Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 50. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Galatasaray kazanır
-
Relaks beyler, yazımın hiç bir yerinde "Bunun sorumlusu Galatasaray'dır" diye bir kısım geçtiğini zannetmiyorum. Bu yüzden olayın bu yönü üzerinde savunma yapmanın gereği yok. Ben daha çok 2 senedir şampiyon olan ve dolayısıyla bu maça çantada keklik olarak bakanların, olaya biraz daha geniş bakmasını önerdim. Özellikle de yazmışım "Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak" Yani burada sezarın hakkı yine sezara. Kimsenin Galatasaray'ın başarısını küçümsediği veya olayların sorumlusu olarak onları gördüğü yok. 1 sezon önce küme düşme potasını ensesinde hisseden, yönetimi devrilen ve oldukça zor durumda olan bir takımın karşısında, kendi hataları yüzünden nakavt olan 3 takımın durumundan bahsettim. Böyle bir tabloda Galatasaray için tekrar zirveye çıkmak hiç de zor olmadı. Ama ne olursa olsun, bu tablo bu maç için "Çantada keklik" algısını yaratmamalı. Nitekim 13 senedir bundan daha kötü durumunda olan Fenerbahçe'ler de vardı. Bu da unutulmamalı.
Mesaj Yetkileri