Nesil
    2011
    Yer
    adana

http://www.gencfb.org/

Açıkça Aziz Yıldırım'ın istifa etmesini istemişler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ntvspor u açtım aziz yıldırım konuşuyodu bi bakim dedim adam bizim stad konusunda bile yorum yapıyor kıskançlıktan ölmüş yazık isim hakkını satmamıza bile değindi

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Aziz Yıldırım: "TT Arena maliyeti 800 milyon lira. GS bedavaya getirdi stadı. Bir de bizim stadımız diyorlar. O stat devletin. Ne toprağı sizin, ne üstündeki sizin."

Aziz Yıldırım: "2006 yılında Galatasaray ağlıyordu parasızlıktan, hatırlayın. Şimdi de sizden zenginiz diyorlar. Vergi ödemezseniz tabi böyle olur. Bizim ne verdiğimiz ortada."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe bundan sonra Türkiye Kupası'na A2 takımıyla çıkacak. Gelirleri çok düşük, kara değil zarara giriyoruz."

Aziz Yıldırım: "Galatasaray TFF önümüzü kesiyor diyor, sonra TFF Başkanı ile el ele geziyorlar. Bu devletin savcısı yok mu, göreve çağırıyorum."
    Last edited by Kaka Leite : 11.Mayıs.2013 at 15:36 Reason: Gereksiz
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2007

Aziz Yıldırım: Galatasaray dadafaas

...

Galatasaray'dan başka laf bilmiyor herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"Fenerbahçe bundan sonra Türkiye Kupası'na A2 takımıyla çıkacak."

Havuzdan da çıkmıyormuymuşuz
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Koreografi hakkında konuşmamış mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim kurulda bu kadar Galatasaray konusulmuyordur.takimi iki senedir ikinci olmus hala masa tenisi diyor yahu

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bizim kurulda bu kadar Galatasaray konusulmuyordur.takimi iki senedir ikinci olmus hala masa tenisi diyor yahu

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe her yerde var. Masa tenisinde falan 2 sene üst üste şampiyon olduk. Amatör branşlar bizim sayemizde var."

Masa tenisiyle avutuyor kendisini.
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Beyler FB sohbet alanında dalga geçer gibi konuşmanın alemi yok.
    A.Y. taraftarın gönlünü almaya calısıyor bunu herkes biliyor burada Fb'li arkadaşları rencide etmeyelim.

Mesaj Yetkileri