Sayfa 781 / 896 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
23,401 ile 23,430 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@himone

Akaminko'yu son 4-5 maçtır Göbekte oynatıyor Ersun Yanal diğer maçlar'da sıfır hata ile oynadı.Süper Lig'i kaldırır hemde cok rahat.Sağ Bek görev yapması ve top sürmesi bir avantaj.

Yobo'dan daha az hata yapıcağı kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Orhan mı Veysel mi? Selçuk mu Veysel mi? Serdar mı Veysel mi? Krasic mi Veysel mi? Veysel vasatsa bu saydıklarım topçu değil.(Şuanki performanslara göre)
    Orhan'da, Serdar'da Selçuk'ta Fenerbahçe'ye gelmeden kendi takımlarında iyiydiler. Sonucu gördük. Gelse Orhan'dan fazla katkı sağlayamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sezer kendi derdine yansın. Gram üzülmüyorum ona. insan sürekli sakat olur mu yahu , formayı hak etmiyor hiç.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Özer=Sezer.

Veysel değilde Alper kesinlikle alınmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

alper gelmez bence

Quote Originally Posted by himone View Post
    Akaminko o performansı defans çizgisini orta sahaya çıkartan büyük bir takımda 5 maç sürdürebilir mi? Veya karşısında formda bir Sow veya Drogba olsa o şekilde oynayabilir mi? Bunlara evet derseniz alalım, oyuncu bir maçta iyi oynadı diye hemen transfer ettiniz. Bilmem dikkat ediyor musunuz bize karşı her takımın stoperi süper oynuyor!

Veysel Sarı'yı da alıp 11'e koymayız herhalde, takımın yedek kulübesi rezalet ve Veysel gibi oyunculara ihtiyacı var. Bu sene ilk 11'e 2 transfer gerekiyorsa yedek kulübesine 4 tane lazım.
    Normalde sağ bek Akaminko. Es-es te stoper gördüm ben onu.
    Bence bizim takımlarda rahat oynayabilecek kapasitede bir oyuncu. Bir maçlık değil ta Orduspor'dan beri bilirim. Zaten bank asya'yı takip edenler o donemde net hatırlarlar. Ordu'nun 3 iyi oyuncusu vardı. Biri Akaminko (sag kanattan fırtına gibi eserdi), digeri İrfan (bücür) bir de forvet Ahmet Kuru. Onlar o takımı süper lige taşımışlardı.
    Bir de Kostovski vardı sağ açıkta. Normalde forvet oyuncusu olmasına ragmen sürekli arka direkten içeri girer gol bölgesinde Ahmet'i desteklerdi. Akaminko da tüm kanadı cizgide kullanırdı.

Hea şimdi bu sezon stoper olarak izliyorum hala da takımın en iyilerinden. Bu kadar küçümseme derim Anadolu'daki bazı yabancıları

Ayrıca Eskişehir'i dikkatli izlersen zaten savunmayı ne kadar önde kurdugunu ne kadar "büyük" takım gibi oynadıgını görürsün. Ben kapanan bir Es-es kendi cezasahasında kamp kuran bir Eses hiç görmedim bu sene açıkcası. Aksine Akaminko ve Diego öne çıktıklarında etkili savunma oyuncuları içeri kapandıklarında değil.(topla ilişkileri sayesinde) Zaten Ersun da o yüzden böyle bir tandem ikilisi seçmiş kendine

Yobo ile karşılaştırılması hata, çünkü Yobo üst fizigiyle rakip santraforları kucagına aldıgı zaman döndürmeyen hava toplarında etkili olmaya calısan bir oyuncu. Akaminko biraz bizim Dany gibi daha çok topla ilişkisi iyi ve çabukluğu sayesinde savunma görevinde öne cıkan bir stoper konumunda.
    Last edited by davidvilla : 10.Mayıs.2013 at 10:20

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Adam hep sakat

Mollo haberleri var 3 4 maçını izledim bu sene etkili oyuncu
    Bu sene 7 gol 13 asistle oynamış. Hiç izlemedim ama Fransa liginde bu istatistiklere sahip bir oyuncuysa çok kaliteteli demektir.

Bir de Yordy Reyna diye bir oyuncunun adı geçiyor, 19 yaşında Peru'lu. Orta saha ve forvet oynuyormuş, nasıl bir oyuncu acaba merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe bu sezon Avrupa'dan kasaya ne kadar para koydu bilgisi olan var mı?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe bu sezon Avrupa'dan kasaya ne kadar para koydu bilgisi olan var mı?
    6 Milyon Euro Kazanmış Uefa Avrupa Ligindne.

