Sayfa 144 / 220 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194 ... SonSon
4,291 ile 4,320 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Haydaa,ne diye çıktı bu seçim ? Acaba yönetimden memnun olmadığı için başka bir yönetim kurulu ile mi aday olacak Fikret Orman ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Haydaa,ne diye çıktı bu seçim ? Acaba yönetimden memnun olmadığı için başka bir yönetim kurulu ile mi aday olacak Fikret Orman ?
    Yeni tüzük gereği seçime gidilmesi gerekiyormuş tekrardan diye okumuştum bir yer de doğru mu bilmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Dediğin gibi yönetim kuruluda değişecek. Başkan pazar günü yaptığı açıklamada çok hızlı sürede yeni yönetim kurulu oluşturdum demişti bakalım göreceğiz. Para yönünden çok güçlü bir kaç ismi yönetim kuruluna almasını bekliyorum. Twitter'da yazanlar vardı sabancı ailesinin önde gelen isimlerinden birini yönetimine almış. Futbolu İbrahim Altınsay, Zafer Önder İpek gibi isimlere emanet edip, yönetimine paralı adamları almalı. Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Urgancılar dışında listesini tamamen değiştirse çok iyi olacak. Seyit Ateş, Levent Erdoğan gibi adamları kulüpten uzak tutsun.

Tek sorun şu; hiç bir Beşiktaş zengini Yıldırım Demiören'in bıraktığı pisliği temizlememek için elini taşın altına koymuyor haklı olarak. Paralı adamların yönetime gireceği varsa da girmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Dediğin gibi yönetim kuruluda değişecek. Başkan pazar günü yaptığı açıklamada çok hızlı sürede yeni yönetim kurulu oluşturdum demişti bakalım göreceğiz. Para yönünden çok güçlü bir kaç ismi yönetim kuruluna almasını bekliyorum. Twitter'da yazanlar vardı sabancı ailesinin önde gelen isimlerinden birini yönetimine almış. Futbolu İbrahim Altınsay, Zafer Önder İpek gibi isimlere emanet edip, yönetimine paralı adamları almalı. Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Urgancılar dışında listesini tamamen değiştirse çok iyi olacak. Seyit Ateş, Levent Erdoğan gibi adamları kulüpten uzak tutsun.

Tek sorun şu; hiç bir Beşiktaş zengini Yıldırım Demiören'in bıraktığı pisliği temizlememek için elini taşın altına koymuyor haklı olarak. Paralı adamların yönetime gireceği varsa da girmiyor.
    Ahmet Nur Çebi hariç, yazdıklarına aynen katılıyorum. Q7'yi işeten adam, yarın bir gün Fernandes'i de playboy ilan eder. Hiç ısınamadım o adama ve sevemedim ANÇ'yi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gençlerbirliği seyirci getirmeyecekmiş,bütün stad Beşiktaşlı dolu olacak.

Güzel jest.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bence olması gereken de bu . Zafer Önder İpek nokta atışı olur gibi duruyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok anlamlı, güzel ve örnek bir davranış. Teşekkürler ! Bu arada maça gidecek var mı ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıtlar Kurulu'ndan gerekli onay çıktı. Bundan sonra işin fiziki kısmı. Hadi hayırlısı olsun..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Başkan, TRTSpor'da yarım saat kadar önce biten programa katıldı. Açıklamaları özetle şöyleydi:

- Hilbert'e kırgın ve yerli futbolculara yer açmak gerektiğini düşünüyor. Bu yüzden Hilbert gidiyor.

- Almeida satılacak, Fernandes de satılabilir; ama umarım sözleşme yenilenir.

- Stad 1 sezonda bitecek, Juventus stadına benzer eğimleri var tarzı bir şeyler söyledi.

- Samet'i başarılı buluyor ve bu konuda konuşmaktan sıkıldı. Üstü kapalı olarak da gidebileceğini ima etti. Hedeflerimiz var, oturup konuşacağız sezon bitiminde dedi.

- Önder Özen için anlaşma yok; ama görüşme var dedi. Buradan çıkardığım anlam, KAP'a bildirim yapmak zorunda olduğumuz için ve seçimler yaklaştığından, bu sürecin geçmesini bekliyor. Yoksa Önder Özen ile çoktan anlaşıldı.

- İbrahim Altınsay konusunda, olumsuz bir yaklaşımda bulundu gibi geldi. Sanırım, sezon başında hemen çekip gitmesi onu üzmüş ve kırmış.

- Stad 42.000 kişilik olacak, daha fazla olma ihtimali yok

- yd.den hesap sorulmayacak gibi. Alacaklarının tamamını ya da büyük bir kısmını hibe ettirme uğraşında şu an. Zaten bu davaya girilirse, senelerce sürer ve çok uğraşırız. Hesap sorma durumu görünürde yok.

- İyi bir çalışmayla ve doğru adımlarla şl.yi bile alabiliriz dedi. Buna örnek olarak ben Dortmund'u gösteriyorum, kendisi bundan bahsetmese de. Şu da var ki; bunu Türkiye'de başarmak çok ama çok uzun bir çalışma, ekip işi ve sabır gerektirir.

- Profesyonellerle çalışılacağını söyledi; ancak transferde görüşmeleri yönetimin yapacağından bahsetti.

- 150.000'den fazla forma satılmış. Geçen sene gelirler 11 trilyon iken, bu sene 30 trilyonu bulmuş. Yeni açılan çok sayıda Kartal Yuvası'nın da bunda payı var tabii ki.

- Seneye maçları nerede oynayacağımız belli değil dedi; ancak Olimpiyat Stadı'nda oynama isteklerinin olduğunu belirtti.

- Kombine satışı, bu seneye oranla önümüzdeki sezon daha fazla olacak, çünkü daha iyi bir kadro oluşturacağız dedi.

- Basketbol da, futbol aş gibi ayrı bir yapılanmaya gitti. Sponsorlarla birlikte kendi çarkını döndüreceğinden bahsetti. Bunun için de çalışmalar, arayışlar var.

- Tamer Kıran için Altınsayla sorunu olmadığından bahsetti. Umarım, bu adamı tekrardan almaz yönetimine, çünkü açık kapı bıraktı sanki.

- Borçlar da 580 civarından 420'ye düştü. yd de hibe ederse, bu rakam 300 küsürleri görecek. Hedef, 1 sene içerisinde borcu 100-200 milyon civarına düşürmek.

Konuşmaların özeti bu şekilde. Açıklamaların detayları ise aşağıdaki linkte:

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=56619

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Borç bir hayli azalmış. Azımsanacak cinsten değil. Tüpçü de yaptığı o kadar kazığın yanında artık hibe etse de alacak verecek kalmasa, tüm ilişkimiz kesilse.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rakip takım için açılan bölüm 2 dakika içinde bitti. Bu maçta kapılar kırılır. Herkes bilet konusunda sıkıntı çekiyor. Fener maçında da aynısı olmuştu karaborsacılar yine iş başında. Bir çok arkadaşım biletsiz semte gelicek. Kapalıda olacağım, bi koltuk alabilirsek güzel bi hatıra olacak.
    Last edited by I3esiktas : 10.Mayıs.2013 at 12:46

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş seneye en büyük sıkıntıyı Olimpiyat Stadı'na gidince yaşar.Çok dert yaratır bu durum.Ev sahibi avantajı olmayacak,her maç deplasman gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman gelecek sene daha fazla bonservis parası ayıracağız demiş. Beklentilerim de o yöndeydi, umarım nokta atışları yapılır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ali ece Trtspor'da. İnönü veda Belgeseli var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sonuna gelmiş bende yeni açmıştım bitti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sakatlık Almeida'nın suçu değil ki, sağlık ekibinin suçu. Medya Fernandes'i yemeye çalışıyor, başkan'da bu oyuna geldi sanırım. Hilbert konusunda ise konuşması kötü olmuş. Yani zamanlaması çok ama çok yanlış. Daha 2 hafta var ama adam bu konuşmadan ister istemez etkilenecektir, maçlara konsantre nasıl olacak ? Ayrıca Türkiye'de yerli sağ bek mi var başkan ? Hilbert'i gönder anlarım da daha iyisini alacaksan gönder. Serkan Balcı, Serdar Kurtuluş gibi isimler alınacaksa kalsın daha iyi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maxi Perreira ile takas edelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Sami Yen'in kapanışında 1 haftalık bilet talebi 85.000 iken İnönü'nün kapanış maçında 2 günlük bilet talebi 182.000 imiş.

