@himone
Akaminko'yu son 4-5 maçtır Göbekte oynatıyor Ersun Yanal diğer maçlar'da sıfır hata ile oynadı.Süper Lig'i kaldırır hemde cok rahat.Sağ Bek görev yapması ve top sürmesi bir avantaj.
Yobo'dan daha az hata yapıcağı kesin.
@himone
Akaminko'yu son 4-5 maçtır Göbekte oynatıyor Ersun Yanal diğer maçlar'da sıfır hata ile oynadı.Süper Lig'i kaldırır hemde cok rahat.Sağ Bek görev yapması ve top sürmesi bir avantaj.
Yobo'dan daha az hata yapıcağı kesin.
Sezer kendi derdine yansın. Gram üzülmüyorum ona. insan sürekli sakat olur mu yahu , formayı hak etmiyor hiç.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Özer=Sezer.
Veysel değilde Alper kesinlikle alınmalı.
alper gelmez bence
Normalde sağ bek Akaminko. Es-es te stoper gördüm ben onu.
Bence bizim takımlarda rahat oynayabilecek kapasitede bir oyuncu. Bir maçlık değil ta Orduspor'dan beri bilirim. Zaten bank asya'yı takip edenler o donemde net hatırlarlar. Ordu'nun 3 iyi oyuncusu vardı. Biri Akaminko (sag kanattan fırtına gibi eserdi), digeri İrfan (bücür) bir de forvet Ahmet Kuru. Onlar o takımı süper lige taşımışlardı.
Bir de Kostovski vardı sağ açıkta. Normalde forvet oyuncusu olmasına ragmen sürekli arka direkten içeri girer gol bölgesinde Ahmet'i desteklerdi. Akaminko da tüm kanadı cizgide kullanırdı.
Hea şimdi bu sezon stoper olarak izliyorum hala da takımın en iyilerinden. Bu kadar küçümseme derim Anadolu'daki bazı yabancıları
Ayrıca Eskişehir'i dikkatli izlersen zaten savunmayı ne kadar önde kurdugunu ne kadar "büyük" takım gibi oynadıgını görürsün. Ben kapanan bir Es-es kendi cezasahasında kamp kuran bir Eses hiç görmedim bu sene açıkcası. Aksine Akaminko ve Diego öne çıktıklarında etkili savunma oyuncuları içeri kapandıklarında değil.(topla ilişkileri sayesinde) Zaten Ersun da o yüzden böyle bir tandem ikilisi seçmiş kendine
Yobo ile karşılaştırılması hata, çünkü Yobo üst fizigiyle rakip santraforları kucagına aldıgı zaman döndürmeyen hava toplarında etkili olmaya calısan bir oyuncu. Akaminko biraz bizim Dany gibi daha çok topla ilişkisi iyi ve çabukluğu sayesinde savunma görevinde öne cıkan bir stoper konumunda.
Last edited by davidvilla : 10.Mayıs.2013 at 10:20
Fenerbahçe bu sezon Avrupa'dan kasaya ne kadar para koydu bilgisi olan var mı?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yarı finale kadar gelen bir takımın bu kadar az kazanması hiç adil değil.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi en azından Krasic ve Meireles'in bonservis ücretleri çıkmış ona da şükür. Devre arasında paraya kıyıp Belhanda'yı alsaydık şimdi finale de kalırdık ve onunda en azından bonservisinin yarısı çıkardı. Aradaki fiyat farkının normal olduğunu düşünüyorum. 2 kupa arasında ciddi bir itibar farkı var, izlenme oranlarının yarı yarıya olduğunu bile zannetmiyorum. Şampiyonlar ligini bütün taraftarlar izlerken Avrupa ligini sadece oynayan takımların taraftarları izliyordur. Aynı zamanda sponsorlar arasında da ciddi farklar oluşuyor.
Last edited by himone : 10.Mayıs.2013 at 18:47 Reason: İmla.
akaminko fenerde oynayacak adammi yatartismasi bile sacma...
Şuanda oynayan bazı oyunculardan kat kat iyidir akaminko![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Gökhan Töre nasıl olur ? Sol Kanada.Stoch gider bu sene herhalde.
Ben Terry diyorum siz Akaminko diyorsunuzohoooo
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
cimbom dannyden ne kadar memnunsa biz de akaminkodan o kadar memnun oluruz. fazlasi olmaz. ama daha iyisini alacak gucte bu klup, yabanci kontenjanini akaminkoya harcayacak luksumuz yok bence.
Ben de Eskişehir'den Angelo'yu beğeniyorum bir stopere göre topla arası çok iyi ama bu bizde oynayabileceği anlamına gelmez tabi![]()
kadroları değiştirelim beyler eskişehirle direk , hiç uğraşmayalım isterseniz =)
Alper Fenerbahçe'yi seçerse para için seçer. Yoksa Baroni'nin yedeği olmak için seçeceğini sanmıyorum.
İbrahimovic ismini yazanlar var Twitter'da, komedininde ötesinde kalıyor başka birşey değil.![]()
çok sorunlu topçu istemem![]()
Sene 2010 Fransa Gol Kralı : Niang - Geldi![]()
Sene 2011 Fransa Gol Kralı : Sow - Geldi![]()
Sene 2012 Fransa Gol Kralı : İbra - Yoksa![]()
![]()
![]()
![]()
Senelerde yanlışlık olabilir![]()
bize tek lazım olan andre ayew halbuki 2 marseille maçındada bize karşı iyi oynamıştı