Sonuçlar gerçekten mükemmel.Bu arada bende gladbach kariyerine başladım da hangi taktiklerle oynuyosun merak ettim açıkçası.
stegen nasıl fark yaratıyor mu?
Stegen oyunda bana göre en iyi kaleci , şuan daha tam potansiyeline ulaşmadı ama sürekli antrenörlerden gelişim raporu geliyor çok hızlı gelişiyor, ben daha önceki kariyerimde de Stegen'le oynadığım için üzerinde durması gereken odak noktalarını daha önce tespit etmiştim ağırlıklı olarak oralara çalıştırıyorum , yani kısaca harika bir kaleci
![]()
Gidişat çok iyi bence blaszczykowski yi sol açık için özel antreman verebilirsin kendini geliştirsin. Takımın çok iyi DOS için adam yaşlı sanırım Simao iyi olabilir sezon sonunda.
çok çok iyi gidiyoruz 3. ve 4 le aramızda puan farkını da açmışız bayern i de takipe devam
mönşıngıladbah takımı iyidir almanya ligi daha iyidir yabancı sınırı yok önüne çıkanı al getir takıma (: başarılar
Gidişat mükemmel. Ligi 2. bitireceksin gibi geliyor bana Bayern bırakmaz
Kiraladığın 2 oyuncuda çok iyi hocam iki kanatta da usta ayaklara sahipsin (:
celtic ne yapmış öyle ya
Taktiğine hayran kaldım açıkçası birkaç istisnai maç dışında takımın resmen döktürüyor bende hangi taktiği denesem tutmuyor valla kıskanmıyor değilim![]()
Kadro ve taktik oldukça iyi oturmuş, takım efsane olmaya aday.
Gladbach Almanya liginde desteklediğim takımların başında gelir.
Bende bu sene Gladbach ile kariyer yaptım İlk sene yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 2. bitirip 2. sezonumda Dortmund ve Bayern saltanatına son vermiştim Şampiyonluk ile.
Xhaka,Younes,Zimmerman gibi genç oyuncular çok iyi gelişiyorlar inşallah iyi değerlendirirsin bu isimleri. Özellikle Xhaka'yı.![]()
Kariyerin sunumu ve ilerleyişi gerçekten harika söylenecek birşey yok.
Kazasız belasız götürür hedeflerine ulaşırsın inşallah.)
Onlardaki Vossen'e baktım harika oyuncuymuş ya ama tabi city gibi takıma 5 atmak tamamıyla tesadüf bence
Hocam oynadığım taktiği forumda 7-8 kişiye gönderdim , geri dönüşler çok ii oldu akşam sana atarım özelden
Yani oynana oyun keyif veriyor çok baskılı oynuyoruz , hiç bir takımdan da bariz bir baskı yemedim ,
Younes 'dan pek bir umudum yok ama aralarında en iyi genç bence Patrick Hermann , Zimmerman ise şuan hala kirada potansyelli bir sol bek ilaç olucak bize Xhaka 'ya zaten diyecek bişey yok çok kaliteli bir orta saha bu arada teşekkürler![]()
CL'den elenmen kötü olmuş ancak lige konsantre açısından iyi de olmuş hocam. En kötü 2.'lik olur bu saatten sonra.![]()
vossen jella vossen se normal fm12 den iyi biliyom o herifi
Valla atarsan çok sevinirim denemek isterim taktiğini.
Alınan son haberlere göre Almanlar artık gurbetçi teknik adam getirmeye başlamış senden sonra hocam![]()
Aynen hocam 2 .likde bu ligde büyük başarı
Evet evet Jella Vossen , Türkiyede 3 büyüklere ilaç olur hatta Almanya'da bile , özellikleri çok deli
Yolladım hocam özelden
Birazda biz yollayalım , hep bizmi kazık yiyicez yabancılardan![]()