Yeni sezonun pastasını yapmaya şimdiden başlamış bizimkiler
Şaka bir yana mutlu yıllar Claudio Taffarel !
Yeni sezonun pastasını yapmaya şimdiden başlamış bizimkiler
Şaka bir yana mutlu yıllar Claudio Taffarel !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mutlu yıllar güzel adam.
Napoli 2.olmasıyla birlikte galatasaray 3.torbadan katılmayı garantiledi![]()
3.torba cok guzel oldu. Allah yolumuzu bozmasin, gittikce daha iyi oluyoruz.
Geçen sene de 3.torbadan katılmadık mı ? Yani bir gelişme yok daha![]()
1985’te başlayan Çaycı Vahit efsanesi 28 yıl geçmesine rağmen Florya’da halen devam ediyor. Ferguson’un 13 lig şampiyonluğu sonrası bıraktığı bir dönemde ise Çaycı Vahit 14. kupa için gün sayıyor
avrupanin fergusani varsa bizim vahit abi efsanemiz var 28 yil klupte çayçilik yapmis adam
Cassidy Gard kim acaba klupte sevgilisi falanmi var acaba yabanci bir unlu galatasaray semptanizani![]()
![]()
Galatasaray'ın Amerikalı taraftarı Cassidy Gard Twitter'da fenomen olma yolunda ilerliyor. Amerika'da yaşayan genç oyuncu Cassidy Gard'ın Galatasay ile ilk karşılaşması Los Angelas'ta tanıştığı Türk arkadaşları vasıtasıyla oluyor. İlk önceleri tesadüfen maçları izleyen Cassidy, zamanla tüm karşılaşmaları takip etmeye başlıyor. Tam bir Burak Yılmaz hayranı olan güzel taraftar, fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinde yayınlayınca Galatasaray taraftarları arasında bir fenomen haline dönüşüyor.
http://www.milliyet.com.tr/fotogaler...gin-taraftar/1
Screw you guys, I'm goin' home
Elin Amerika'sında benden daha çok Galatasaray ürünü var kadında
O da arkadaşlarına yayar,onlarda arkadaşlarına böylece bütün Amerika'ya yayılırız![]()
Ergin ATAMAN - Saat 20:00'de GSTV
Fatih TERİM - Saat 21.50'de Kanaltürk
Ünal AYSAL - Saat 00:30'da Kanal D
İlgi & bilgi.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmayı fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Fatih Terim: Ujfalusi, 'seneye burada oynamak istiyorum, rakamı siz belirleyin, gerekirse hiç vermeyin' dedi.
Last edited by byariff : 10.Mayıs.2013 at 00:45
bu dahada muthis.
http://www.youtube.com/watch?v=iXOno...e_gdata_player
Melo açıklamalar yapmış Brezilya basınına.Şu adamı almak için niye acele etmiyorlar bilmiyorum,sonucunda bu tarz sonuçlar ortaya çıkıyor.Satın alma opsiyonu 10 gün önce bitti ve Melo hala bonservisinin alınmadığı için kırgın olduğunu söylemiş.Sezon sonu gidici gibi.
http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ327287SXQ
Bu arada Sivas maçında taraftarların neden olduğu olaylardan ötürü 5 bin lira ceza almışız
Şampiyon olduk sahaya 1 taraftar bile girmedi ama yine saha olayları nedeniyle ceza almışız,o da güzel.Meblağa küçük ama amaç büyük.GALATASARAY A.Ş.'nin, 05.05.2013 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - SİVASSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Melo mayıs bitmeden alınmazsa hiç alınmasın.Kiralanmasın da... Adam fizik olarak hazır gelse belki 28. haftada bitmişti lig![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İnce çok ince.
Melo açıklamalarında haklı.Alıcaksak bastırıcan bonservis bedelini alıcaksın.Kaç gün geçti üçün beşin hesabı yapılıyor.6.5 milyonluk bedeli sanırım 3'e,4'e çekmeye çalışıyoruz.Haliyle oyuncuda olanları bildiği için kırılıyor.Bende olsam kırılırdım.Melo ve Selçuk kimyası tutmuşken yeniden Melo yerine adam aramayalım.Ama geç olsada,güç olsada Melo'nun bonservisinin alınacağını düşünüyorum.İnşallah Melo'yu birileri kapmadan hallederiz.
Last edited by C h A o S : 10.Mayıs.2013 at 12:25
Kırgın olması çok normal Melo'nun canlı başla savaştı 2 senedir hala bekletiyorlar.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yapma gözünü seveyim, olaylı maçta iki seyirci daldı sahaya, ortalık birbirine girdi sahanız kapanmadı. Daha ne istiyorsun? Aynı olaydan kaç takımın sahası kapatıldı... Kötü tezahürattan hiç 100bin TL ceza aldı mı acaba Galatasaray? Bursaspor'a verdiler ama. Her hafta takip etsen o cezaları göreceksin kime ne yaptıklarını aslında.
Olaylı maç dediğiniz maçta 2 seyirci sahaya girdi,evet.Ancak 2 yıl sonra ilk kez böylesine büyük(!) bir olay ilk kez oldu,herhalde kapanmaz stad
Kötü tezahürat Bursa kadar yapmadığımızdan olmasın ? Benim PFDK'ya güvenim yok şahsen,istediğini söyleyebilirsin,düşünebilirsin.
Hiç kimsenin güveni yok, sineğin kanadından yağ çıkarıyorlar, maksat cepleri doldurmak. Nereye gidiyor bu paralar bilemiyorum. Ayrıca senin savunman da neye benziyor biliyor musun? Hani bir oyuncu sert bir hareket yapar maçta, kart görür. "Hocam" der "daha ilk faulüm"...
Bursa'nın her santra başındaki üçlüsünün ilk başları küfür değil mi ? Doğal ceza alması. Neyse konumuz bu değil
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tamam usta, tek takım Galatasaray var bu memlekette. Onun da dokunulmazlığı olmalı... Sen haklısın, ben hatalıyım kabul.