Galatasraylı arkadaşları kutlarım ben de.
Galatasraylı arkadaşları kutlarım ben de.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bir Galatasaray taraftarı olarak şampiyonluğumuzu tebrik eden herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca ben de;
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Ligde ve Avrupa'da birçok maçlarını seyircisiz oynamalarına karşın bu bahanenin arkasına sığınmayıp her kulvarda sonunda kadar mücadeleyi sürdürdükleri için. Avrupa'da aldıkları çifte standart cezalara karşın yarı finale kadar yükselmeyi başardıkları için...
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Sezona önemli sıkıntılarla başlayıp, sezon boyunca da sakatlıklar ve hakem hataları gibi büyük sorunlar da yaşamalarına karşın uzun süre şampiyonluk mücadelesinin içerisinde kalabildikleri için...
Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Son 2 sezondur kadrolarındaki en önemli yıldızları kaybetmelerine, kötü geçen sezona ve üzerlerindeki baskıya karşın kupada finale kadar yükselmeyi başardıkları için...
Bursaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği'ni tebrik ediyorum. Avrupa kupalarına katılma yolunda verdikleri mücadele için...
Elazığspor ve Akhisar Bld.Spor'u tebrik ediyorum. Ligin başında küme düşmelerine kesin gözle bakılırken özellikle ligin 2. yarısında inanılmaz bir mücadele sergileyip taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandıkları için...
Ve Galatasaray'ımı tebrik ediyorum. Rekor sayıda direkten dönen top ile oyuncularımızın orasına burasına çarpıp kalemizde gol olan nice şanssızlıklara, sezonun büyük bölümünde futbolumuzu olumsuz etkileyen bozuk zemine, ligin neredeyse yarısında takımın başında sahaya çıkamayan teknik direktörümüz ile aldığımız çifte standart cezalara ve ülke futbolunu böylesine kötü yöneten futbol federasyonuna rağmen şampiyon olmayı başarabildiği için. Avrupa'da Man Utd ve Real Madrid maçları başta olmak üzere verilmeyen penaltılarımız ve çifte standart hakem yönetimlerine karşın çeyrek finale yükselebildiği için...
Diğer takımlara da teşekkür ediyorum. Lige renk kattıkları için...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Bende böyle mükemmel bir futbol taraftarı olduğun için sana teşekkür ediyorum abi,bu forumda senin gibisi yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp