Hocam yollamışsın ama mesajda gözükmüyor taktik.
Üzerine tıkladığın zaman açıldı bende ama şimdi buraya da ekliyorum
http://www.dosya.tc/server8/5GelqJ/s...4-3-3.rar.html
Gidişat güzel devam ettirirsek şampiyon olabiliriz.
uuu kıyasıya bir mücadele oyunda olsa insan cok geriliyor en azından benim ciddi ciddi elim falan titriyodu hatırlıyorum![]()
gol olup yağıyoruz rakiplere
Şampiyonluk geliyor hocam![]()
hocam mesaj kutuna bakarsan sevinirim![]()
Şampiyonluk yakın borussia parkı yakın![]()
ofans hattına bkar mısın yaaa gerçekteki bayern gibi gelene geçene sallıyosun şampiyonluk iyi olmuş tebrikler darısı gençlerbirliğine
Hocam Tebrikler bence albiolu bir yıl daha kirala ve aynen gençlere bakmaya devam bu taraftar seninle gurur duyuyor
Tebrikler, baya hızlı gidiyor kariyer, biz günde 3-5 maç ya atıyoruz ya atamıyoruz : ) Yeni sezonda başarılar.
...
Hocam bu takımdan ısrarla alınmasını önerebileceğin isimler var mı ?
Evet hermannın asistleri gözüme çarptı reus o takımdan gittikten sonra yokluğunu pek aratmıyor.
Reus'u bu oyunda pek beğenmedim oynamıştım bi kere çok vasat oynuyodu belkide benim sisteminde oynamıyodu , ama ara transferde Dortmund'tan kiraladığımız Jakub'un payı çok büyük solda gizli forvet oynadı 15 maç 14 Gol 4 Asist yaptı 9,25 Mn euro satın alma opsiyonumuz var , son maç ortalamlarına bakarsan zaten oldukça yüksek bir ortama ile oynadı
harbiden ortak kariyerlerde çok şansızsın transferde nerelere takviye planlıyosun
Kubayı yoktan var etmişsin zaten 15 maç 14 gol nedir öyle![]()