Küçük bir anektod

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ali Sami Yen'in kapanışında 1 haftalık bilet talebi 85.000 iken İnönü'nün kapanış maçında 2 günlük bilet talebi 182.000 imiş.

Küçük bir anektod
    Bizde " zaten bir sürü kişi talep de bulunmuştur abi boşver hiç girmeyelim"
    Sizde " olm zaten kimse gitmiyordur başvuralım gideriz bak"

Sonuç olarak, hiç laf kondurma bizden büyük değilsiniz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post

Fark ortada abi boşuna yorma kendini.
    Canım FEDA olsun sana !

https://twitter.com/fanatikcomtr

bilet için son şans.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post

Küçük bir anektod bile şeytan kılığına soktuysa seni , var hangimiz büyük sen düşün abi

Gerçi 22.000 kişilik bir stad için 85.000 talep , 34.000 kişilik stad için 180.000 talep. Azıcık zorlasanız oran orantıyla yakalayabilirmişsiniz bak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Sakatlık Almeida'nın suçu değil ki, sağlık ekibinin suçu. Medya Fernandes'i yemeye çalışıyor, başkan'da bu oyuna geldi sanırım. Hilbert konusunda ise konuşması kötü olmuş. Yani zamanlaması çok ama çok yanlış. Daha 2 hafta var ama adam bu konuşmadan ister istemez etkilenecektir, maçlara konsantre nasıl olacak ? Ayrıca Türkiye'de yerli sağ bek mi var başkan ? Hilbert'i gönder anlarım da daha iyisini alacaksan gönder. Serkan Balcı, Serdar Kurtuluş gibi isimler alınacaksa kalsın daha iyi.
    Belki de başkan Fernandes'i satmak istiyor , taraftarı hazırlamak istiyordur. Hilbert ile konuşmuşlardır vardır bir bildikleri. Yoksa durduk yere kırgınım falan demez , olmuştur bir şeyler kesin.

Orhan Şam'ın yeni takımı mı acaba
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ağzından yel alsın Mami

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Belki de başkan Fernandes'i satmak istiyor , taraftarı hazırlamak istiyordur. Hilbert ile konuşmuşlardır vardır bir bildikleri. Yoksa durduk yere kırgınım falan demez , olmuştur bir şeyler kesin.

Orhan Şam'ın yeni takımı mı acaba
    Kadroda kimler varda Fernandes gidiyor ? Fernandes hiçbir yere gidemez. Hem seneye Avrupa Ligine gidiyoruz, Fernandes kalmak zorunda. Hilbert ile hiç oturup konuşmamışlar sözleşme hakkında, ne gibi bir kırgınlığı olabilir ki ?

Allah korusun abi ne Orhan'ı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bizim arkadaslar kapiyi kirip girecegini soyluyordu ne kadar gerceklestirirler bilmiyorum Torpil mesale felan almayi planliyorlardi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Kadroda kimler varda Fernandes gidiyor ? Fernandes hiçbir yere gidemez. Hem seneye Avrupa Ligine gidiyoruz, Fernandes kalmak zorunda. Hilbert ile hiç oturup konuşmamışlar sözleşme hakkında, ne gibi bir kırgınlığı olabilir ki ?

Allah korusun abi ne Orhan'ı.

Fernandes futbolu yüzünden gidecek demedim ki İçeride neler döndüğünü bilemeyiz diyorum , bu adamın gelecek sezon kontratı bitecek. bonservissiz gitmesin diye belki bu sezon satmayı düşünüyorlar ve taraftar tepki vermesin diye bu olaylar medyada yer alıyor olabilir.

Bu sezon Beşiktaş avrupada oynayamadığı için Fernandes'in avrupadan ciddi talibi çıkacağını sanmıyorum. Tek çıkış yolu Fenerbahçe bana Fernandes'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı bir hayli fazla gibi geliyor. Kulüp gelecek sezon bonservissiz vermektense bu sezon Fenerbahçe'ye satmak isteyebilir. Hem Fernandes'te Fenerbahçe'ye gelmek ister. Belki Türkiye'deki en yetenekli adam yanındaki adamların da belli seviyede olmasını ister. hem alacağı maaşta kesin artar bize gelirse Beşiktaş'ta kaç aldığını bilmiyorum ama bizimkiler kesin arttırır

2 dk da Fenerbahçe'ye getirdim adamı hatta Fernandes'e karşılık Orhan - Sezer - Topuz'u verelim

Hilbert ile sözleşme hakkında konuşulmamış ama dediğim gibi içeride neler olduğunu bilemeyiz , olmuştur bir şeyler

Yabancı sınırı dediği için Orhan dedim Kaç tane Türk sağ bek var ki
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Fernandes futbolu yüzünden gidecek demedim ki İçeride neler döndüğünü bilemeyiz diyorum , bu adamın gelecek sezon kontratı bitecek. bonservissiz gitmesin diye belki bu sezon satmayı düşünüyorlar ve taraftar tepki vermesin diye bu olaylar medyada yer alıyor olabilir.

Bu sezon Beşiktaş avrupada oynayamadığı için Fernandes'in avrupadan ciddi talibi çıkacağını sanmıyorum. Tek çıkış yolu Fenerbahçe bana Fernandes'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı bir hayli fazla gibi geliyor. Kulüp gelecek sezon bonservissiz vermektense bu sezon Fenerbahçe'ye satmak isteyebilir. Hem Fernandes'te Fenerbahçe'ye gelmek ister. Belki Türkiye'deki en yetenekli adam yanındaki adamların da belli seviyede olmasını ister. hem alacağı maaşta kesin artar bize gelirse Beşiktaş'ta kaç aldığını bilmiyorum ama bizimkiler kesin arttırır

2 dk da Fenerbahçe'ye getirdim adamı hatta Fernandes'e karşılık Orhan - Sezer - Topuz'u verelim

Hilbert ile sözleşme hakkında konuşulmamış ama dediğim gibi içeride neler olduğunu bilemeyiz , olmuştur bir şeyler

Yabancı sınırı dediği için Orhan dedim Kaç tane Türk sağ bek var ki
    Fernandes ile oturulup konuşulmalı, vizyon ve misyon anlatılmalı, gerekirse kaptanlık verilip en az 3 yıllık sözleşme yapılmalı. Zaten biz bu filmi geçen sezonda izlemiştik, inşallah korktuğumuz başımıza gelmez. Quaresma'ya yapılanların bir diğer kopyasıda Fernandes'e yapılıyor. Eğer gidecekse seneye bedava gitmiş olacak, çok kötü olur. Ayrıca mesele Fernandes değil. Takımda Fernandes'den daha büyük futbolcular da oynadı, mesele gurur meselesi. Her ne olursa olsun bu adam Türkiye'nin en iyi orta sahası, Beşiktaş'ın en iyi futbolcusu ve taraftarın en sevdiği futbolcu. En önemlisi de taraftar Fernandes'e dağılmakta olan büyük takımımızın futbolcusu olarak sembol gibi bakıyor, takımın tek starı gibi bakıyor. Şimdi adamlar gelip bizim yıldız oyuncumuzu alıp götürecek he ? Olmaz. O da giderse bu takımda taraftarın sarılacağı kimse kalmaz. Kesin gidiyor mu ? Takımda kalmak istemiyor mu ? Tamam yurt dışına satın oradan nereye giderse gitsin. Bizleri, yani taraftarları yaralıyorlar ona üzülüyorum. Nouma, Quaresma, İlhan Mansız vs. daha kimler gitti böyle. Bu taraftar Quaresma'yı basına rağmen, bu yönetime rağmen satmadı, Fernandes'de kalacak ! Uzun lafın kısası, en iyi futbolcumuzu bir rakibe vermemeliyiz, fiyatı her ne olursa olsun.

İşte abi kaç sağ bek var sanki gidip oraya yerli alacak bizim başkan. İlla yerli bulacakmışız o bölgeye. Bir kulübün böyle bir transfer stratejisi olabilir mi ? Tuhaf, hatta komik bir durum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sonunda geldi haber, hayırlı olsun. Başarılı olacağız inşallah.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri