1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

adalet anlayışına gelirsek nouma orda taraftara yapıyor o hareketi burda meireles bir kişiye yapıyor ha doğrumu ceza verilsin ama öyle 6 7 ay men olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    adalet anlayışına gelirsek nouma orda taraftara yapıyor o hareketi burda meireles bir kişiye yapıyor ha doğrumu ceza verilsin ama öyle 6 7 ay men olmaz
    Meireles bu hareketi sana yapsa( bi Kişisin sonuçta) tepkin aynı olur muydu çok merak ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Meireles'in yaptığının savunulacak bir tarafı yok. Ama sözleşmesinin feshedileceğini aklımın ucuna bile getirmiyorum. Öyle bir şey olacağını sanmam. Ceza alması muhtemel gözüküyor.

Nouma'nın sözleşmesini evet kulüp feshetmişti ama o zaman dışarıdan da yönetime bu kararı aldırmaya zorlamışlardı. Şimdi olsa yine aynısı olur. Üstünü örtmezlerdi zaten örtmesinler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Meireles bu hareketi sana yapsa( bi Kişisin sonuçta) tepkin aynı olur muydu çok merak ediyorum.
    orda adam tribüne yapıyor, o tribün aşağı inse kim ne diyebilecek. ben ceza verilmemelimi dedim 7 ay ceza verilmez dedim sadece

Mesaj Yetkileri