Sayfa 346 / 447 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
10,351 ile 10,380 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Meireles'in o hareketinden sonra Volkan'a haksız bir ceza verildiğini düşünüyorum,belki ikili tartışma da haklı olan adam,kulüpten gönderilmeli denilen adamdan daha çok maç cezası aldı.

Edit:

Elini şortunun içine sokmakla,sokmadan -affedersiniz- ''tombala'' yapmak arasında ki ceza farkı 6 ay mı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu cezayı gördükten sonra tecavüz etmeye başlarsa şaşırmamak lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Meireles ilk 2 maçı kaçıracak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Sizinle ahlak farkımız burda ortaya çıkıyor işte. Taraftarın ve camianın sevgilisi olan adam gibi adam Nouma'yı bile harcadık bu uğurda biz. Fenerbahçe yönetimi o zamanlar bas bas bağırıyordu, yaptığı hareket örf ve adet kurallarına aykırı diyorlardı. Şimdi ise bu hareket konuşulmuyor bile, susmuşlar. Yönetimden bir özür bile yok. Irkçılığı savunan bir kulüpten başka birşey beklenemezdi zaten. Herkes Beşiktaş olamıyormuş bunu öğrendim.
    madem adam gibi adamdı , harcamasaydınız , ayrıca kulüple benim ne alakam var ben mi yönetimdeyim , senin düşüncenden bahsediyorum gelmiş bana kulüp diyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Meireles bu hareketi sana yapsa( bi Kişisin sonuçta) tepkin aynı olur muydu çok merak ediyorum.
    orda adam tribüne yapıyor, o tribün aşağı inse kim ne diyebilecek. ben ceza verilmemelimi dedim 7 ay ceza verilmez dedim sadece

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    madem adam gibi adamdı , harcamasaydınız , ayrıca kulüple benim ne alakam var ben mi yönetimdeyim , senin düşüncenden bahsediyorum gelmiş bana kulüp diyosun.
    Ahlak diye birşey var, Nouma'nın hareketini savunmuyorum zaten. Gereği yapıldı, aynı davranışı Fenerbahçe'den de bekliyorum. Ama madalya bile takarlar senin gibiler olduğu sürece.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Sizinle ahlak farkımız burda ortaya çıkıyor işte. Taraftarın ve camianın sevgilisi olan adam gibi adam Nouma'yı bile harcadık bu uğurda biz. Fenerbahçe yönetimi o zamanlar bas bas bağırıyordu, yaptığı hareket örf ve adet kurallarına aykırı diyorlardı. Şimdi ise bu hareket konuşulmuyor bile, susmuşlar. Yönetimden bir özür bile yok. Irkçılığı savunan bir kulüpten başka birşey beklenemezdi zaten. Herkes Beşiktaş olamıyormuş bunu öğrendim.
    16 yaşındaymışsın, Nouma olayı olduğu zaman yaşın 6 oluyor yani. 6 yaşındaki bir çocuğa göre muazzam hafızan varmış genç kardeşim. O zamanlar yönetimde kim vardı hatırlamıyorum bile, sen o yöneticelerin demeçlerini bile hatırlıyorsun. Takdir edilesi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    16 yaşındaymışsın, Nouma olayı olduğu zaman yaşın 6 oluyor yani. 6 yaşındaki bir çocuğa göre muazzam hafızan varmış genç kardeşim. O zamanlar yönetimde kim vardı hatırlamıyorum bile, sen o yöneticelerin demeçlerini bile hatırlıyorsun. Takdir edilesi.
    İnternet denen birşey var, araştırırsan herşeyi bulursun. Ayrıca büyüklerine sorsan bile anlatırlar çok zor birşey değil bunları öğrenmek.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

İnternet denen birşey var, araştırırsan herşeyi bulursun. Ayrıca büyüklerine sorsan bile anlatırlar çok zor birşey değil bunları öğrenmek.
    Anlatım tarzında hata var o zaman genç kardeşim, o olayları yaşamış gibi anlatıyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Anlatım tarzında hata var o zaman genç kardeşim, o olayları yaşamış gibi anlatıyorsun.
    Doğrudur olayın harereti ile öyle yazmış olabilirim. Ne demek istediğim anlaşılsın gerisi önemli değil.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Doğrudur olayın harereti ile öyle yazmış olabilirim. Ne demek istediğim anlaşılsın gerisi önemli değil.
    olayın hararetinden ziyade, ağzının suları akar gibi girmişsin foruma.

yani bence öyle.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence nouma'nın aldığı ceza anormaldi , anormal olan şeyi tekrarlamak saçma , meireles'in aldığı ceza fazla bile 2-3 maç yeterliydi.

Meireles sezon sonu zarar edilmeden satılmalı. Koca sezonun neredeyse yarısında yoktu, özelliklede çok önemli maçlarda.
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

4 fenerbahçe kongre uyesi yonetimi mahkeye vermis klubun mali durumlarindan dolayi..

Boş işler bunlar.

