Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Önceki mesajında saydığın 3 tane şey aynı maçla ilgili şeyler ve sadece Galatasaray taraftarının küçük bir kesimi tarafından istenen şeyler.Şu an Meireles'in Fenerbahçe'den gönderilmesini düşünen bir çok kişi bulabilirim her takımdan ama buna karar verecek tek yetkili Fenerbahçe kulübüdür ancak insanlar ''gönderilmeli'' diyerek sadece fikirlerini ortaya koyduklarında sen veya senin gibi düşünenlerin ''kovsunlar'' ''göndersinler'' gibi algılayıp Fatih Terim olsun Melo olsun bu adamları örnek göstermesi Meireles'i haklı konuma getirmeye çalışmaktır.

Bilmeden dediğin şeyi dün ikimiz tartıştık forumda.Akıllı falan hissetmiyorum.Buyur dün ki tartışmamızdan,şimdi cevap verdiğin mesajımla ilgili ironi yaptığım kısım;

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=483

Devamında ki tartışmayı hatırlarsın zaten.
O mesajları yazan ben olduğum için gayet te hatırlıyorum. Hala diyorum "ülkemde istemiyorum" lafını resmen uydurdun ve bununla cevap vermeye çalışıyorsn. Ben saygı duymam dedim sen ülkemden defolup gitsin anladın. Nasıl bir algılama hatasıdır. Dediğin gibi bir de seninle tartıştığım olay herşeyini bilmene rağmen çıkıp böyle bir mesaj yazıyorsun.

Meireles konusunda benim daha önceki mesajlarıma da bakarsan ben de adamın gitmesini savunuyorum. Benim yazdığım mesaj Meireles olayına karşılık Melo'yu savunmaya geçen insanlara. GS taraftarı arasında ne olursa kendi takımı mükemmel, kendi futblcusu inanılmaz terbiyeli ama rakip takım tam tersi dşünen insanlar için yazılmış bir yorum yaptım ve senin çıkıp dediğin lafa bak. Doğruyu söylesen susardım ama resmen salladın ve yalan söyledin. Üstüne savunmaya da devam ediyorsun ya diyecek birşey yok.