Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
taraftarlar bile artik diyor bizim birsey dememize gerek yok "İşler kötü gidince GS'ye salla. yok öyle bir şey,artık kandıramazsın."
Dediklerinin hepsi doğru. Özellikle vergi kısmı.
Masa tenisi ayrı branş futbol ayrı branş orada isterse 10. olur masa tenisi konuşmak suç mu ?
Amatör branşları Türkiye'de geliştiren kişidir Aziz Yıldırım. Masa tenisiyle avutuyor diye kendinizi kandırabilirsiniz tabii. Bayan baskette EL finali ve 8 sene üst üste şampiyonluk, bayan voleybolda Dünya Kulüpler şampiyonluğu , Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu vs. Bunlar kolay başarılar değil bunları yapabilecek varsa yapsın bekliyoruz.
Last edited by Kaka Leite : 11.Mayıs.2013 at 15:39 Reason: Laf atılan kısım editlendi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'den bahsetmesi için süre yetmedi herhalde.
Aziz YIldırım dan utanıyorum
Galatasaraya 2 yıldız takacak adam başkanlık hayatı boyunca. Gs heykelini dikmeyi düşünebilir..
Hala gs şunu yaptı bunu yaptı bik bik bik
bir tane öz eleştiri yok bu kafayla devam 2 yıl çabuk geçer
Klasik Aziz Yıldırım,şike sürecinde kendisini Galatasaray maçlarını izlettirerek savunan bir adamdan şimdi de farklı bir şey beklemek hayalcilik olur,o da kendince haklı.
Saygı duyarım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Başkan anlaşılan yine gerekli yerlere gerekli mesajları göndermiş
Ayrıca bugün anladım ki yargıtay kararı bozacak.
Aziz Yıldırım'ı sevmesem de kulübün başında olmasını istemesem de dediklerine katılıyorum. Zaten özeleştiri yapan birisi olsa daha başarılı bir kulüp olurduk. Aynı lafları GS başkanı ve teknik direktörü söylediğinde birşey yok ama FB'li olunca hemen eleştiri. Komik oluyorsunuz.
Yahu adamın hangi dediği yanlış ? Galatasaray konusunda dedikleri kısaca ; haksız rekabet var diyor. Hani TFF binasına gittiği için TFF'yi bastı falan dediler ya ,Aysal da tam kendileri hakkında karar açıklanmasından önce 2 kez yaptı bunu ama tabii medya 3 maymunu oynadı yine. adam bunları söylüyor, söylediklerinde sonuna kadar haklı.
Konuşmalarından anladığım yargıtay kararı bozacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
..................................
Last edited by petrol_fb12 : 12.Mayıs.2013 at 09:42
aziz yildirim 213213 kez tff binasina gidince birsey yok ? 3 maymunu medya asil cok iyi oynuyor konu fenerbahçe olunca bazi taraftarlar artik uyandi siz hala kandirilmaya devam edin genel kurul toplantisinda konu galatasaray bence oturup dusunmek lazim neden borçlari açiklamadi aziz yildirim hani su 950m olan borcu ? cunki açikliyamaz galatasaray uzerinden saldirdi aziz yildirim her zaman ki gibi uyelerde hemen alkislamaya basladi sizde onlara uyup helal olsun baskan arkandayiz yuru be
kluplerin mali durumlarini pek bilmem ama 950M borc da neyin nesidir? klubun kapisina zincir vuralim, kapatalim o zaman. biraz mubalaga ediliyor bu konuda, messiyi ronaldoyu getirsen o borc gene olusmaz. (:
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
anlamayan sizlersiniz genel kuruluda galatasarayin isi ne borç harç hurç konusulacakken neden galatasaray cunki taraftari gazliyor insanlari kandiriyor.
buyur ;
Fenerbahçe Denetleme Kurulu'nun kulübün borcunun 143 milyon euro olarak açıkladığını belirten Hulusi Belgü, ''Borç bunun çok üzerinde Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin tahakkuk ettirdiği gelirler var. Ya bunları geri ödeyeceksiniz ya da hizmet bedeli olarak ödeyeceksiniz. Fakat bu borç olarak gösterilmiyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği bağlı olduğu şirketlerden borç almış, bunu da borç olarak görmüyor. Alınan avanslar var. 177 milyon lira. Tesis yapımı için alınmış paralar. Ya yapacaksınız ya da geri ödeyeceksiniz. Fenerbahçe'nin 600 milyon TL'nin üzerinde borcu var. Artı Fenrebahçe Futbol AŞ, derneğin bir uzantısı, 320-330 milyon civarında bir borç var. İki şirketin toplam borcu 950 milyon TL'nin üzerindedir. 143 milyon borç var açıklamasını nasıl yapılıyor. Bunu anlamıyorum'' ifadelerini kullandı.
