Fernandes futbolu yüzünden gidecek demedim kiİçeride neler döndüğünü bilemeyiz diyorum , bu adamın gelecek sezon kontratı bitecek. bonservissiz gitmesin diye belki bu sezon satmayı düşünüyorlar ve taraftar tepki vermesin diye bu olaylar medyada yer alıyor olabilir.
Bu sezon Beşiktaş avrupada oynayamadığı için Fernandes'in avrupadan ciddi talibi çıkacağını sanmıyorum. Tek çıkış yolu Fenerbahçebana Fernandes'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı bir hayli fazla gibi geliyor. Kulüp gelecek sezon bonservissiz vermektense bu sezon Fenerbahçe'ye satmak isteyebilir. Hem Fernandes'te Fenerbahçe'ye gelmek ister. Belki Türkiye'deki en yetenekli adam yanındaki adamların da belli seviyede olmasını ister. hem alacağı maaşta kesin artar bize gelirse
Beşiktaş'ta kaç aldığını bilmiyorum ama bizimkiler kesin arttırır
2 dk da Fenerbahçe'ye getirdim adamıhatta Fernandes'e karşılık Orhan - Sezer - Topuz'u verelim
Hilbert ile sözleşme hakkında konuşulmamış ama dediğim gibi içeride neler olduğunu bilemeyiz , olmuştur bir şeyler
Yabancı sınırı dediği için Orhan dedimKaç tane Türk sağ bek var ki
![]()

İçeride neler döndüğünü bilemeyiz diyorum , bu adamın gelecek sezon kontratı bitecek. bonservissiz gitmesin diye belki bu sezon satmayı düşünüyorlar ve taraftar tepki vermesin diye bu olaylar medyada yer alıyor olabilir.
Alıntılı Yanıtla