Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
Kadroda kimler varda Fernandes gidiyor ? Fernandes hiçbir yere gidemez. Hem seneye Avrupa Ligine gidiyoruz, Fernandes kalmak zorunda. Hilbert ile hiç oturup konuşmamışlar sözleşme hakkında, ne gibi bir kırgınlığı olabilir ki ?

Allah korusun abi ne Orhan'ı.

Fernandes futbolu yüzünden gidecek demedim ki İçeride neler döndüğünü bilemeyiz diyorum , bu adamın gelecek sezon kontratı bitecek. bonservissiz gitmesin diye belki bu sezon satmayı düşünüyorlar ve taraftar tepki vermesin diye bu olaylar medyada yer alıyor olabilir.

Bu sezon Beşiktaş avrupada oynayamadığı için Fernandes'in avrupadan ciddi talibi çıkacağını sanmıyorum. Tek çıkış yolu Fenerbahçe bana Fernandes'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı bir hayli fazla gibi geliyor. Kulüp gelecek sezon bonservissiz vermektense bu sezon Fenerbahçe'ye satmak isteyebilir. Hem Fernandes'te Fenerbahçe'ye gelmek ister. Belki Türkiye'deki en yetenekli adam yanındaki adamların da belli seviyede olmasını ister. hem alacağı maaşta kesin artar bize gelirse Beşiktaş'ta kaç aldığını bilmiyorum ama bizimkiler kesin arttırır

2 dk da Fenerbahçe'ye getirdim adamı hatta Fernandes'e karşılık Orhan - Sezer - Topuz'u verelim

Hilbert ile sözleşme hakkında konuşulmamış ama dediğim gibi içeride neler olduğunu bilemeyiz , olmuştur bir şeyler

Yabancı sınırı dediği için Orhan dedim Kaç tane Türk sağ bek var ki