Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 12 / 22 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Gazozuna veya önemsemiyoruz gibi yorumları bir Galatasaraylı olarak samimi bulmuyorum. Derbi bu sonuçta ve ülkenin en büyük derbisi tartışmasız o maçı her iki tarafta kazanmak ister. kaç yıl olmuş tartışması fazla abartılıyor. maç sonucu kutlamalarda pek bi saçmaydı olmasaydı daha iyiydi tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Oceanus View Post
    O zaman bende sana geçen seneki karanlık derbiyi hatırlatırım abi son maçta 0-0 biten.
    o gecen seneydi diyorum ben de, bu aksamin atmosferinde ve kosullarinda FB istedigini alirdi her turlu...

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Derbi kaybetmek üzücüdür. Ancak şöyle cocukca yorumlar yapılmasın. Yani kafalar rahat, stres yok ama ortamı geren Fener futbolcuları vardı. Attığınız gollerin hepside fauldü önce bunu kabul edin şampiyonu tebrik etmesenizde olur.

Ayrıca çok şanslı taraftarsınız kabul edin, şampiyon gönderip, şampiyon ağırlamak kimseye nasip olmaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal: Çocukken (amatör yaşları) kalecilik yapmıştım. Zaman zaman antrenmanlarda kaleye geçmek istediğimi de söyledim (espri olarak).

Şaşırdım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En güzel başlık Ntvspor'dan.
    "Kazananı var,kaybedeni var,üzüleni yok."

Quote Originally Posted by Oceanus View Post

Müthiş.

"Şampiyon geldik şampiyon gidiyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Tahminimce sen bu sitede bir daha mesaj atamazsın dostum

Yanlış anlama kişisel değil , forum kuralları gereği diyorum.
    işin komik tarafı aynı sözü yazan adam yönetici diye ceza falan almamış rapor ettik bakalım alıcak mı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Mehmet Topal: Çocukken (amatör yaşları) kalecilik yapmıştım. Zaman zaman antrenmanlarda kaleye geçmek istediğimi de söyledim (espri olarak).

Şaşırdım.
    aman abi sakın pozisyonlara kalecilik eklenmesin

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerli arkadaşlar bizim yenildiğimize laf söyleyeceklerine Uefa ve Lig gitmiş bizi yenmişler,şampiyon olmuş gibi seviniyorlar bende bunu çözemedim.30 sene Türkiye Kupası alamayıp onun tesirinden olsa gerek sonra da Saraçoğlu'nda Galatasaray'ı yenince 15 senedir yenemediniz haha gibisinden laflar eden bir takım için Uefa falan ütopik hedef kalır kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe Uefa ve ligte 15 güne kadar 3'te 3 deyipte sonra Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.

Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.Olayı bitirmişiz heralde yayarlar.Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorlar mı acaba bizim bu maça ihtiyacımız olsa bu maçın senaryosu böyle olur muydu ? Rehavete kapılmışız olay bu.Abartmaya gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada 90 dakika boyu edilen küfürler,atılan maddeler,meşaleler falan birde viski şişesi vardı yanılmıyorsam buradan ceza gelir mi acaba ? Bakın stad kapanması falan değil ceza diyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    derbi maçından baysediyorsun senede en fazla 2 kere olan bir maç sen yenseydin sevinmezmiydin
    şampiyon oldum benim için önemsiz maç diyorsun tamam doğrudurda dürüst ol bu akşam hiçmi üzülmedin. derbiler gazozuna maç değildir bugün gsyi sahadan sildikmi sildik neden gölgelemeye çalışıyorsunuz
    Ben sadece bu maç için demiyorum ki.2007'de Fenerbahçe ASY'ye geldiğinde o maçta tabiri caizse GAZOZunaydı ne bekliyorsunuz.Ölümüne oynayacak mıydı Galatasaray bu maçta ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada 90 dakika boyu edilen küfürler,atılan maddeler,meşaleler falan birde viski şişesi vardı yanılmıyorsam buradan ceza gelir mi acaba ? Bakın stad kapanması falan değil ceza diyorum.
    Hasan Ali'ye gelen bir cisimde vardı.2 maç kaçınılmaz gibi.Yine yeni sezona seyircisiz girecek Fenerbahçe.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ben sadece bu maç için demiyorum ki.2007'de Fenerbahçe ASY'ye geldiğinde o maçta tabiri caizse GAZOZunaydı ne bekliyorsunuz.Ölümüne oynayacak mıydı Galatasaray bu maçta ?

