Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fırtınanın Devler Ligi akibeti ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Elenir ve evine döner

0 0%
  • Yoluna Avrupa Ligi'nde devam eder

1 20.00%
  • Gruptan çıkar ama Çeyrek Finali göremez

1 20.00%
  • Çeyrek Final

3 60.00%
  • Yarı Final

0 0%
  • Devleri dize, kupayı Karadeniz'e getirir

0 0%
Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 269 sonuç

Konu: Joveticli Fırtına Avrupada Esecek mi?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fırtına çok enteresan bir sezon öncesi geçiriyor !!

İlk 3 maçımızı yine yeni yeniden San Marinoda yaptık. Malumunuz üzere serravelle aşığı bir menejerim hatta beni ben yapan ülkedir San Marino. Ardından hazır italya kıyılarındayız yakınız şurdan bi katar yapalım dedik. Amacımız ise yüksek tempo oynuyoruz maçları tamda temmuz topçularımın dayanıklılığını ölçmekti 2 maçta burda yaptıktan sonra mayıs ayında belirlenen kamp yerimiz olan Almanyaya uçtuk ve burda sezon öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. Ama ilginç nokta şu ben sıcak dedim tempo dedim dayanıklılık dedim katara gittim maçları 20 derece civarında oynadık almanyaya uçarken Türkiye üzerinde uçağın termometre 35-40lardaydı katar diye nereye gittiysek artık :F

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hocam katar zengin ülke stada klima yaptırmışlardır

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezonu kupayla açıyoruz !!

Fenerbahçe maça çok hızlı başladı ardından serdar aziz müthiş bir hata yaptı.Klubede bi ara aykut hocaya baktım yüzü epey gülüyordu. Maç öncesi kaşılıklı bir atışmamız olmuştu sanırım alt ettiğini düşünüyordu. Stanciunun golünün ardından 2.yarı bambaşkaydık. Fırtına geç açıldı ama bu seferde Volkan direndi. Uzatmalara gidecek golü bulduk ama Volkanın gününde olması penaltılara gidersek eleneceğimize işaretti çok üzülmezdimde 2-0dan müthiş döndük maça ama İgor maçı fantastik bir geri dönüşe çevirdi. Bu arada maç berbat yöneten bir hakem vardı aslında maçın adamı Halis Özkahya

Esprili mizahı ile dikkat çeken Sayın Şener hakemlere ve Mhk'ya inceden bir giydirim yaptı "Sezon öncesi hazırlıklarına kaldığı yerden devam etsinler sezonun başlamasına 1 hafta daha var !"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Hocam katar zengin ülke stada klima yaptırmışlardır
    Olabilir adamların stad stad değil 10 yıldızlı otel çimenlerin üzerinde yatasım geldi ama görgüsüzlük olmasın dedim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Almanya kampının ardından ülkemize dönerken uçak arıza yapınca Belçikaya acil iniş yapmak durumunda kalmıştık. Türkiye'ye tekrar hareket ederken bir adamın gelip bana bir dvd vermesine şahit oldum dedim bu ne ? Bir oyuncumun fidyosu hocam bi izleyin. Kendisine ingiltereden de talip var ama oyuncum vatanına dönmek istiyor dedi. Bende aldım teknik ekibime verdim alın atın şunu menejerlere para mı kaptırıcaz dedim. Neyse bizimkiler almış uçakta canımız sıkılmasın diye açıp izlemişler hemen yanıma geldiler. Hocam bu çocukta iş var fiyatını araştıralım mı dediler. Oyuncuyu izledim ve olm fidyodan topcumu alınır Trabzona inince ilk uçakla geri dönüp şunu bir canlı izleyin dedim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sezonada harika girdik kayseriye top göstermedik. Bu arada necip golümü atarım ve çıkarım dedi (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu sezon hakemlerden çok çekeceğiz gibi görünüyor !!!

Bu pozisyonda faul olabilme ihtimalini sevdim !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Derbi öncesi çok sert açıklama !!!

Geçen yıl devre arasında Ertuğrul Sağlamın göreve gelmesi ile kimlik değiştiren Beşiktaşa karşı ilk yarı kontra oynadık rakibin gazını aldık ardından 2.yarı normal taktiğimize dönüp 3 puan alıp özgürü verdik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transferi kapattığımızı açıklamıştık fakat ilginç bir oalyın vesilesiyle Alpaslanı aldık(kendisini 1 yıl boyunca fena geliştirmemiş) ardından transferin son günü al-parlat-sat yönetimne uyan ucuz yollu kardeci aldık. Gelir gelmez fiyatını katladı zaten. Kadromuz şişti bizde yedek takımdakilerle beraber istenmeyen listemizi oluşturduk ekibim gerekeni yaptı.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kariyeri okuyosunuz yorum atmıyosunuz San Marino halkını üzerinize salarım bi mektuba bakar !!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alan Kardec çok iyi transfer olmuş, Alparslan sağ bek miydi orta saha mıydı hatırlamıyorum ama Milli Takım'a çağırıyordum ben, o da iyidir. Belediye maçı olmamış yalnız. Yeniyosan rakibi de hakemi de yeniceksin Juancım bu işler böyle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Alan Kardec çok iyi transfer olmuş, Alparslan sağ bek miydi orta saha mıydı hatırlamıyorum ama Milli Takım'a çağırıyordum ben, o da iyidir. Belediye maçı olmamış yalnız. Yeniyosan rakibi de hakemi de yeniceksin Juancım bu işler böyle
    barcelona deeliz la biz etimiz kemigimiz belli hakemin 2 dudagı 1 eline bakar kaderimiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Geçen sene 1 tur daha geçeydik 3.torbadan girecektik ve yüksek ihtimal böyle ölüm grubuna düşmeyecektik ):

