1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Deus'un Çocukları

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başarılar Beşiktaş kariyerini yeni gördüm meğerse dün açılmış sunumun çok iyi sıkı takipçinim Beşiktaşımızı iyi yerlere getirmen dileğiyle Keşke oyunu Türkçe oynasaydın ki alıcağım cevabı biliyorum Yıllardır İngilizce oynadık Türkçe sarmıyor gibi birşey olacak sanırım neyse Başarılar

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Aldigin sol bek oyuncusu hem kaliteli, hem de gelecegi parlak, guzel bir transfer olmus. Basarilar dilerim
    Daha aldık sayılmaz, bakalım beğenirsek performansını harçlıklardan biriktirir alırız bonservisini

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Ben o adamı forvet çalıştırmıştım ikinci sezon 23 gol atmıştı
    Hakikaten her yerde oynayabilecek özelliklere sahip. Kale hariç istediğin yere koy

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Başarılar Beşiktaş kariyerini yeni gördüm meğerse dün açılmış sunumun çok iyi sıkı takipçinim Beşiktaşımızı iyi yerlere getirmen dileğiyle Keşke oyunu Türkçe oynasaydın ki alıcağım cevabı biliyorum Yıllardır İngilizce oynadık Türkçe sarmıyor gibi birşey olacak sanırım neyse Başarılar
    Yok öyle bir durum ya, en son İngiltere'de bir takımla oynuyordum, daha havaya gireyim diye dili İngilizce'ye çevirmiştim Öyle kaldı, düzeltiriz sorun değil.

Mesaj Yetkileri