O zaman afiyet olsun dostum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi ki gelir, büyük ihtimalle seyircisiz gelecek. Para>Para>Fiilin devamı>Seyircisiz maç oynama.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnşallah gözden kaçmış bi kural vardır da Fenere hükmen mağlubiyet cezası gelir, son haftada da puan kaybı yaşarlar umarım
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by kalemci View Post

O zaman afiyet olsun dostum
    Hatırlat bir ara gülerim

Bu işler böyle karşındaki ne kadar anlarsa...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hatırlat bir ara gülerim

Bu işler böyle karşındaki ne kadar anlarsa...
    Hadi gül.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu maçı umarsamadım diyemem ancak önce ki derbiler gibi bir havası yoktu,elbet mağlubiyete üzüldüm ancak çok da üzülmedim çünkü maçı bir gram hak etmedik,tekrardan tebrikler Fenerbahçe'ye,gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Hadi gül.
    http://inciswf.com/tripgj9.swf

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

15 sene oldu mu be ? Vay be, Adam askere gidecek
    hahahaha çok iyi ya

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

hahahahaha çok iyi
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bu maçı umarsamadım diyemem ancak önce ki derbiler gibi bir havası yoktu,elbet mağlubiyete üzüldüm ancak çok da üzülmedim çünkü maçı bir gram hak etmedik,tekrardan tebrikler Fenerbahçe'ye,gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılar.
    Haklısın derbi havası yoktu.Sıradan maç gibiydi(küçümsemiyorum,haklıyım biliyorum.)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Haklısın derbi havası yoktu.Sıradan maç gibiydi(küçümsemiyorum,haklıyım biliyorum.)
    Dediğinizi tam anlamadım,kötü bir şey mi dedim ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hazırlık maçı bile olsa derbiler önemlidir diyorum sencede futbolcular maçı önemsemediler işe bende diyorumki derbi heyecanını futbolcularda yaşar eğer gerçekten gs lilerse sonuna kadar mücadele ederlerdi, fatih terim kulübede olsaydı böyle pasif bir futbol olurmuydu sence maç gazozuna bile olsa

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Neden Fenerbahçeli üyelerden çok Galatasaraylı üyelerin yorumu var bu konuda? Çoğu Galatasaraylı Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenip şampiyonluğunu taçlandırmak istiyordu ancak olmadı. Galatasaraylı oyuncularda da maçı umursamama durumunu gözlemleyemedim. Bilmem gözlemleyebilen var mı? Tebrikler Fenerbahçem.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.
    Şampiyonluğu geçen hafta ilan etmiş takımın bir sonraki hafta yenilmesine rağmen takım halinde çılgınlarca sevinip, soyunma odası duvarlarına imza atmaları nedense bizim sevinmemiz de bu yüzden. -Yüzyıllık rekabet-

Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.
    Gazozuna muhabbetini Fenerbahçe galibiyetini önemsiz göstermek için yaptığınız bariz. Şampiyon olmasına rağmen çoğu Galatasaray taraftarı sonuca üzülüyor şuan.

Maça bakarsak 65'e kadar Fenerbahçe'nin büyük üstünlüğü vardı. Emre çıkınca oyunu boş kanada yönlendirememeye başladık. Ayrıca takımın yorulmasının da payı vardı bu düşüşte. 2. goldeki faulü bir kenara bırakırsak maçta iyi oynayanın ve maçı hakedenin Fenerbahçe olduğunu söyleyebilirim. Volkan'ın yaptığı düpedüz saçmalıktı ve tüm takımı yüzüstü bıraktı. Ama Sabri'nin orada ne dediğini de çok merak ediyorum. Ayrıca Galatasaray oyuncuları maç bitiminde kendi kendine sevinmeyip, Fenerbahçe'yi ve taraftarı alkışlasalar aynı şekilde karşılık bulacaklarından eminim. Bulmasalar da iyi niyetli taraf olarak kalırlardı.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Erman Toroglu; Ben Fenerbahceli olsam, o Galatasaraylılar oraya çıkınca bırak kendi takımımı alkıslamayı istifaya cagırırdım mecburmuyum ben her sene Galatasarayın şampiyonlugunu stadımda izlemeye.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Dediğinizi tam anlamadım,kötü bir şey mi dedim ?
    Hayır derbi havası yoktu onu söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahcelilere tebrikler gercekten hakettiler bugun. Bizim futbolcular mac sonunda yapacaklarini dusunerek oynamislar macta belli oldu, komik de oldu ama derbiyi kazanmak her insan ister tabii ki. Ama ezmek veya baska bir niyetle soylemiyorum, gecen hafta Taksim'e sampiyonlugu kutlamaya gittim bugun Fenerbahcelilerin sevindigi gibi sevinemedik sampiyonluga.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

2 kez sağ tıklayıp geri sar deyin

Sayfa 12 / 22 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri