-
Teknik ekip revizyonuna başladım. Ekipte düşünmediğim isimlerle karşılıklı anlaşıp yolları ayırdık, yerlerine yeni isimlerle görüşmelere başladık. Mevcut ekipten genç takım menajerimiz ve genç takım kaleci koçlarımızdan biriyle yola devam edicez. Onlar benim için uygun isimler. Gidenler kimler diye merak ediyorsanız;
Antrenörler için teknik ekibimin oluşmasını bekliyorum şimdilik. Asistanlarım, direktörlerim gelsin, birlikte oturup karar veririz elbet.
Aynı zamanda takıma takviye düşüncem de var. Sol beki bir nebze idare edebiliriz o mevkinin oyuncuları olmasa da Gökhan ve Uğur işimizi görür. Çok zorda kalırsak solak stoperlerimiz de var. Yalnız sağ bek için Hilbert'in alternatifi yok, eğer uygun bir yerli isim bulabilirsem sağ bek takviyesi düşünebilirim. Olmadı İbrahim Toraman oynayacak gerektiğinde. Aynı şekilde ortasahanın ortasına da bir oyuncu istiyorum, yerli-yabancı fark etmez. Takibe aldığım birkaç oyuncu var, gelişmeler olunca aktarıcam sizlere. Son olarak Niang'ın maaşı çok uçuk, takımı biraz daha rahatlatmak amacıyla sözleşmesini sonlandırdım, takımına geri dönecek. Forvet alternatifimiz var yeterince.
Yeri gelmişken oyun anlayışımıza gelelim.
Üzerinde çalışmalarımız olacak tabii ki, şu anki oyuncu rollerine takılmayın, elimi sürmedim henüz. Çok değişecek onlar
Diziliş olarak 4-5-1 gayet uygun takımımıza. Gerektiğinde 4-2-3-1 de oynatabilirim. Taktiksel esnekliği sağlayacak kadro var elimde. Bir-iki takviyeyle güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bu arada takımımla da ilk görüşmemi yaptım, kendimi tanıttım oyuncularıma. Tecrübesiz biri olmam sebebiyle (sunday league player) biraz çekincem vardı gelebilecek tepkiden ama gayet pozitif bir karşılama yaptılar bana 
Ve hazırlık kampı programını da paylaşıp bu mesajı noktalıyorum. Yeni taktik, yeni hoca, yeni ekip... Sıkı bir hazırlık dönemi geçirmeliyiz ki birbirimize daha çabuk alışalım, uyum sürecini sağlıklı geçirelim.
Mesaj Yetkileri