Where is the ADALET ?

Eskisehir Bursa ve Fenerbahcede avrupa liginde gruplara kaldı. Şubat ayına en az 3 takımımız kalırsa süper olucak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Geçen yıl 1461den çıkmıştı ve hemen almıştık bı yılda tam gaz gelişmeye devam ediyor genç Ayhan

Reading küme düşünce jeme çökeriz diyodum ama Allahtan küme düşmüş yoksa fiyatı nolurdu bilmiyorum sanırım tek basına kümede tutmaya çalşımış takımı :F Jemle artık rüyalarda buluşuruz

Özügr İlerinin 3-4 ay aramızda olmayacak olmasından ötürü savaşçı orta saha bakımından ciddi sıkıntıya düştük. Özgürde ön liberodan bozma bir defans oyuncusu aslında biz orta saha verip savaşçıya dönüştürmüştük. Düşündük ve yine aynı taktikle bir stoperimizi orta saha yapabilir miyiz dedik. Eldeki diğer stoperlere nazaran Sezer biraz daha teknik olunca onu seçtik umarım faydasını görürüz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

grup çok zor gelmiş yine de bir şeyler bekliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Grup baya zor ya ama sen başarırsın Ligde ise durumlar iyi zaten aldığın oyunculara laf söylemek bize düşmez
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezer ve Jem takıma ilaç gibi gelecektir. Güzel tercihler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    grup çok zor gelmiş yine de bir şeyler bekliyoruz
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Grup baya zor ya ama sen başarırsın Ligde ise durumlar iyi zaten aldığın oyunculara laf söylemek bize düşmez
    Çok isterdik ama bu gidişle grupta nagalip sonuncu olucaz (:

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sezer ve Jem takıma ilaç gibi gelecektir. Güzel tercihler.
    sezeri aldıkta jeme gücümüz yetmiyor ibo nerdeyse 10 milyn sterlin fiyatı..reading küme düşmesine rağmen çapımız yetmiyor yinede

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spoiler: Maçın İstatistikleri 

Direniş !!

Last edited by Juan Diaz : 11.Mayıs.2013 at 22:55

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fark yiyince spoiler ile koy tabi çaktırmadan belki görmezler diye

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Fark yiyince spoiler ile koy tabi çaktırmadan belki görmezler diye
    spoileri yeni keşfettim ya hiç sorma işler pek kesat :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kenjler spoileri yeni keşfettim idare edin sunum biraz sekteye uğrıcak ama toplarız inş (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

5.Hafta

Puan Durumu

6.Hafta

Şampiyonlar Ligi 2.Maç

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spoiler toplu paylaşım yaparken iyi ama ben pek alışamadım sevemedim (: en temizi yine kendi bildigim gibi doğaçlama takılalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kasımpaşa maçını hiç mi hiç haketmedik 1 puan kârdır. Fenerbahçe maçında yine fner iyi başlayıp öne geçti ardından süper maçı gibi yine kontrolü aldık beraberliği bulduk fakat öne geçemedik. Geçen yıl şampiyon olurken içerde galatasaray ve fenerbahçeyi yenmiştik bu sefer şampiyonluk zora girdi :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

yine bir direniş hikayesi daha. Hatta forvetimiz biraz becerikli olsa rahat bir şekilde 3 puan alacaktık ): karşı karşıya 2 pozisyon kaçırdık hatta birinde kaleciyi geçtik defans araya girdi

Chelsea maçını alsak gruba ortak olacaktık ama olmadı. 3 takımda nerdeyse aynı güçte olucna avrupa ligi biletimizde zora girdi şimdi 2 dış saha maçımız var işimiz çok zor olacak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Orduda sezonun şampiyonluk ümitlerini tükettik resmen ardından lige yeni yükselen 2 ekibi rahat bir şekilde mağlup ettik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

+En irrite olduğum şey nedir bilir misin olric ?
    -Hayır efendim
    +Tacdan gol yemek olric tacdan gol yemek !!

Gençlerbirliğinde de vleminx cvardı her tac kornerden tehlikeliydi.. chelsea maçından sonra ilk işim uzun tacı 15 üssü topçu aramak oldu. müthiş birşey bu uzun tac korner gibi hele bide savunma yapıyosan tam senlik tac korner bi tane at üstüne yat mis

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri