Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
1 ile 30 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Dany siyah degildi demi pardon...
    Vatan Gazetesi foto muhabiri Doğan Çil: "Fotoğraf 19:05 ile 19:10 arasında çekildi net olarak. İki takımda fotoğraf çekildiği anda sahada kesin olarak yoktu.

Dany???

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bu ırkçılık değil mi peki ? İlla siyahi futbolcunun olması gerekmez sahada. Adam dünyaya rezil etti bizi. Bunun savunulacak hiçbir tarafı yok.
    Az önce sadece resme bakıp siyahi oyunculara yaptığı ırkçılıktı diyorsun sonra illa siyahi futbolcu mu olması lazım deyip topu taca atıyorsun. Yanlış bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Az önce sadece resme bakıp siyahi oyunculara yaptığı ırkçılıktı diyorsun
    Nerde demişim ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Nerde demişim ?
    Demek istediğim sadece fotoğrafa bakıp ırkçılık yaptı özür dilesin demeniz. Az önceki mesajında da aynen böyle demişsin. İlk başta bende fotoğrafa bakınca küfür bile etmiştim adama ancak fotoğraf yanıltıyor açıklamaları dinlemek daha çok soru kaldırıyor kafadan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demek istediğim sadece fotoğrafa bakıp ırkçılık yaptı özür dilesin demeniz. Az önceki mesajında da aynen böyle demişsin. İlk başta bende fotoğrafa bakınca küfür bile etmiştim adama ancak fotoğraf yanıltıyor açıklamaları dinlemek daha çok soru kaldırıyor kafadan.
    Kardeşim bu açıklamalara çocuk bile inanmaz. Muzun stada sokulmasındaki anlamı kesinlikle ırkçılıktır başka bir açıklaması olamaz.

Ben dünyada hiç beyaz bir futbolcuya muz sallayan birini görmedim. Sen gördün yada duydun mu?
    http://www.youtube.com/watch?v=YKf6NMwYP8w
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Vatan Gazetesi foto muhabiri Doğan Çil: "Fotoğraf 19:05 ile 19:10 arasında çekildi net olarak. İki takımda fotoğraf çekildiği anda sahada kesin olarak yoktu.

Dany???

Az önce sadece resme bakıp siyahi oyunculara yaptığı ırkçılıktı diyorsun sonra illa siyahi futbolcu mu olması lazım deyip topu taca atıyorsun. Yanlış bence.

sait o adami yalanci fotosunu bulursam paylasirim hadi o adam dogru diyor diyelim ben burdan yola çikiyorum diyelim senin bildigini dusunuyorum sence irkcilik sadece siyahi oyunculara(insanlara) mi yapiliyor ?

Ehehe.. aynen devam guzel oyunlar yine taraftarlarinizi kandirdiniz irkciligi bile savundunuz yazik yazik...

Fotoğrafta adamın yanında bulunan taraftar videoda bir anda ortadan kayboluyo. İşte bunlar hep teknoloji

Last edited by byariff : 15.Mayıs.2013 at 17:52

Mesaj Yetkileri