Şl'de diyelim 1.5 olsun.

7.500.000 Euro.

Yayın Gelirleri ile eklersek.Yakalşık 15.000.000 Milyon Euro kadar geliyor.
    Last edited by petrol_fb12 : 10.Mayıs.2013 at 11:50 Reason: Yayın Gelirleri.(UNUTULAN)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yarı finale kadar gelen bir takımın bu kadar az kazanması hiç adil değil.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yarı finale kadar gelen bir takımın bu kadar az kazanması hiç adil değil.
    UEFA Avrupa Ligi'nde finale kalıp kupayı alan takımın bile kazanabileceği maksimum tutar 20 milyon euro civarı oluyor. Halbuki, Ş.Ligi'nde sadece gruplara kalsan bu miktarı alıyorsun zaten.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Abi en azından Krasic ve Meireles'in bonservis ücretleri çıkmış ona da şükür. Devre arasında paraya kıyıp Belhanda'yı alsaydık şimdi finale de kalırdık ve onunda en azından bonservisinin yarısı çıkardı. Aradaki fiyat farkının normal olduğunu düşünüyorum. 2 kupa arasında ciddi bir itibar farkı var, izlenme oranlarının yarı yarıya olduğunu bile zannetmiyorum. Şampiyonlar ligini bütün taraftarlar izlerken Avrupa ligini sadece oynayan takımların taraftarları izliyordur. Aynı zamanda sponsorlar arasında da ciddi farklar oluşuyor.
    Last edited by himone : 10.Mayıs.2013 at 18:47 Reason: İmla.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

akaminko fenerde oynayacak adammi ya tartismasi bile sacma...

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Şuanda oynayan bazı oyunculardan kat kat iyidir akaminko
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gökhan Töre nasıl olur ? Sol Kanada.Stoch gider bu sene herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Oceanus View Post
    Şuanda oynayan bazı oyunculardan kat kat iyidir akaminko
    en fazla bekirden iyidir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben Terry diyorum siz Akaminko diyorsunuz ohoooo
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cimbom dannyden ne kadar memnunsa biz de akaminkodan o kadar memnun oluruz. fazlasi olmaz. ama daha iyisini alacak gucte bu klup, yabanci kontenjanini akaminkoya harcayacak luksumuz yok bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben de Eskişehir'den Angelo'yu beğeniyorum bir stopere göre topla arası çok iyi ama bu bizde oynayabileceği anlamına gelmez tabi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ben de Eskişehir'den Angelo'yu beğeniyorum bir stopere göre topla arası çok iyi ama bu bizde oynayabileceği anlamına gelmez tabi
    dede ve diego zaten eskisehirde fark yaratan isimler. dede biraz daha genc olsa gozum kapali getirirdim fenere. diego da bizim ligin en iyi stoperlerinden bence, fizigi ve top teknigiyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kadroları değiştirelim beyler eskişehirle direk , hiç uğraşmayalım isterseniz =)

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Alper Fenerbahçe'yi seçerse para için seçer. Yoksa Baroni'nin yedeği olmak için seçeceğini sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İbrahimovic ismini yazanlar var Twitter'da, komedininde ötesinde kalıyor başka birşey değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    İbrahimovic ismini yazanlar var Twitter'da, komedininde ötesinde kalıyor başka birşey değil.
    Bu konuda haklısın bence... Psg takımı gibi para saçan arap milyarderlerimiz yok. O takımı bırakıpta Fener'e geleceğini düşünmek çok komik bir durum açıkçası. Şahsen ben hayalini bile kurmam.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by COLMAN20 View Post
    Bunu yazanlarin hayal gücünü düsünmek bile istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok sorunlu topçu istemem

Sene 2010 Fransa Gol Kralı : Niang - Geldi

Sene 2011 Fransa Gol Kralı : Sow - Geldi

Sene 2012 Fransa Gol Kralı : İbra - Yoksa

Senelerde yanlışlık olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bize tek lazım olan andre ayew halbuki 2 marseille maçındada bize karşı iyi oynamıştı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bize tek lazım olan andre ayew halbuki 2 marseille maçındada bize karşı iyi oynamıştı
    O hayal bir transfer, oyuncunun çok genç ve kaliteli olması hem finansal hem de itibar açısından yetersiz kalmamıza sebep oluyor. Ayew sadece 3 büyük lige gider giderse.

Mesaj Yetkileri