Haydaa,ne diye çıktı bu seçim ? Acaba yönetimden memnun olmadığı için başka bir yönetim kurulu ile mi aday olacak Fikret Orman ?
Haydaa,ne diye çıktı bu seçim ? Acaba yönetimden memnun olmadığı için başka bir yönetim kurulu ile mi aday olacak Fikret Orman ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dediğin gibi yönetim kuruluda değişecek. Başkan pazar günü yaptığı açıklamada çok hızlı sürede yeni yönetim kurulu oluşturdum demişti bakalım göreceğiz. Para yönünden çok güçlü bir kaç ismi yönetim kuruluna almasını bekliyorum. Twitter'da yazanlar vardı sabancı ailesinin önde gelen isimlerinden birini yönetimine almış. Futbolu İbrahim Altınsay, Zafer Önder İpek gibi isimlere emanet edip, yönetimine paralı adamları almalı. Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Urgancılar dışında listesini tamamen değiştirse çok iyi olacak. Seyit Ateş, Levent Erdoğan gibi adamları kulüpten uzak tutsun.
Tek sorun şu; hiç bir Beşiktaş zengini Yıldırım Demiören'in bıraktığı pisliği temizlememek için elini taşın altına koymuyor haklı olarak. Paralı adamların yönetime gireceği varsa da girmiyor.
Gençlerbirliği seyirci getirmeyecekmiş,bütün stad Beşiktaşlı dolu olacak.
Güzel jest.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok anlamlı, güzel ve örnek bir davranış. Teşekkürler ! Bu arada maça gidecek var mı ?
Canım FEDA olsun sana !
Anıtlar Kurulu'ndan gerekli onay çıktı. Bundan sonra işin fiziki kısmı. Hadi hayırlısı olsun..
Başkan, TRTSpor'da yarım saat kadar önce biten programa katıldı. Açıklamaları özetle şöyleydi:
- Hilbert'e kırgın ve yerli futbolculara yer açmak gerektiğini düşünüyor. Bu yüzden Hilbert gidiyor.
- Almeida satılacak, Fernandes de satılabilir; ama umarım sözleşme yenilenir.
- Stad 1 sezonda bitecek, Juventus stadına benzer eğimleri var tarzı bir şeyler söyledi.
- Samet'i başarılı buluyor ve bu konuda konuşmaktan sıkıldı. Üstü kapalı olarak da gidebileceğini ima etti. Hedeflerimiz var, oturup konuşacağız sezon bitiminde dedi.
- Önder Özen için anlaşma yok; ama görüşme var dedi. Buradan çıkardığım anlam, KAP'a bildirim yapmak zorunda olduğumuz için ve seçimler yaklaştığından, bu sürecin geçmesini bekliyor. Yoksa Önder Özen ile çoktan anlaşıldı.
- İbrahim Altınsay konusunda, olumsuz bir yaklaşımda bulundu gibi geldi. Sanırım, sezon başında hemen çekip gitmesi onu üzmüş ve kırmış.
- Stad 42.000 kişilik olacak, daha fazla olma ihtimali yok
- yd.den hesap sorulmayacak gibi. Alacaklarının tamamını ya da büyük bir kısmını hibe ettirme uğraşında şu an. Zaten bu davaya girilirse, senelerce sürer ve çok uğraşırız. Hesap sorma durumu görünürde yok.
- İyi bir çalışmayla ve doğru adımlarla şl.yi bile alabiliriz dedi. Buna örnek olarak ben Dortmund'u gösteriyorum, kendisi bundan bahsetmese de. Şu da var ki; bunu Türkiye'de başarmak çok ama çok uzun bir çalışma, ekip işi ve sabır gerektirir.
- Profesyonellerle çalışılacağını söyledi; ancak transferde görüşmeleri yönetimin yapacağından bahsetti.
- 150.000'den fazla forma satılmış. Geçen sene gelirler 11 trilyon iken, bu sene 30 trilyonu bulmuş. Yeni açılan çok sayıda Kartal Yuvası'nın da bunda payı var tabii ki.
- Seneye maçları nerede oynayacağımız belli değil dedi; ancak Olimpiyat Stadı'nda oynama isteklerinin olduğunu belirtti.
- Kombine satışı, bu seneye oranla önümüzdeki sezon daha fazla olacak, çünkü daha iyi bir kadro oluşturacağız dedi.
- Basketbol da, futbol aş gibi ayrı bir yapılanmaya gitti. Sponsorlarla birlikte kendi çarkını döndüreceğinden bahsetti. Bunun için de çalışmalar, arayışlar var.
- Tamer Kıran için Altınsayla sorunu olmadığından bahsetti. Umarım, bu adamı tekrardan almaz yönetimine, çünkü açık kapı bıraktı sanki.
- Borçlar da 580 civarından 420'ye düştü. yd de hibe ederse, bu rakam 300 küsürleri görecek. Hedef, 1 sene içerisinde borcu 100-200 milyon civarına düşürmek.
Konuşmaların özeti bu şekilde. Açıklamaların detayları ise aşağıdaki linkte:
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=56619
Borç bir hayli azalmış. Azımsanacak cinsten değil. Tüpçü de yaptığı o kadar kazığın yanında artık hibe etse de alacak verecek kalmasa, tüm ilişkimiz kesilse.
FM Gazetesi
Rakip takım için açılan bölüm 2 dakika içinde bitti. Bu maçta kapılar kırılır. Herkes bilet konusunda sıkıntı çekiyor. Fener maçında da aynısı olmuştu karaborsacılar yine iş başında. Bir çok arkadaşım biletsiz semte gelicek. Kapalıda olacağım, bi koltuk alabilirsek güzel bi hatıra olacak.
Last edited by I3esiktas : 10.Mayıs.2013 at 12:46
Beşiktaş seneye en büyük sıkıntıyı Olimpiyat Stadı'na gidince yaşar.Çok dert yaratır bu durum.Ev sahibi avantajı olmayacak,her maç deplasman gibi.
Fikret Orman gelecek sene daha fazla bonservis parası ayıracağız demiş. Beklentilerim de o yöndeydi, umarım nokta atışları yapılır.
FM Gazetesi
Ali ece Trtspor'da. İnönü veda Belgeseli var
Sonuna gelmiş bende yeni açmıştım bitti![]()
Sakatlık Almeida'nın suçu değil ki, sağlık ekibinin suçu. Medya Fernandes'i yemeye çalışıyor, başkan'da bu oyuna geldi sanırım. Hilbert konusunda ise konuşması kötü olmuş. Yani zamanlaması çok ama çok yanlış. Daha 2 hafta var ama adam bu konuşmadan ister istemez etkilenecektir, maçlara konsantre nasıl olacak ? Ayrıca Türkiye'de yerli sağ bek mi var başkan ? Hilbert'i gönder anlarım da daha iyisini alacaksan gönder. Serkan Balcı, Serdar Kurtuluş gibi isimler alınacaksa kalsın daha iyi.
Canım FEDA olsun sana !
Maxi Perreira ile takas edelim![]()
Ali Sami Yen'in kapanışında 1 haftalık bilet talebi 85.000 iken İnönü'nün kapanış maçında 2 günlük bilet talebi 182.000 imiş.
Küçük bir anektod![]()
https://twitter.com/fanatikcomtr
bilet için son şans.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ağzından yel alsın Mami![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bizim arkadaslar kapiyi kirip girecegini soyluyordu ne kadar gerceklestirirler bilmiyorumTorpil mesale felan almayi planliyorlardi
![]()
Fernandes futbolu yüzünden gidecek demedim kiİçeride neler döndüğünü bilemeyiz diyorum , bu adamın gelecek sezon kontratı bitecek. bonservissiz gitmesin diye belki bu sezon satmayı düşünüyorlar ve taraftar tepki vermesin diye bu olaylar medyada yer alıyor olabilir.
Bu sezon Beşiktaş avrupada oynayamadığı için Fernandes'in avrupadan ciddi talibi çıkacağını sanmıyorum. Tek çıkış yolu Fenerbahçebana Fernandes'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı bir hayli fazla gibi geliyor. Kulüp gelecek sezon bonservissiz vermektense bu sezon Fenerbahçe'ye satmak isteyebilir. Hem Fernandes'te Fenerbahçe'ye gelmek ister. Belki Türkiye'deki en yetenekli adam yanındaki adamların da belli seviyede olmasını ister. hem alacağı maaşta kesin artar bize gelirse
Beşiktaş'ta kaç aldığını bilmiyorum ama bizimkiler kesin arttırır
2 dk da Fenerbahçe'ye getirdim adamıhatta Fernandes'e karşılık Orhan - Sezer - Topuz'u verelim
Hilbert ile sözleşme hakkında konuşulmamış ama dediğim gibi içeride neler olduğunu bilemeyiz , olmuştur bir şeyler
Yabancı sınırı dediği için Orhan dedimKaç tane Türk sağ bek var ki
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fernandes ile oturulup konuşulmalı, vizyon ve misyon anlatılmalı, gerekirse kaptanlık verilip en az 3 yıllık sözleşme yapılmalı. Zaten biz bu filmi geçen sezonda izlemiştik, inşallah korktuğumuz başımıza gelmez. Quaresma'ya yapılanların bir diğer kopyasıda Fernandes'e yapılıyor. Eğer gidecekse seneye bedava gitmiş olacak, çok kötü olur. Ayrıca mesele Fernandes değil. Takımda Fernandes'den daha büyük futbolcular da oynadı, mesele gurur meselesi. Her ne olursa olsun bu adam Türkiye'nin en iyi orta sahası, Beşiktaş'ın en iyi futbolcusu ve taraftarın en sevdiği futbolcu. En önemlisi de taraftar Fernandes'e dağılmakta olan büyük takımımızın futbolcusu olarak sembol gibi bakıyor, takımın tek starı gibi bakıyor. Şimdi adamlar gelip bizim yıldız oyuncumuzu alıp götürecek he ? Olmaz. O da giderse bu takımda taraftarın sarılacağı kimse kalmaz. Kesin gidiyor mu ? Takımda kalmak istemiyor mu ? Tamam yurt dışına satın oradan nereye giderse gitsin. Bizleri, yani taraftarları yaralıyorlar ona üzülüyorum. Nouma, Quaresma, İlhan Mansız vs. daha kimler gitti böyle. Bu taraftar Quaresma'yı basına rağmen, bu yönetime rağmen satmadı, Fernandes'de kalacak ! Uzun lafın kısası, en iyi futbolcumuzu bir rakibe vermemeliyiz, fiyatı her ne olursa olsun.
İşte abi kaç sağ bek var sanki gidip oraya yerli alacak bizim başkan.İlla yerli bulacakmışız o bölgeye. Bir kulübün böyle bir transfer stratejisi olabilir mi ? Tuhaf, hatta komik bir durum.
Canım FEDA olsun sana !
Sonunda geldi haber, hayırlı olsun. Başarılı olacağız inşallah.
Canım FEDA olsun sana !