Hulusi Belgü : Fenerbahçe'nin etkin isimlerinden, eski yönetim kurulu üyesi
kaynak ; http://www.radyospor.com/Futbol/1649...-gercek-borcu-
Hulusi Belgü![]()
Kaynak dediğin bu mu ? Yıllık faaliyet raporları , mail tablolar genel kurulda onaylanıyor. Dediğin rakamlar değil. 300 m civarıydı yanlış bilmiyorsam. Dediğin rakamlar olsa yönetim kurulu ibra edilmezdi. Bunun aksini iddia ediyorsan sen ya da bahsettiğin o kişi bunu ispatlamalı.
Turkiye burasi rakamlar dogruda olsa her turlu ibra edilir. Fenrebahçe Futbol AŞ, ve Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği ayri ayri borçlarinin toplami 950m diyor zaten adam neyse borç vs onemli degil bizimde az buz borçumuz yok onemli olan genel kurulda neden galatasarayi konusuyor borçlari neden açikliyamiyor ? geriye tek birsey kaliyor zamani yetmedi galiba fenerbaçe baskaninin.![]()
tipik bir aziz yildirim show kardesim genel kuruldu galatasaray isi ne her zaman basarisiz olundiginda vur galazasaraya getir taraftari gaza ama galatasaray kulubunden aciklama yapilmis o sahis icin ve kaale alinmayqcak diye en iyi si aziz gibiler futbolu baltalayan kisilerdir hemen dikkatler uzerine cekildimi manevra yapiyor ama yine de herkesin elestirisine saygi duyuyorum fakat boyle rakip takimlara ona buna satasarak bugunluk isleri ortbas edersin bu kadat cekememezlik barca real badkanlari aradinda olmuyor
Bence Aziz Yildirim'in serzenisleri Galatasaray'in yaptigi hamleleri yapmayi kendisinin dusunmemis olmasindan kaynaklaniyor. Eger dusunseydi, hepsinin benzerini kendisi yapar ve Fenerbahce'yi daha iyi duruma getirirdi.
Gelecekte yapacagi hamlelerle Fenerbahce'yi ileriye goturmek yerine, surekli Galatasaray hakkinda konusmasi da fikir uretmekte zorlandigi, tikandigi imajini veriyor sadece. Yazik. Bu davranislari saygin bir Fenerbahce baskanindan daha cok bir amigoyu andiriyor.
Last edited by perpetua : 12.Mayıs.2013 at 00:13
Aziz Yıldırım klasik konusmasını yaptı biraz Gs biraz yayın havuzu biraz transferi erken bitiricez muhabbeti ve birazda muhtesem hedefler (!) Gfb'si ayrı başkanı ayrı kesinlikle bir devrim gerekiyor kulupte.
Yahu bana ne arkadaş Galatasaray'ın borcudan stadından vergisinden. Bu takım 2 senedir niye şampiyon olamıyor onu açıkla. Niye transfer politikan düzene girmemiş, harcadığın o kadar paranın karşılığında takım başarılı değil onu söyle. Sen kaç puan farkla ligi bitir sonra şöyle böyle. Dediklerinin doğru veya yanlış olması benim için hiç birşey ifade etmiyor. Hala eski sistemle işleri çözmeye çalışıyor. Ben takımıma bakarım. Eğer sen son maç şampiyonluğu haksızca bu sebepler ile kaybetmişsen tamam ama aradaki farka bak söylediğin şeylere bak. Resmen sen taraftarı ti ye alıyorsun yani.
Artık Aziz Yıldırım'ın misyonu bitti ve miadını doldurdu. 2yıl daha boşa para harcanıp GS şampiyon olacak. Yine GS ve sefa diye tutturacak...
İki "Kocaman" Adam!
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Maçın sonunda galatasaraylı salihin sevinme görüntülerini gördünüz mü ?![]()
![]()
![]()
...