Bunları gördükçe Aziz Yıldırımın devam etmesini istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başka türlü indiremeyecekler oradan Aziz Yıldırım'ı zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    olayın hararetinden ziyade, ağzının suları akar gibi girmişsin foruma.

yani bence öyle.
    Haksızlığa gelemediğimdendir.

bence nouma'nın aldığı ceza anormaldi , anormal olan şeyi tekrarlamak saçma , meireles'in aldığı ceza fazla bile 2-3 maç yeterliydi.
    Elin Portekizlisi geliyor bir Türk'e karşı böyle bir davranış sergiliyor, sende normal karşılıyorsun. Benim ülkemde benim milletimden bir insana terbiyesizlik yapılıyor ve sen bunu normal karşılıyorsan ne diyebilirim ki.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sarı lacivertli taraftarlardan sert eleştiriler alan Abdullah Kiğılı istifa kararı aldı.
    Fenerbahçe'de Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, son günlerde yaşananlar nedeniyle istifa kararı aldı.
    Sosyal medyada taraftarların yaşanan olaylar nedeniyle sert eleştiriler yaptığı ve tepki gösterdiği deneyimli yöneticinin bu durumdan çok rahatsız olduğu ve özellikle küfürler nedeniyle görevi bırakma kararı aldığı ifade edildi.
    Yaşadığı durumu ve rahatsızlığını Başkan Aziz Yıldırım'a iletecek olan Abdullah Kiğılı'nın istifasını vereceği ve bunun uygulanmasını isteyeceği belirtildi. Ancak Yıldırım'ın böyle bir dönemde Abdullah Kiğılı'yı ikna edip görevde tutabileceği de belirtildi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haksızlığa gelemediğimdendir.

Elin Portekizlisi geliyor bir Türk'e karşı böyle bir davranış sergiliyor, sende normal karşılıyorsun. Benim ülkemde benim milletimden bir insana terbiyesizlik yapılıyor ve sen bunu normal karşılıyorsan ne diyebilirim ki.
    elin portekizlisi , fernandes , almeida veya quaresma mı ? seviyeyi oraya çekmeye gerek yok , ırkçı bir insan değilim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

elin portekizlisi , fernandes , almeida veya quaresma mı ? seviyeyi oraya çekmeye gerek yok , ırkçı bir insan değilim.
    Hayır Meireles. Irkçılıkla ne alakası var yahu. Elin Portekizlisini olumlu anlamda da söyleyebilirim saçma sapan konuşuyorsun.
    Canım FEDA olsun sana !

34 maç, 61 puan. Atılan sadece 56 gol ve
    %50'yi milimle geçen bir maç kazanma
    yüzdesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Gönül "İsteyen istediği pankartı açsın biz o sezon kanırta kanırta şampiyon olduk" demiş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam haklı valla,sonuçta ortaya koyduğu bir emeği var ortada,o dönem ki yönetimden,teknik ekibe,futbolcuya hepsi ne dese haklı ancak o pankartın taraftar yüzünden açıldığı ortada.2 yıl durup durup bu günü beklemezler herhalde,geçen hafta ki olaylar sonucu kaçınılmaz oldu,bu tarz bir gönderme.Olmasaydı iyiydi ancak olduğu içinde neden oldu diyemem nedeni geçen hafta ki maçta aramak gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Gökhan Gönül "İsteyen istediği pankartı açsın biz o sezon kanırta kanırta şampiyon olduk" demiş

onu dese yine iyi yine galatasaraya tas atmis. Gokhan unal gibi duzgun bir insana hiç yakismadi.

"2010-2011" yılının şampiyponu Trabzon" pankartıyla ilgili sorularına "Kanırta kanırta şampiyon olduk. Kimin ne düşündüğü, söylediği umrumuzda değil. 2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'dir. Bugün pankart açanlar ise o sezon sekizinci olmuştur" yanıtını verdi.

http://tr.eurosport.com/futbol/super...68/story.shtml

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bakın o pankartın oraya yönetimin izni olmadan girmesi imkansız. ki bütün hafta konuşuldu bu pankartın olacağı. Yönetimin önlem almaması / almak istememesi ortamı germeye yönelik hareketler. Gökhan da gayet normal cevap vermiş. Size ne demiş o mesele için.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    onu dese yine iyi yine galatasaraya tas atmis. Gokhan unal gibi duzgun bir insana hiç yakismadi.

"2010-2011" yılının şampiyponu Trabzon" pankartıyla ilgili sorularına "Kanırta kanırta şampiyon olduk. Kimin ne düşündüğü, söylediği umrumuzda değil. 2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'dir. Bugün pankart açanlar ise o sezon sekizinci olmuştur" yanıtını verdi.

http://tr.eurosport.com/futbol/super...68/story.shtml
    öyle bir şey söylemedi. Hatta direkt kendisi bile açmadı konuyu.

"Açan açsın biz kendimiz ne olduğunu biliyoruz,şampiyon olduğumuzu biliyoruz açan açsın söyleyecek çok bir şey yok. bizim yapacak birşeyimiz yok onlara,açanlara da indirin diyecek halimiz yok. Bize göre biz şampiyonuz onlara göre de onlardır diyecek fazla bir şey yok."

cümlelerin yerin farklı olabilir ama tam olarak bu cümleler çıktı ağzından. Aldığınız site kurnazca bir işe kalkışmış.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bakın o pankartın oraya yönetimin izni olmadan girmesi imkansız. ki bütün hafta konuşuldu bu pankartın olacağı. Yönetimin önlem almaması / almak istememesi ortamı germeye yönelik hareketler. Gökhan da gayet normal cevap vermiş. Size ne demiş o mesele için.
    Ünal Aysal 30-40 saniye önce;

''Pankartları taraftarlarımıza bırakıyoruz,bizim hiç bir bilgimiz yok.''

dedi abi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

çok saçma gelmiyor mu bu sana ?

Her pankart incelenir , incelenmeli.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben tribün işlerinden pek anlamam o yüzden yorum yapamayacağım.

Nasıl yönetimin haberi olmaz yapmayın yahu

Stad müdürünün haberi olmadan o stada 1 Allahın kulu giremez

Mesaj Yetkileri