Sayfa 145 / 220 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195 ... SonSon
4,321 ile 4,350 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yerli sağ bek ararsan çok. Veysel Sarı alınır, yedeği de Alparslan Öztürk olur; koyarsın 11'e oynarlar. Alparslan gibi gençleri bulmakta mesele. Bunun için de çok sağlam scout ekibi ve hummalı bir çalışma lazım.

@benbenim;
    Fernandes için önerdiğin futbolcular gerçekten komik. As oyuncumuzu, tek yıldız oyuncumuzu size vereceğiz, Türkiye'nin en iyi orta sahasına karşılık 3 yedek yerlinizi vereceksiniz öyle mi? Ha dersin ki, şaka yaptım, o zaman tamam!

Bu arada, Topuz'un sözleşmesi bitiyor, takasta adının geçmesine gerek yok yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes'in artık satılması gerektiğini düşünüyorum. Bir oyuncunun bir kulüp içerisinde kral ilan edilmesine karşıyım ben. Sonra böyle tepemize çıkacak hareketler yapıyor işte.

Çok seviyorum Fernandes'i fakat yaptıkları yakışmıyor. Hocasıyla arası bozuk diye kaç haftadır performans alamıyoruz. Gece hayatı gırla zaten. İyi bir fiyat gelirse satılmasını isterim ben şahsen.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eskişehir maçında döktürdü abi daha ne yapsın adam ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Eskişehir maçında döktürdü abi daha ne yapsın adam ?
    Eskiye oranla konuşuyorum Eski Fernandes nerde şimdi ki nerde?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Eskiye oranla konuşuyorum Eski Fernandes nerde şimdi ki nerde?
    Her maç iyi oynayacak diye bir kural yok ki. Performansı ilk başlarda iyiydi, sonlara doğru düştü gibi laflar çok yanlış bence. Bu takımı sezon boyunca ayakta tutan Fernandes oldu kim ne derse desin. Yeniden kazanmamız lazım Ferdi'yi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her maç iyi oynayacak diye bir kural yok ki. Performansı ilk başlarda iyiydi, sonlara doğru düştü gibi laflar çok yanlış bence. Bu takımı sezon boyunca ayakta tutan Fernandes oldu kim ne derse desin. Yeniden kazanmamız lazım Ferdi'yi.
    Profesyonel bir futbolcu gibi davranmalı ozaman. Eski Fernandes gibi olursa tabi ki kalsın. Biz onu değil o bizi kazanmalı. Futbolcular gider taraftar ve takım kalır. Sezon onu oturup konuşur zaten yönetim bütün bunları. Ona göre gereği yapılır.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Yerine duzgun ofansif anlamda birsey katacak ortasaha bulunursa satilsin ama sanmiyorum bulunacagini hem Necip-Oguzhan-Ferdi 3lusu Turkiye yide kaldirir Avrupayida

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Profesyonel bir futbolcu gibi davranmalı ozaman. Eski Fernandes gibi olursa tabi ki kalsın. Biz onu değil o bizi kazanmalı. Futbolcular gider taraftar ve takım kalır. Sezon onu oturup konuşur zaten yönetim bütün bunları. Ona göre gereği yapılır.
    Samet Aybaba kaybetti adamı. Adam ne yapsın ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Profesyonel bir oyuncu teknik direktörüne kızdı diye sahada kötü oynamaz. Ayrıca bu Beşiktaşın lideri konumuna gelmesinden hoşlanmıyorum. Hiç bir oyuncu kendini bir şey zannetmemeli.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Fernandes için önerdiğin futbolcular gerçekten komik. As oyuncumuzu, tek yıldız oyuncumuzu size vereceğiz, Türkiye'nin en iyi orta sahasına karşılık 3 yedek yerlinizi vereceksiniz öyle mi? Ha dersin ki, şaka yaptım, o zaman tamam!
    Sezer + 7 m. yeterli değil mi ?

Fernandesin sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve Aybaba ile sorun yaşadığı ortada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fernendes'i oynatacak, yeri geldiğinde kulağını çekecek TD gelsin seneye, bak o zaman nasıl oynar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://sporaktif.dha.com.tr/besktasa...ka_469255.html

olimpiyattan ziyade daha mantıklı görünüyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Beşiktaşlı olsam seneye Kasımpaşa'nın stadında oynamak isterdim. Sonuçta Beşiktaş bir semt takımı İnönü'den fazla uzaklaşmaması herkesin yararınadır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yerli sağ bek ararsan çok. Veysel Sarı alınır, yedeği de Alparslan Öztürk olur; koyarsın 11'e oynarlar. Alparslan gibi gençleri bulmakta mesele. Bunun için de çok sağlam scout ekibi ve hummalı bir çalışma lazım.

@benbenim;

Bu arada, Topuz'un sözleşmesi bitiyor, takasta adının geçmesine gerek yok yani.
    Esprisine söyledim o teklifi yahu

Alparslan'ı tek maçta izledim , onda da ortasaha oynuyordu yanılmıyorsam . Yorum yapamam ama Veysel'i beğenmiyorum ben.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne Olimpiyat ne de Kasımpaşa, Gebze'de oynayalım. Teklif çok iyi. Hem birileri ile de paylaşmayız stadı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fernendes'i oynatacak, yeri geldiğinde kulağını çekecek TD gelsin seneye, bak o zaman nasıl oynar.
    Bu adam 19,20 yaşında değil 27 yaşında bir oyuncu. Amatör oyuncu değil öyle kulağını çekesin. Fernandes bu sezon zaten iyi oynuyordu ama ne zaman hoca ile ters düştü oyunu da kötüleşti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bu adam 19,20 yaşında değil 27 yaşında bir oyuncu. Amatör oyuncu değil öyle kulağını çekesin. Fernandes bu sezon zaten iyi oynuyordu ama ne zaman hoca ile ters düştü oyunu da kötüleşti.
    Kulağını çeken derken mecaz anlamda söyledim, yani disiplinli anlamında. Hoca disiplinli olsa, oyuncusuna biraz sahip çıksa, yıldız alerjisi olmasa böyle performansı düşmezdi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Es kaza Fenerbahçe veya Galatasaray Fernandes'i almış olsa, şuan bu haberlerin hiçbiri çıkmaz adım gibi eminim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Biz ne zaman futbolcularımıza sahip çıkmayı öğreniriz hem taraftar hem yönetim hem de teknik direktör olarak, o zaman bu medya, üzerimizden prim yapmamayı ve maksatlı haberlerden uzak durmayı öğrenir. Önce Guti, sonra Q7, şimdi de Fernandes. Sıradaki kim, Oğuzhan mı? Onu da yiyin babam, onu da yiyin!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu tarz şeyleri gördükçe içimin yağları eriyor. Çekemediklerini , sürekli bir yerlerden dem vurmak istediklerini gördükçe. Kudurun ulan Beşiktaş'a , Beşiktaşlıya , Beşiktaş topçusuna laf edecez diye kudurun

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Benim takıldığım nokta adamdaki rahatlık. Hiç kusura bakmayın FB maçından sonra saldı. Basına diyecek laf yok zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünyanın en büyük taraftarı

[YOUTUBE="UwSopUEoZds"]bjk[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kale direkleri Demirören AVM önüne dikilmiş