Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 13 / 22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Fenerli arkadaşlar bizim yenildiğimize laf söyleyeceklerine Uefa ve Lig gitmiş bizi yenmişler,şampiyon olmuş gibi seviniyorlar bende bunu çözemedim.30 sene Türkiye Kupası alamayıp onun tesirinden olsa gerek sonra da Saraçoğlu'nda Galatasaray'ı yenince 15 senedir yenemediniz haha gibisinden laflar eden bir takım için Uefa falan ütopik hedef kalır kimse kusura bakmasın.Fenerbahçe Uefa ve ligte 15 güne kadar 3'te 3 deyipte sonra Galatasaray'ı yenip Ş.Ligini garantileyince deliler gibi seviniyor bana da ondan komik geliyor.

Bir de gazoz muhabbetine çok takılan olmuş.Gazozuna maç demenin ne olduğunu açıklamak mı gerek illaki.Olayı bitirmişiz heralde yayarlar.Fenerbahçeli arkadaşlar zannediyorlar mı acaba bizim bu maça ihtiyacımız olsa bu maçın senaryosu böyle olur muydu ? Rehavete kapılmışız olay bu.Abartmaya gerek yok.
    Sizler takımınızın yenilmesinden memnunsanız bizim için problem yok. Biz şampiyon olamadık tamam ama bu derbi maçıdır dünyanın en önemli derbilerinden biridir, yendiysek tabiki sevineceğiz. Ben GS'li futbolcuların sevinmesine anlam veremedim, zaten geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişsin sevinmişsin, şu anda neye seviniyorsun, derbide bir şampiyon olarak mağlup olmuşsun, benim takımım bu durumda olsa hiç hoşuma gitmezdi açıkcası.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Şampiyonluğu geçen hafta ilan etmiş takımın bir sonraki hafta yenilmesine rağmen takım halinde çılgınlarca sevinip, soyunma odası duvarlarına imza atmaları nedense bizim sevinmemiz de bu yüzden. -Yüzyıllık rekabet-

Gazozuna muhabbetini Fenerbahçe galibiyetini önemsiz göstermek için yaptığınız bariz. Şampiyon olmasına rağmen çoğu Galatasaray taraftarı sonuca üzülüyor şuan.

Maça bakarsak 65'e kadar Fenerbahçe'nin büyük üstünlüğü vardı. Emre çıkınca oyunu boş kanada yönlendirememeye başladık. Ayrıca takımın yorulmasının da payı vardı bu düşüşte. 2. goldeki faulü bir kenara bırakırsak maçta iyi oynayanın ve maçı hakedenin Fenerbahçe olduğunu söyleyebilirim. Volkan'ın yaptığı düpedüz saçmalıktı ve tüm takımı yüzüstü bıraktı. Ama Sabri'nin orada ne dediğini de çok merak ediyorum. Ayrıca Galatasaray oyuncuları maç bitiminde kendi kendine sevinmeyip, Fenerbahçe'yi ve taraftarı alkışlasalar aynı şekilde karşılık bulacaklarından eminim. Bulmasalar da iyi niyetli taraf olarak kalırlardı.
    İyi de ilk defa mı Fener'e yenildik hem önemli bir şey mi kaybettik neden üzüleyim ?

Bir de laflarımı bir dahasına cımbızla çekmezsen sevinirim çünkü o cümlelerin öncesi ve sonrası var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu maçı umarsamadım diyemem ancak önce ki derbiler gibi bir havası yoktu,elbet mağlubiyete üzüldüm ancak çok da üzülmedim çünkü maçı bir gram hak etmedik,tekrardan tebrikler Fenerbahçe'ye,gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde başarılar.
    sağol sizede başarılar umarım çeyrekte karşılaşırız tabi kalabilirsek

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Sizler takımınızın yenilmesinden memnunsanız bizim için problem yok. Biz şampiyon olamadık tamam ama bu derbi maçıdır dünyanın en önemli derbilerinden biridir, yendiysek tabiki sevineceğiz. Ben GS'li futbolcuların sevinmesine anlam veremedim, zaten geçen hafta şampiyonluğunu ilan etmişsin sevinmişsin, şu anda neye seviniyorsun, derbide bir şampiyon olarak mağlup olmuşsun, benim takımım bu durumda olsa hiç hoşuma gitmezdi açıkcası.
    1-Yenilmemize sevinmedim ama üzülmedim de sebep yok

2-Sevinme hareketleri taraftarı tahrik amaçlı yani şampiyon olmuş bir takımın mağlubiyete sevinmesi gibi bir anlam çıkarmak için çok derin düşünmek lazım.Basit düşünmek lazım biraz.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

İyi de ilk defa mı Fener'e yenildik hem önemli bir şey mi kaybettik neden üzüleyim ?

Bir de laflarımı bir dahasına cımbızla çekmezsen sevinirim çünkü o cümlelerin öncesi ve sonrası var
    Öncesi fazla kalabalık yapmasın diye eklemedim, çirkin bir görüntü oluşuyordu. Onun dışında anlamında bozulma yok zaten.

Derbiler vb maçlar her zaman için önemlidir, şöyle örnek vereyim: Madrid eşleşmesinde 2. maçı 3-1 kazanıp tur atlayamadığınız halde neden tüm Galatasaraylılar sonuca sevindi? Çünkü takımının büyük maçta ne kadar iyi oynayabileceğini görmüş oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Oceanus View Post
    Erman Toroglu; Ben Fenerbahceli olsam, o Galatasaraylılar oraya çıkınca bırak kendi takımımı alkıslamayı istifaya cagırırdım mecburmuyum ben her sene Galatasarayın şampiyonlugunu stadımda izlemeye.
    Erman'a kalsa Galatasaraylı oyuncuların yaptığı açık provakasyonla seyircilerin sahaya girmesi, o oyunculara saldırması, stadı yakması, polisle çatışması, biber gazlarının sağdan sola falan fırlatılması gerekiyordu. Neyseki taraftar bunu yapmadı. Takımı tribüne çağırdı ve bir maçlık bu sevinci takımıyla paylaştı. Fenerbahçe'nin bu maçı kazanması demek her şeyin güzel bittiği anlamına gelmez. Aziz Yıldırım'ın süper bir başkan, Aykut Kocaman'ın bir maestro olduğu anlamına da gelmez. Survivor'da bile Fenerbahçe-Galatasaray rekabetini deliler gibi takip edildiği bir ülkede Galatasaray'a karşı mahalle maçında bile galip gelsen sevinilir.

Bugün Fenerbahçeliler aklında Uefa, Lig, Kupa başarılı veya başarısız bir sezonun genel bakış açısı yok. Sade ve sadece ezeli rakibini yenmenin mutluluğu var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Öncesi fazla kalabalık yapmasın diye eklemedim, çirkin bir görüntü oluşuyordu. Onun dışında anlamında bozulma yok zaten.

Derbiler vb maçlar her zaman için önemlidir, şöyle örnek vereyim: Madrid eşleşmesinde 2. maçı 3-1 kazanıp tur atlayamadığınız halde neden tüm Galatasaraylılar sonuca sevindi? Çünkü takımının büyük maçta ne kadar iyi oynayabileceğini görmüş oldu..
    Lafı uzatıp kimsenin kalbini kırmak istemem benim futbol görüşüm farklı deyip konuyu kapatayım o zaman

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

puan farkı 7 değilde 3 olsaydı çok komik bi durum oluşucaktı

Nesil
    2007

Maçtan önce de yazdığım gibi kazanmamamız hayrımıza olacaktı. Berabere kalsak diyordum, olmadı canları sağ olsun Maça hakem yine damga vursa da biz hiçbir şey oynamadığımız için hakemi yerecek halim yok. Tebrikler iki takıma da. Keşke Sabri ve Volkan da kapışmasaydı da adam gibi maç bitseydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen Galatasaray ile Fenerbahce arasindaki buyukluk farkini Real Madrid'le Galatasaray'in arasindaki kadar devasa goruyorsan kendi camiana hakaret ediyorsun resmen.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Emre Belözoğlu Türkiye'nin en bilinçli taraftarı Fener bahçe'de derken bundan bahsediyordu polis vs karışmasaydı geçen senede bu seneki gibi Galatasaray futbolcuları bir kutlamadan sonra giderlerdi kimse kusura bakmasın ama fener bahçe şampiyonluğu Galatasarasay'sa psikolojik üstünlüğü el alma fırsatını kaçırdı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle bir resim var ama hangisi daha önce bilmiyorum , yorum yapamıycam bence iki oyuncu da haksız , ayrıca bir muz olayı var umarım o taraftar bulunur ve ömür boyu men cezası alır .

edit: emre'yi çoğu kişi sevmiyor biliyorum ancak oyun ve yetenek olarak Türkiye'nin en iyisi hala kendisi bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bırakın iki taraf da sevinsin ;

Biri;

Ezeli rakibimizi,şampiyonu yendik ve ŞL biletini kaptık diye kutlar.

Diğeri;

2. kez Kadıköy'den şampiyon olarak ayrılmasını kutlar.

Ayrıca şampiyonluk sadece 1 gün kutlanmaz,tıpkı 1 sezonun emeğinin 1 maçla ölçülmeyeceği gibi.Karşınızdakine saygılı olun ki,o da sizin fikrinize saygı duysun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın yenildikten sonra kutlama yapması hem Fenerbahçe kompleksini hem de aradaki ezeli rekabeti iyi özetledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post

böyle bir resim var ama hangisi daha önce bilmiyorum , yorum yapamıycam bence iki oyuncu da haksız , ayrıca bir muz olayı var umarım o taraftar bulunur ve ömür boyu men cezası alır .
    İzlersen ilk fiziki müdaheleyi Volkan'ın çok sert bir şekilde başlattığını görebilirsin.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Volkan: Sabri tırnaklarını uzatmış herhalde. Buraya takım olarak bizi tahrik etmeye gelmişler. Oyuna da provoke etmek için girdi.
    Volkan: Yayıncı kuruluş da Sabri ile yaşadığımız pozisyonu ve haklı olduğumu gösterir umarım! Takımımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum.
    Volkan: Galibiyeti tüm annelere ve Fenerbahçeli annelere armağan ediyorum.
    Volkan: "Biz Gönüllerin, Sevginin, İnancın takımıyız."
    Kupalar alınır, sezonlar biter ama FENERBAHÇELİLİK ASLA SON BULMAYACAK
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Lafı uzatıp kimsenin kalbini kırmak istemem benim futbol görüşüm farklı deyip konuyu kapatayım o zaman
    Laf uzayınca ilk yaptığınız iş kalp kırmaksa bilemiyorum zaten İşin şakası bir yana iki ezeli rakip taraftarının anlaşması zor zaten hele maç bitimi üzerinden az bir süre geçtiyse. O zaman iki takımı da tebrik edip kapatalım konuyu. Ve umarım bir sonraki derbide futbol dışı olaylar görmeyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hayret Volkan bu sefer anneler günü yerine babalar gününü kutlamamış.Cumhuriyet,zafer bayramı misali
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Semih Kaya: "Mağlup olduk ama evimize şampiyon olarak dönüyoruz. F.Bahçe'yi de tebrik etmek gerekir, sonuçta şampiyon bir takımı yendiler."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan kendini saha icinde Pablo Escobar saniyor herhalde, her pozisyonda onune gelene diklenip yabancilara Turkce kufur edip duruyor. Bunlar sadece bu macla sinirli degil. Klasmaninda Emre Belozoglu'nu da gecti.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Volkan: Sabri tırnaklarını uzatmış herhalde. Buraya takım olarak bizi tahrik etmeye gelmişler. Oyuna da provoke etmek için girdi.
    Volkan: Yayıncı kuruluş da Sabri ile yaşadığımız pozisyonu ve haklı olduğumu gösterir umarım! Takımımı ve taraftarımızı tebrik ediyorum.
    Volkan: Galibiyeti tüm annelere ve Fenerbahçeli annelere armağan ediyorum.
    Volkan: "Biz Gönüllerin, Sevginin, İnancın takımıyız."
    Kupalar alınır, sezonlar biter ama FENERBAHÇELİLİK ASLA SON BULMAYACAK
    Provoke edilmiş olsa bile takımın iyiliğini düşünerek o hareketleri yapmaması gerek Volkan'ın. Profesyonel oyuncu sonuçta. Volkan'ın kendine çeki düzen vermesi gerek. Fenerbahçelilik diyerek kurtaramaz kendini sürekli.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

orda sabri yoboya laf atsa yeridir orda ona ayak uzatan yoboydu sanırım gidip volkana laf atıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Last edited by Kaka Leite : 13.Mayıs.2013 at 00:04 Reason: SAKİN
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post

edit: emre'yi çoğu kişi sevmiyor biliyorum ancak oyun ve yetenek olarak Türkiye'nin en iyisi hala kendisi bence.
    biraz alakasız olucakta volkanın ensesi ne yağlıymış ya

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Hahaha Riera
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    biraz alakasız olucakta volkanın ensesi ne yağlıymış ya
    Aynen adam duba gibi oldu Şunun yemeğini biraz kessinler benim gibi göbek yapacak adam

Hantallaşmaya başladı zaten,çok yavaş kalıyor hamlelerinde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Ne güzel yorumlar var

Volkan cokk guzel oynuyor tribune. Hemde öyle böyle degil. Futboldan sonra ac kalmaz bu adam.

Dirk Kuyt:Yenilip saha içinde sevinen takımı ilk kez görüyorum..Şampiyon, şampiyon gibi davranmalı..Provoke etmemeli..

Budur abi bu işte

Sayfa 13 / 22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri