1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Eskiye oranla konuşuyorum Eski Fernandes nerde şimdi ki nerde?
    Her maç iyi oynayacak diye bir kural yok ki. Performansı ilk başlarda iyiydi, sonlara doğru düştü gibi laflar çok yanlış bence. Bu takımı sezon boyunca ayakta tutan Fernandes oldu kim ne derse desin. Yeniden kazanmamız lazım Ferdi'yi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Her maç iyi oynayacak diye bir kural yok ki. Performansı ilk başlarda iyiydi, sonlara doğru düştü gibi laflar çok yanlış bence. Bu takımı sezon boyunca ayakta tutan Fernandes oldu kim ne derse desin. Yeniden kazanmamız lazım Ferdi'yi.
    Profesyonel bir futbolcu gibi davranmalı ozaman. Eski Fernandes gibi olursa tabi ki kalsın. Biz onu değil o bizi kazanmalı. Futbolcular gider taraftar ve takım kalır. Sezon onu oturup konuşur zaten yönetim bütün bunları. Ona göre gereği yapılır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Profesyonel bir futbolcu gibi davranmalı ozaman. Eski Fernandes gibi olursa tabi ki kalsın. Biz onu değil o bizi kazanmalı. Futbolcular gider taraftar ve takım kalır. Sezon onu oturup konuşur zaten yönetim bütün bunları. Ona göre gereği yapılır.
    Samet Aybaba kaybetti adamı. Adam ne yapsın ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri