Hocam ben girmeyeli süper gitmişiz Avrupa'yı kafana takma,transferler müthiş.![]()
Hocam ben girmeyeli süper gitmişiz Avrupa'yı kafana takma,transferler müthiş.![]()
Gidişat çok iyi,bu sezon transfer işin biraz karışacak gibi kolay gelsin...![]()
Transferler müthiş olmuş.Yerliler ligi kaldırabilecek düzeyde.Cenk , Orhan avrupa kalitesinde yerliler.Yabancı transferi şart.Özellikle kaliteli.Tebrikler.
İnşallah.
Yerli kalitesini arttırmamız çok önemli. Sezon sonunda sözleşmesi biten Türk oyunculara yine takip edeceğiz.
Teşekkürler.
Transferde yine ince eleyip sık dokuduk. Umarım faydalı olurlar.
Birazdan geliyor transferlerin devamı.![]()
TariboWest
Bir kaç gün girmedim neler olmuş neler abovv=) valla yeni sezonda avrupada en az bir çeyrek final istiyorum=) transferler güzel ama takım gene baştan yenilecek gibi![]()
Mate Simao ve Cristian Danalache serbest kalma maddelerini kullanarak takımdan ayrıldılar. Yani kadro bir taraftan güç kazanırken bir taraftan güç kaybediyor. Zor transferi dönemi olacak gibi.
4 oyuncu ile daha anlaştık.
Mustafa Pektemek - Beşiktaş - Bedelsiz
Edin Visca - İBB - 3.100.000 €
Pablo Mouche - Kayserispor - 2.500.000 €
Furkan Özçal - Galatasaray - Kiralık
TariboWest
Aslında keyifli oluyor böyle kariyerler,benimde arkadaş çevremde meşhur olan bir Karabük kariyerim vardı geçen sene,kimse kalmıyordu takımda her sene başı yeniden yapılandırıyordum kadroyu 5 sezon sonunda nihayet adam olmuştu klupBen çok eğlenmiştim,şu anda da G.Rangers'ı kurtarma peşindeyim...
Mouche ve Pektemek harika olmuş ama Visca biraz tuzlu mu ne?Gelecek adam olmayınca bazen böyle şeylerde mecbur oluyor gerçi
![]()
Transferler süper.![]()
rumen forvet gitmeyeydi iyidi fena golcüydü onun yeri daha dolmamış gibi bence
Visca'yı pek test etmediğim için bilemeyeceğim ancak free transferler mükemmel.bakalım uyum nasıl olacak.
Müthiş transferler![]()
Para harcamadan para kazanılmaz ilkesini benimsiyoruz artık.
Teşekkürler.
Serbest kalma maddesi vardı tutamadık. Pektemek birinci forvet olacak.
Ben de en çok uyumdan korkuyorum.
Teşekkürler.![]()
TariboWest
UEFA Avrupa Ligi Eleme Maçları
Geçen sezon olduğu gibi yine Panathinaikos'u eliyoruz ve gruplara kalmayı başarıyoruz.
UEFA Avrupa Ligi Grubumuz
TariboWest
3 Oyuncu İle Daha Anlaştık ve Transferi Noktaladık !
Hurşut Meriç
Muhammed İldız
Kağan Söylemezgiller
Transfer Özeti
TariboWest
Hurşut çok iyi,bu sefer çıkacağız gruplardan.![]()
STSL 8. Hafta Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi K Grubu Puan Durumu
TariboWest
Sakatlığı kötü olmuş 3'de 3 süper.![]()
Geçmiş olsun Hurşut![]()
Hurşut'a yazık olmuşta Pektemek bekleneni yapmış![]()
Hurşuta nazar değirdiler püüüavrupa liginden çıkarız bu sefer inş
![]()
[QUOTE=Moussa Sow;2460577][CENTER][B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="DarkGreen"]3 Oyuncu İle Daha Anlaştık ve Transferi Noktaladık !
Hurşut Meriç
Muhammed İldız
Kağan Söylemezgiller
1.2 mi püh böyle takımların en büyük dezavantajı oyuncuların istediği serbest kalma maddeleri çok aza gitmiş be ya
ümit rica etsem galatasaray ve fenerbahçe'nin kadrolarını atabilir misin ?
Yazık oldu Hurşut'a. Umarım bir an evvel toparlanır.
Kulüp itibarı düşük olduğu için oyuncuları ancak bu maddelerle ikna edebiliyoruz. Ama bundan sonra düşük ücretle serbest kalma maddesini kabul etmeyeceğim.
Buyur kardeşim. Fenerbahçe'de Hector Cuper kovuldu. Yerine Ersun Yanal getirildi. Galatasaray'ın başında Fatih Terim görevine devam ediyor.
![]()
TariboWest
STSL Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi K Grubu Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Genoa
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
Altyapı tesis çalışmalarımız tamamlandı.
İlk yarı sona erdi...
İlk Yarı Değerlendirmesi
Ligde Galatasaray'ın muhteşem serisi liderlik umudumuzu çok önceden kaybetmemize sebep oldu. Kritik haftalarda alamadığımız 3 puanlar liderle aramızdaki farkı açtı, 2. liği de kaybetmemize sebep oldu. 2. yarıya geçen sezon olduğu gibi seri ile başlayıp ligi 2. bitirmeye çalışacağız. Türkiye Kupası'na ise bu sezon da erken veda ettik. Avrupa Ligi'nde ise rüya sürüyor. Devamının gelmeyeceğini düşünsem de şu an gayet iyi işler başardık. Sakatlara gelince Hurşut iyileşti ve geri döndü. Ama bu sefer 2 ay Visca'yı kaybettik. Devre arasında transfer yapmak için bütçemiz var fakat gelecek kaliteli oyuncu bulamıyorum. O yüzden sezon sonu sözleşmeleri bitecek oyunculara yönelmeyi planlıyorum....
TariboWest
Bugün bu sezonu hızlıca tamamlamaya çalışacağım. Artık yoğun iş temposu başlayacağı için kariyer yavaş ilerleyecek.![]()
TariboWest
Bonservisi elinde bulunan Lee Addy'i kadromuza kattık.
Adli Lachheb'i de 3.000.000 € ya Al Hilal'e verdik.
TariboWest
öncelikle ss'ler için teşekkürler.avrupa'da genoa sevilla'dan daha düşük bir rakip.Sevilla nın olduğu gruptan lider çıkabiliyorsak genoa yı kesin eleriz gibime geliyor.bir üstte ise zenit gelecek gibi.ben şu oyunda rus takımlarından çok çektim inşallah sen çekmezsin![]()