Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
1 ile 30 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çıkıp özür dileyeceğine konuşuyor hala. Sanki bu kadar insan gerizekalı, fotoğrafa bakınca amacını anlamıyor. Kim inanır ki bu söylediklerine.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Çıkıp özür dileyeceğine konuşuyor hala. Sanki bu kadar insan gerizekalı, fotoğrafa bakınca amacını anlamıyor. Kim inanır ki bu söylediklerine.
    Neyden özür dileyecek ya ? Sahada olmayan Drogba'ya mı ırkcılık yapmıs ? Onu olsa olsa al bunu gibisinden birşey olarak sallamıstır o da her maç her stadda futbolculara yapılan birşey bunun icin özür dilenicekse her maç 1000 kisinin özür dilemesi gerekir.Taç pozisyonlarında filan görüyoruz arkadan taraftarları.Ki dedigi gibiyse hiçbir şey yok zaten ortada.Drogba'da insallah bundan sonra basının gazına gelip böyle gereksiz acıklamalar yapıp 1 kişi koskoca bir kulup taraftarını karalamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Neyden özür dileyecek ya ? Sahada olmayan Drogba'ya mı ırkcılık yapmıs ? Onu olsa olsa al bunu gibisinden birşey olarak sallamıstır o da her maç her stadda futbolculara yapılan birşey bunun icin özür dilenicekse her maç 1000 kisinin özür dilemesi gerekir.Taç pozisyonlarında filan görüyoruz arkadan taraftarları.Ki dedigi gibiyse hiçbir şey yok zaten ortada.
    Tipik Fenerbahçeli yorumu. Utanmasa Ajdar'ın şarkısına klip çekiyordum diyecek. Bu laflara inanıyorsan diyecek birşey yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tipik Fenerbahçeli yorumu. Utanmasa Ajdar'ın şarkısına klip çekiyordum diyecek. Bu laflara inanıyorsan diyecek birşey yok.
    Toplantıyı izledin mi ? Drogba , Dany , Eboue hicbir siyahi futbolcu sahada yokmus hatta hicbir futbolcu sahada yokmus Muslera dısında görüntülerde.Laflara inanmıyorum gözüme inanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Toplantıyı izledin mi ? Drogba , Dany , Eboue hicbir siyahi futbolcu sahada yokmus hatta hicbir futbolcu sahada yokmus Muslera dısında görüntülerde.Laflara inanmıyorum gözüme inanıyorum.
    Bu ırkçılık değil mi peki ? İlla siyahi futbolcunun olması gerekmez sahada. Adam dünyaya rezil etti bizi. Bunun savunulacak hiçbir tarafı yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu ırkçılık değil mi peki ? İlla siyahi futbolcunun olması gerekmez sahada. Adam dünyaya rezil etti bizi. Bunun savunulacak hiçbir tarafı yok.
    İyi o zaman her birine küfür ettigimizde ırkcılık yapıyoruz. Kusura bakma ama cidden ilgincsin.Ayrıca bizi dünyaya rezil eden o adam degil basının gazına gelip bilmeden sallayan Drogba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi o zaman her birine küfür ettigimizde ırkcılık yapıyoruz. Kusura bakma ama cidden ilgincsin.
    Irkçılık sadece beyazın siyaha yaptığı şey değildir önce bunu öğren.
    Canım FEDA olsun sana !

Mesaj Yetkileri