Avrupa Kupası'nı almış takımı yerin dibine soktunuz,geçen yıl ki Şampiyonlar Ligi şampiyonu da Benfica herhalde.Biraz saygı duyun.
Avrupa Kupası'nı almış takımı yerin dibine soktunuz,geçen yıl ki Şampiyonlar Ligi şampiyonu da Benfica herhalde.Biraz saygı duyun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geçen sezon Şampiyonlar ligini kazandılar ama bir maç hariç diğer maçlarda kötü oynadılar. İkinci turda Napoli' yi 4-1 yendikleri maç dışında ben Chelsea'nin iyi oynadığı maç hatırlamıyorum. Barcelona maçlarını ayrı tutuyorum. Sonuçta geçen sezona kadar her takım Barcelona'ya karşı kapanarak oynuyordu. Ama ikinci turda Napoli, çeyrek finalde Benfica Chelsea'ye kan susturmuştu. Napoli 3-1 yendiği maçta gol fırsatlarını kaçırmasa o maçı 5-1,6-1 bile kazanabilirdi, çeyrek finalde Benfica içeride,dışarıda Chelsea'ye karşı üstün oynadı bence. Hatta rövanşta 1-1 iken 2-1 Benfica'da yenebilirdi. Bu maçları geçtim sen şimdiye kadar Şampiyonlar ligi finalinde sürklase olan bir takım izledin mi ? Geçen sezon Şampiyonlar ligi finalinde Bayern maçın genelini Chelsea'nin yarı sahasında oynadı. Chelsea'nin maç boyunca bir yada iki pozisyonu vardı. Yunanistan bile Avrupa kupasını kazanırken Chelsea'den daha organize bir takımdı. Oyun olarak daha fazlasını vermeli.